Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hobbywing Platinum
PříspěvekNapsal: ned 26.07.2020 18:34 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.6.2003
Příspěvky: 96
Bydliště: Nitra
Obrázky: 23
1. regulator Hobbywing Platinum Pro 80A V4, motor XPWR T3910, vrtula Falcon 15x7, 4S lipo 3500mAh 30C, odber 64A.
V prvom starte po dvoch minutach vypol motor, regulator nereagoval, odpojil, zapojil som lipo, regulator zacal reagovat, pri pomalom pridavani plynu motor vypol.
Vymenil som motor za Dualsky GA800.7, vrtula Foxy 13x6,5, 4S lipo, odber 63A.
Prve dva starty OK, v tretom starte po 1. minute letu motor vypol, regulator nereagoval. Regulator zacal fungovat az po odpojeni a pripojeni lipo a o5 vypol pri pridani plynu.
Namerana teplota regulatora, cez pripojeny progarmovaci box HobbyWing bola 47 °C.

Regulator isiel na reklamaciu, zatial cakam na vysledok.

2. Dnes, regulator Hobbywing Platinum Pro 200A-HV V4.1, motor XPWR 60, vrtula XOAR 24x12, 12S lipo 5800mAh/30 C, odber 147A.
Prve dva starty OK, v tretom starte cca 2 minuty letu , motor vypol, regulator nereagoval, odpojil a zapojil som lipo, regulator zacal fungovat, po pridani plynu vypol.

Lietal som s Jeti Spin od 44A po 125A, lietam v sucasnosti s Castle od 60A po 120A, viem menit nastavenia parametrov, ale tu som vedla.
Robim niekde chybu?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Hobbywing Platinum
PříspěvekNapsal: ned 26.07.2020 20:09 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 19321
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Jaké máš nastavené vypínací napětí?
Jak funguje bod 9. návodu?

_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hobbywing Platinum
PříspěvekNapsal: ned 26.07.2020 20:27 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.6.2003
Příspěvky: 96
Bydliště: Nitra
Obrázky: 23
-Vypinacie napätie 3,2V/ clanok
- vypnutie mäkke
Moja 80A mala aj moznost tuto funkciu nechat vypnutu, regler vypinal aj tak.

Varovne tony ziadne, regler je ticho. Ked ho restartujem, normalne odpipa zaciatok podla navodu.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hobbywing Platinum
PříspěvekNapsal: úte 28.07.2020 14:25 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 18.10.2014
Příspěvky: 76
Bydliště: Hostišová-Zlín
Ahoj,Hobbywing 200 v4 mám a chodím přes 220A a nic nevypne.Napadá mě:Máš správně kalibraci plynu?Není aktivovaný governor pro vrtulníky?Jesti máš možnost si někde pujčit programbox tak přes něj tu chybu určitě najdeš.Martin

_________________
Goblin 700 spirit ,Kraken 700 spirit ,msx 64 ,jeti DS14


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hobbywing Platinum
PříspěvekNapsal: úte 28.07.2020 21:00 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.6.2003
Příspěvky: 96
Bydliště: Nitra
Obrázky: 23
martin.b píše:
Ahoj,Hobbywing 200 v4 mám a chodím přes 220A a nic nevypne.Napadá mě:Máš správně kalibraci plynu?Není aktivovaný governor pro vrtulníky?Jesti máš možnost si někde pujčit programbox tak přes něj tu chybu určitě najdeš.Martin


Programator mam.

Nastavenia:
1. Fixed Wing
2. Lipo Cells – 12S
3. Voltage Cutoff Type – Soft Cutoff
4. Cutoff Voltage – 3,2V
11. Brake Type – Disabled
13. Timing - 20º
15. DEO Technology – enabled
16. Start-up Force – 3

Kalibraciu plynu som urobil.

Ked mi vypol 80A, oki regler je zly. Ale ked vypol aj 200A, tak chyba je urcite iba na mojej strane.

Ake mas C lipoliek?
Jedine co ma este napada, ze mam male C lipoliek (30C). Ze proste regler pusti vatsiu spicku, klesne napätie a a regler zhasne. Skoda ze som nemal pripojene ani Jeti MUI, ani Jeti Main Switch, ze by som si spätne pozrel udaje.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hobbywing Platinum
PříspěvekNapsal: úte 28.07.2020 21:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.12.2007
Příspěvky: 577
Bydliště: Poltár
[quote="gunter"][/quote]

Programator mam.

Nastavenia:
1. Fixed Wing
2. Lipo Cells – 12S
3. Voltage Cutoff Type – Soft Cutoff
4. Cutoff Voltage – 3,2V
11. Brake Type – Disabled
13. Timing - 20º
15. DEO Technology – enabled
16. Start-up Force – 3

Kalibraciu plynu som urobil.

12S ??? Ale ESC 80A V.4 je konštruovaný len do 6S LiPo... Tak je neviem... :(

_________________
T16SZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hobbywing Platinum
PříspěvekNapsal: úte 28.07.2020 21:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 6015
Bydliště: Vsetín
Tak to budou údaje nejspíš pro tu 200A, ta 80A by vydávala kouřové signály hned od začátku... :-D


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hobbywing Platinum
PříspěvekNapsal: úte 28.07.2020 21:17 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.6.2003
Příspěvky: 96
Bydliště: Nitra
Obrázky: 23
Ju,
80A regler 4S
200A regler 12S


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hobbywing Platinum
PříspěvekNapsal: úte 28.07.2020 21:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.12.2007
Příspěvky: 577
Bydliště: Poltár
gunter píše:
Ju,
80A regler 4S
200A regler 12S

.... :( Tak tu je potom každá dobrá rada nad zlato :) ...

_________________
T16SZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hobbywing Platinum
PříspěvekNapsal: stř 29.07.2020 14:09 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 18.10.2014
Příspěvky: 76
Bydliště: Hostišová-Zlín
Lítam sadu gens 5000mah 45c je fakt že ty cečka ti chybět mužou.Zkus cutoff voltage 2,8v ale moc tomu nedávám.Kamarádovy taky H200 vypínal ale to měl studenak na konektoru.

_________________
Goblin 700 spirit ,Kraken 700 spirit ,msx 64 ,jeti DS14


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hobbywing Platinum
PříspěvekNapsal: stř 29.07.2020 14:14 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.6.2003
Příspěvky: 96
Bydliště: Nitra
Obrázky: 23
martin.b píše:
Lítam sadu gens 5000mah 45c je fakt že ty cečka ti chybět mužou.Zkus cutoff voltage 2,8v ale moc tomu nedávám.Kamarádovy taky H200 vypínal ale to měl studenak na konektoru.

Dik, za info. Prespajkujem konektory.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hobbywing Platinum
PříspěvekNapsal: čtv 30.07.2020 7:06 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.6.2003
Příspěvky: 96
Bydliště: Nitra
Obrázky: 23
Martin. B, ešte jeden dotaz, ake používaš konektory?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hobbywing Platinum
PříspěvekNapsal: sob 01.08.2020 11:41 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 18.10.2014
Příspěvky: 76
Bydliště: Hostišová-Zlín
Ahoj,používám konektory Jeti 8mm a naprostá spokojenost.Dřív jsem měl XT90 ale ty se mi při těch proudech tavily.Martin

_________________
Goblin 700 spirit ,Kraken 700 spirit ,msx 64 ,jeti DS14


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hobbywing Platinum
PříspěvekNapsal: sob 01.08.2020 12:52 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 2.6.2003
Příspěvky: 96
Bydliště: Nitra
Obrázky: 23
- ja mam tieto
https://www.astramodel.cz/cz/katalog/re ... 22069.html

Dalsie riesenie mojho problemu som dostal na rcgroups
https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... %21/page22


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz