Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 08.01.2017 12:59 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 392
Bydliště: Vysočina
JosefSvejk píše:
Možná sis ale nevšiml, že ten problém má někdo jiný než ufon13.
Ale jo, všiml, byla to jen obecná poznámka.


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 08.01.2017 13:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 392
Bydliště: Vysočina
jyrry píše:
Kdo to chce myslet vazne s provozovanim takovych kejklu, chce to mit treba kapesni oscik s moznosti tu a tam cosi odecist (mam, jinak bych ty PICovske legracky nenastavil) nebo treba chytrou krabicku s merenim sirky PWM impulzu...
Osciloskop je určitě dobrá věc ale v těchto případech bych řekl - neděs lidi. Vf na tom (levným) stejně nevidíš, amplituda nás obvykle moc nezajímá a tak na to úplně stačí Souncard Scope (jak jsem už psal) a který je zdarma. A na picovský udělátka to používám z pohodlnosti taky - ladění a testy, vše na notebooku :). V jednoduchosti je krása...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.01.2017 13:27 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15257
Bydliště: Rakovník
Obrázky: 6
jyrry píše:
... kapesni oscik s moznosti tu a tam cosi odecist ...

Treba http://m.ebay.com/itm/152220861972
Umi mimo jine zmerit opakovaci ramec a sirku impulzu. Nikoho to nevydesi, je to tak do 1MHz...
A je za cenu prumerneho prijimace ci 2-4 rozumnych serv...

_________________
jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.01.2017 14:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7385
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Jen to tu sleduju, ale pořád není jasné jak je to u toho jeho servotesteru s napájením. Dá se vůbec napájet přes ten servokonektor z BECu?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.01.2017 14:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 349
Bydliště: Žďár n. S.
Odpověď na můj dotaz, jak má vyřešené napájení testeru, se už asi nedozvíme, protože původní tazatel se z diskuse mezitím vypařil (celkem typické :lol: )

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtastic=Funtic II a další, Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.01.2017 15:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.10.2011
Příspěvky: 779
nejspíše si konečně přečetl návod....... :lol:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.01.2017 16:55 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 392
Bydliště: Vysočina
zelkar píše:
Odpověď na můj dotaz, jak má vyřešené napájení testeru, se už asi nedozvíme, protože původní tazatel se z diskuse mezitím vypařil (celkem typické :lol: )
No, je zima.....dělat se nechce....tak jsme aspoň pokecali :D .


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 09.01.2017 13:13 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 6.1.2017
Příspěvky: 7
5V beru z napajeciho spinanyho zdroje jinak ten regl tech 5V posila na ten ridici konektor takze se to da pouzit ?
jinak ten emax se ale normalne "bavi s kartou"
to ze jsem mu zamotal hlavu s tim mym testerem je dost pravdepodobny
...a tak vidim ze jsem na emaxe trochu naletel :-) ze to je takovy nekompatibilni samorost ?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 09.01.2017 13:26 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 6.1.2017
Příspěvky: 7
no nebyl jsem tady protoze se trochu debordelizovala dilna ale uz jsem tady a nastavil jsem si zasilani odpovedi na mail takze uz jsem v obraze


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 09.01.2017 13:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 6988
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
A to videjko by teda nebylo?

_________________
Odesláno z mého počítače pomocí internetu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 09.01.2017 14:07 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 6.1.2017
Příspěvky: 7
ok natocim to jeste zitra zkusim na oscilu zobrazit vystup z toho testeru


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz [Bot] a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz