Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 03.09.2017 16:27 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2009
Příspěvky: 59
Jaké OSD by jste doporučili do Phantoma 1 NAZA V2 k tomuto FPV setu? https://goo.gl/EaByKj
Třeba tady jsou na výběr 3 verze a nějak se ztrácím v tom co která svede.
https://www.aliexpress.com/item/Free-Sh ... &tpp=1

_________________
Syma X5, DJI Phantom 1 P330D 2.4GHz, Gimbal Walkera G-2D


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 17.09.2017 20:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.9.2011
Příspěvky: 723
Bydliště: Karlovarsko
Obrázky: 0
Já používám Fy 31 AP + hornet osd bez funkce trasování a funguje dobře jen jsem zjistil že je lepší dát Bec mimo ESC a to docela silný!

https://www.hobbytech.com.au/products/r ... osd-combo/

mám ho již delší dobu jinak dnes můžeš použít FY 41AP bude jěště lepší umí RTH a pak krouží +-100m kruzích vejška je nastavitelná ale v již dne nepoužívaném O.P. Win. XP proto bych šel do 41ky ale bez toho funguje skvěle když už nemá signál RC tak mám nastavenej Fsafe a vrátí se domů pokud nepoužíváš ten program musíš nastavit plyn do Fsafe.V tom programu umí změnit vejšku letu i rychlost ale neumím jej spustit v mejch 10kách

_________________
Robbe FutabaFX 20
Su 29,30class,,L410 Turbolet,Funtic Pelikán,El Marabu XL


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 11.01.2018 23:48 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 1.1.2010
Příspěvky: 15
Zdravím,
prosím nemohl by mi někdo odpovědět na zapojení křidélek 2 servy a ocasních ploch V_tail - na CYCLOPS STORM ? Jsem v FPV nováček a chtěl bych si pořídit autopilota do 2,5m letadla?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 12.01.2018 17:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.9.2011
Příspěvky: 723
Bydliště: Karlovarsko
Obrázky: 0
křidélka bud přes Y kabel bo zapojit jen jedno obojí jde.V ocas musíš na tx nastavit normál a za autopilotem dát mix. Du verstehst mich

_________________
Robbe FutabaFX 20
Su 29,30class,,L410 Turbolet,Funtic Pelikán,El Marabu XL


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 12.01.2018 20:11 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 1.1.2010
Příspěvky: 15
Děkuji,
takže jestli to dobře chápu nemohu si nastavit diferencial na křidelka,po případě ani buter fly, a ve vysílači nastavit ocasní plochy clasika a mix v-tail až v cyclops.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 13.01.2018 18:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.9.2011
Příspěvky: 723
Bydliště: Karlovarsko
Obrázky: 0
ano to nejde ale let na autopilota je dostatečně stabilníjen zkontroluj trimy v 1.5ms!!! jinak bude zatáčet!fy to má v návodu

_________________
Robbe FutabaFX 20
Su 29,30class,,L410 Turbolet,Funtic Pelikán,El Marabu XL


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 13.01.2018 23:30 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 1.1.2010
Příspěvky: 15
Moc se omlouvám jsem úplně zmatenej. Pro normální let se zapojeným autopilotem i při normálním letu ovládaným z vysílače je autopilot nadřazený? Takže musím počítat s tím že letadlo musí mít křidélka nastavena na Y- kabel? OD začátku žádné diferenciály, jemné dotrimování neutrálu každého kř. zvlášť? Já se toho snažím na rc mania ve vláknech dočíst. Ještě jednou se moc omlouvám, za moje dotazy,ale chtěl bych si pořídit autopilota a namontovat do modelu u kterého nebylo počítáno s řízením kř.přes Y-kabel.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 14.01.2018 14:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.9.2011
Příspěvky: 723
Bydliště: Karlovarsko
Obrázky: 0
VACLAV KOCIAN píše:
Moc se omlouvám jsem úplně zmatenej. Pro normální let se zapojeným autopilotem i při normálním letu ovládaným z vysílače je autopilot nadřazený? Takže musím počítat s tím že letadlo musí mít křidélka nastavena na Y- kabel? OD začátku žádné diferenciály, jemné dotrimování neutrálu každého kř. zvlášť? Já se toho snažím na rc mania ve vláknech dočíst. Ještě jednou se moc omlouvám, za moje dotazy,ale chtěl bych si pořídit autopilota a namontovat do modelu u kterého nebylo počítáno s řízením kř.přes Y-kabel.

Ne na manuál řídíš ty, ý kabel je lepší. Nevím jestli tvůj ap musí mít trimy v 15ms můj jo

_________________
Robbe FutabaFX 20
Su 29,30class,,L410 Turbolet,Funtic Pelikán,El Marabu XL


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz