px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Eachine EV100
PříspěvekNapsal: ned 27.05.2018 9:11 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.10.2017
Příspěvky: 35
Obrázky: 4
Také jsem po tom pátral. Je to chyba firmwaru. Projevuje se to při použití PAL. Dá se tomu oříznutí vyhnout (né vždy topomůže). Je třeba vždy nejdříve zapnout zdroj brýlí a až potom do DVR. Pak už se nahrává celý obraz. Ale u rozlišení D1 je to i tak sporadické.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine EV100
PříspěvekNapsal: pát 01.06.2018 8:35 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 277
Bydliště: Opava
Koli píše:
Také jsem po tom pátral. Je to chyba firmwaru. Projevuje se to při použití PAL. Dá se tomu oříznutí vyhnout (né vždy topomůže). Je třeba vždy nejdříve zapnout zdroj brýlí a až potom do DVR. Pak už se nahrává celý obraz. Ale u rozlišení D1 je to i tak sporadické.


To je dost zajimave. Rozhodne az bude cas provedu nejake testy. Zatim jsem zkousel menit pouze rozliseni zaznamu a krom toho, ze jsem dosel k zaveru, ze je HD 1280*720 (na BG spatne uvadeji HD 1280*480) nejpeknejsi od pohledu jsem na nic neprisel. Zkusim teda pripojit k baterce prve bryle a nasledne dvr. Problem FW bude nejspis v brylich? Myslim si to, protoze bryle se starym FW, ktery zpusoboval cernou obrazovku toto nedelaly. Na obou jsem mel stejne dvr.

_________________
RC: FrSky Taranis Q X7
Let.: Master Stick
Cop.: Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine EV100
PříspěvekNapsal: stř 13.06.2018 14:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 277
Bydliště: Opava
Potestoval jsem to a snazil se vsude nastavit stejny format obrazu. Ve FC v OSD nastaveni jsem dal PAL a to stejne v DVR a taky se to snazil nastavit na kamere kopteru. Pri letani dodrzuju tento postup: zapnu zdroj (kopter), pak zapnu brejle a pockam az se uklidni a nasledne zapnu DVR. Zatim mam 100% uspesnost a obraz je celi. Dekuji za cennou radu...

_________________
RC: FrSky Taranis Q X7
Let.: Master Stick
Cop.: Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine EV100
PříspěvekNapsal: čtv 28.06.2018 11:23 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 261
Cau, stava se mi ze mi bryle ukazuji plne nabitou baterii a najednou hned vybitou a sotva stihnu pristat nez se vypnou, je to spravne? Po jakych dilcich vam baterie v prylich signalizuje kapacitu? Me jen plne nabitou, pak o kousicek nizsi a pak az uplne prazdou


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine EV100
PříspěvekNapsal: čtv 28.06.2018 11:38 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 18.5.2018
Příspěvky: 95
Bydliště: Kousek od Prahé
Funguje mi to dost podobně, to měření není nic moc. Když to začne pípat a blikat, tak zbývají asi dvě tři minuty a potom tma.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine EV100
PříspěvekNapsal: čtv 28.06.2018 15:19 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 277
Bydliště: Opava
No já používám i dvr a nahrávám každý let může to zachránit i kopteru a pomáhá to řešit problémy a na plně nabitou baterku dávám cca 12 baterek a pak radši nabíjím mě to třeba když už jsou slabé pípá tak že to není téměř slyšet a jednou jsem si toho málem nevšiml a tak radši nabíjím i když to není třeba a baterka ukáže něco jiného na stole a něco jiného v zátěži to je jasné...

_________________
RC: FrSky Taranis Q X7
Let.: Master Stick
Cop.: Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine EV100
PříspěvekNapsal: čtv 28.06.2018 20:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 261
Wtf? https://m.banggood.com/Eachine-EV200D-1 ... ign=EV200D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Eachine EV100
PříspěvekNapsal: čtv 28.06.2018 21:14 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 2.7.2011
Příspěvky: 7
Brýle jsem si pořídil jako levnější variantu, abych postoupil z Fatsharka Teleportera v4 (Tv4), na model vyšší třídy. Zde je pár postřehů. Létám rok, ale poměrně intenzivně (dron 250, resp 110).

Eachine EV100 má opravdu super cenu oproti konkurenci. Což se ale projevuje na druhou stranu na zpracování.

Rozlišení je přijatelné resp. velmi dobré, oproti Tv4 opravdu rozdíl. Brýle jsou lehké, designově pěkné, molitanová pěna příjemnější jak okuláry u Tv4. Baterie se snadno nabíjí pomocí USB portu silnější nabíječkou (asi 4h). Nastavení rozteče okuláru je jednoduché, stejně jako nastavení dioptrií (Tv4 neumí). Přehazování kanálů, resp. změna barevného spektra je jednoduchá.

Jako slabiny se mi jeví, že brýle nemusí úplně ideálně sedět na nose, protože tato část je lehce ochuzena o molitan a po delší době, mě konkrétně dosti tlačí. Občas mi dochází ke ztrátě barevného spektra a krátkodobému přehození do ČB módu, i když vysílač je třeba pouze 5m ode mě. Signál může být dobrý, ale jeho kvalita souvisí s překážkami, kterými musí projít. U mě při 10m vzdálenosti přes rodinný dům dochází k výraznému šumu. Popisovaný problém s výdrží baterií se projevu je i u mě. Baterie se tváří, že má 50% kapacity, a za chvíli začne velmi, na můj vkus, prapodivně hlásit, že se blíží její vypnutí (někdy 5 minut, ale stalo se mi že i za 1min KO). Baterii je nutné v pásku zafixovat křížově pomocným páskem, jinak vyklouzává. Co pro mě bylo zklamáním je úhel vhledu nebo jak bych to nazval, resp. tzv. parametr immersion, který je sice lepší jak u Tv4, ale zase takový zázrak to není. Na rozdíl od Fatu se nedodává s pouzdrem. Ale za tu cenu ;-).

Zvažuji přechod na Fatsharka Dominatora min. V3. Tak uvidíme, zda-li bude tak dobrý, jak se uvádí.

_________________
T-Rex 450L Dominator FBL, T-Rex 600N FBL, Reflex XTR2, Blade Torrent 110, Align MR25


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine EV100
PříspěvekNapsal: čtv 28.06.2018 23:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 277
Bydliště: Opava
Fofan píše:


O tom se vi uz dlouho, ale za ty prachy me nepresvedci. Nechcu si pridavat cocky, ale to rozliseni a vetsi fov by asi bylo super. Druha vec je to, ze jestli to bude zvladnute stejne jako EV100, tak ne diky a rozhodne bych s nakupem pockal.
Za ty prachy uz snad radsi Skyzony...

_________________
RC: FrSky Taranis Q X7
Let.: Master Stick
Cop.: Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine EV100
PříspěvekNapsal: pát 29.06.2018 0:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 261
Jj mas pravdu uz je to proflaknuty, cekal bych u eachine taky nizsi cenu ale verim ze se i kvalitou posouvaj dal a muzou smele konkurovat, ale cenove se uz moc opravdu nelisi od proverenych skyzonu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine EV100
PříspěvekNapsal: pát 29.06.2018 0:33 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 277
Bydliště: Opava
Fofan píše:
Jj mas pravdu uz je to proflaknuty, cekal bych u eachine taky nizsi cenu ale verim ze se i kvalitou posouvaj dal a muzou smele konkurovat, ale cenove se uz moc opravdu nelisi od proverenych skyzonu

No jde mi o to jake mely EV100 problemy pri zahajeni prodeje. Prodalo se tisice vadnych kusu, ktere se musely opravit a nebo vymenit za odladene kusy. Dost to odrazuje k uspechanemu nakupu dalsi verze, ale nerikam, ze nemaji co nabidnout. Cenove jsou uz ale nekde jinde a ja jsem s EV100 spokojeny. Momentalne jsou pro me naprosto dostacujici a ted uz jen pockat na obednane pouzdro :D

_________________
RC: FrSky Taranis Q X7
Let.: Master Stick
Cop.: Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine EV100
PříspěvekNapsal: úte 17.07.2018 10:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 261
Zdalo se mi ze vidim uprostred obrazu obcas takovy ty cary jako kdyz se obraz mlzi nebo deformuje, tak do toho ted cumim a mam tam tenhle kondik, to je original? Na fitkach z netu vidim vetsinou ten mensi, jde o to ze jeho hodnotu nedokazu precist a mam tady nachystanej 220uf ve vetsim pouzdre, tak jestli ho tam davat nebo to uz nekdo predelal, popr. jestli nemam uz nejakou jinou verzi s vetsim kondikem[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180717/add51b833cacbf5f02972e6b90f6dd56.jpg[/img]

Edit: aha tak to vypada ze mam nejakou predelanou verzi, jestli je to taky 100uf tak se mi to zda malo a dam tam tech 220uf 16v
https://youtu.be/n8B60630l1g


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine EV100
PříspěvekNapsal: úte 17.07.2018 23:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 277
Bydliště: Opava
Fofan píše:
Zdalo se mi ze vidim uprostred obrazu obcas takovy ty cary jako kdyz se obraz mlzi nebo deformuje, tak do toho ted cumim a mam tam tenhle kondik, to je original? Na fitkach z netu vidim vetsinou ten mensi, jde o to ze jeho hodnotu nedokazu precist a mam tady nachystanej 220uf ve vetsim pouzdre, tak jestli ho tam davat nebo to uz nekdo predelal, popr. jestli nemam uz nejakou jinou verzi s vetsim kondikem

Edit: aha tak to vypada ze mam nejakou predelanou verzi, jestli je to taky 100uf tak se mi to zda malo a dam tam tech 220uf 16v
https://youtu.be/n8B60630l1g

Podle fotky mas tu novou funkcni verzy. Jsou tam dva a to maji ty bryle, kde by ten problem uz nemel byt. Dela to od novoty? Pokud ti to dela jen tu deformaci uprostred obrazu a nestava se ze by obraz zcernal nekdy na treba sekundu, tak to bude asi jen zavada na nekterem tom kondiku. Kdyz je das oba dolu a das tam ten svuj, tak by to melo byt ok. Me se u prvni verze stavaly ty deformace a jeste obcas i cerna obrazovka, kdy jsem cca sekundu dve letel na slepo. Deformace se resi kondikem a ta cerna obrazovka je problem FW, kdy se kupuje upgread set a nebo se to slozite prehrava svepomoci. Zde odkaz, kde je ukazana prvni verze s jednim kondikem, nez tam eachine zacal davat dva https://fishpepper.de/2017/10/11/eachin ... ackground/ a zaroven navod jak to prepajet...

_________________
RC: FrSky Taranis Q X7
Let.: Master Stick
Cop.: Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine EV100
PříspěvekNapsal: stř 18.07.2018 10:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 261
Ok to sem chtel vedet, mam je z druhe ruky, jeste to poradne vyzkousim jestli to neudelala kamera a vymenit to muzu vzdycky jebto na par minut, dik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine EV100
PříspěvekNapsal: pát 31.08.2018 14:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 261
Upravil sem pruhledy v cockach abych nevidel kraje, je to o dost lepsi, premyslim ze je ale zvetsim jeste vic, nechapu proc tam sou takovy maly diry, mam cocky uplne na max roztahnuty do stran a stejne to neni ono, ale po uprave supr Jak vložit fotku z tapatalku: /20180831/8c80c1fdf2e31b3b14e20af3f77b943f.jpg[/img]Jak vložit fotku z tapatalku: /20180831/8173a17acff360119c2f04d5582ccd62.jpg[/img]Jak vložit fotku z tapatalku: /20180831/5b61b2ceb90604a2d323c4be9b0ea08f.jpg[/img]


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz