Dejfak píše:Ještě budeš potřebovt baterku do brýlí.
Jj díky za připomenutí, ta se kupuje zvlášť? A strká se dovnitř? To bych koupil origoš. Nebo bych použil nějakou Lipolku, ale to nevím jestli by to šlo nějak rozumně k těm brýlím přidělat.
Dejfak píše:Ještě budeš potřebovt baterku do brýlí.
tomashr píše:Kromě Immersion je teď docela zajímavá novinka Omway,
Woita píše:...No a teď: Tato položka je Back Order. Platit budu PayPalem, tak se chci zeptat, jak je to bezpečné - co když to v blízké době nenaskladní? Nebo se toto nemůže stát? Myslím že v Paypalu je nějaké lhůta (asi měsíc?) do kdy ten obchod musí proběhnout?
Zatím to mám v tom košíku.
Děkuju za radu!
zskal píše:Woita píše:...No a teď: Tato položka je Back Order. Platit budu PayPalem, tak se chci zeptat, jak je to bezpečné - co když to v blízké době nenaskladní? Nebo se toto nemůže stát? Myslím že v Paypalu je nějaké lhůta (asi měsíc?) do kdy ten obchod musí proběhnout?
Zatím to mám v tom košíku.
Děkuju za radu!
Už jsem měl několikrát zboží "backorder" a vždycky mi přišlo. V současné době mám na HK takhle baterii do Fatshark. Paypalu to nevadí, jen kdyby ti opravdu nic neposlali tak prošvihneš lhůtu (myslím 45 dní) kdy můžeš po paypalu požadovat vyřešení s prodejcem (napsáno velmi volně)
zskal píše:Máš pravdu, píše to tam...no ale nevíme kde to kupoval. Mohla to být jen nějaká zaváděcí akce nějakého obchodu....
Woita píše:Ještě mi vrtá hlavou:
Tyto brýle mají rozlišení 640x480rádků. A ají se k tomu bundlovat kamery se 550, 600 nebo 650 řádky (jestli jsem ty parametry kamer správně v tom e-shopu pochopil). To mi nedává smysl...
Dejfak píše:Pak napiš jak to vypadá z dosahem a výpadky
Škoda že jsi z Písku, moc rád bych se s nima kouknul, také o nich uvažuju.