Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 79 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: RunCam 2 Full HD Camera
PříspěvekNapsal: pon 02.05.2016 9:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 12.1.2014
Příspěvky: 448
Bydliště: Zlín
Na desce mas i regulatory pro motory. Takze naza ti to neutahne, ta zvladne leda servo gimbal.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: RunCam 2 Full HD Camera
PříspěvekNapsal: pon 02.05.2016 9:38 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5364
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
rozumny gimbal ma na sobe specialni stridaky a to zadna stabilizace nedava (ani naza). Naopak ta deska pro gimbal ma vstupy pro serva takze Naza by mela umet preposlat ridici signaly do gimbalu (v pripade ze mas prijimac s vystupama a nikoliv SBUS tak to muzes propojit rovnou bez Nazy) ale musis ji rict ze nema stabilizovat

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: RunCam 2 Full HD Camera
PříspěvekNapsal: pon 02.05.2016 10:41 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 16.3.2009
Příspěvky: 90
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 24
Aha, díky.

Znamená to tedy, že pokud gimbal bude gimbalovat jak má, mohu tedy přes přijímač, který na určitém výstupu propojím s gimbalem skrz vstupu pro servo, ovládat vysílačem třeba náklon kamery nahoru/dolu a gimbal bude normálně gimbalovat dále?
To mají všechny gimbalové desky?
díky.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: RunCam 2 Full HD Camera
PříspěvekNapsal: pon 02.05.2016 10:44 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5364
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
ano, vsechny normalni to maj. Hledej "RC Pitch"

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: RunCam 2 Full HD Camera
PříspěvekNapsal: pon 02.05.2016 11:05 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 16.3.2009
Příspěvky: 90
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 24
Díky.
Jdu rovnou nějaký koupit :)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: RunCam 2 Full HD Camera
PříspěvekNapsal: pon 02.05.2016 11:13 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5364
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
pokud muzu doporucit tak deska Storm32 ktera ma obvod pro redukci i2c chyb.

http://www.banggood.com/Storm32BGC-32-b ... 96912.html

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: RunCam 2 Full HD Camera
PříspěvekNapsal: stř 11.05.2016 19:25 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5364
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
nema nekdo tip na zdroj pro kabel AV k RunCamu 2 HD ? Rad bych prehazoval kameru mezi dvema strojema

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: RunCam 2 Full HD Camera
PříspěvekNapsal: stř 11.05.2016 20:35 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.1.2014
Příspěvky: 450
Bydliště: Brno
Obrázky: 10
V rychlosti jenom toto..
- http://shop.runcam.com/for-runcam-2/
- http://www.goodluckbuy.com/tv-out-and-p ... cam-2.html

_________________
Nákazu léčím systematicky - "Pěkně kulkou po kulce".
http://www.vscharlie.rajce.idnes.cz


Naposledy upravil VSCharlie dne čtv 12.05.2016 15:20, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: RunCam 2 Full HD Camera
PříspěvekNapsal: čtv 12.05.2016 8:51 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5364
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
nechapu ze jsem to prehlid, na obou serverech jsem koukal

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: RunCam 2 Full HD Camera
PříspěvekNapsal: sob 17.12.2016 14:35 
Mazák
Mazák

Registrován: 11.4.2007
Příspěvky: 4282
Bydliště: Pardubice
holda29 píše:
Tak první cvičné video z mého kusu. Musím se naučit to zpracovat, surové video je výrazně detailnější, tohle jsem prohnal editorem a pak ještě YT. No a taky se to budu muset naučit pilotovat :lol:


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

A propo, jak z těchto záběrů se pak dá vystřihnout foto? Prostě chci třeba na chatě odstartovat, udělat pár obletů a pak si z toho krom videa udělat i fotky. A nebo musím už startovat s nastavenou časovou frekvencí focení???


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: RunCam 2 Full HD Camera
PříspěvekNapsal: pon 19.12.2016 1:43 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2013
Příspěvky: 423
Bydliště: Praha 8 , ČR
Obrázky: 1
Fotku z videa uděláš v editoru, ve kterém to stříháš nebo to umějí i některé přehrávače. Např. VLC player, v něm video pauzneš, najdeš požadované místo a pomocí "Video" - "Vytvořit snímek" uložíš fotku. Ale většinou nebude tak kvalitní, jako bys měl kameru ve foto režimu.

_________________
Fut.T9CP+Duplex, Fut.FC16+FrSky, elektro i spalováky, quadrocop. s APM 2.5, LMS Sedlec


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: RunCam 2 Full HD Camera
PříspěvekNapsal: pon 19.12.2016 10:50 
Mazák
Mazák

Registrován: 11.4.2007
Příspěvky: 4282
Bydliště: Pardubice
Asek píše:
Fotku z videa uděláš v editoru, ve kterém to stříháš nebo to umějí i některé přehrávače. Např. VLC player, v něm video pauzneš, najdeš požadované místo a pomocí "Video" - "Vytvořit snímek" uložíš fotku. Ale většinou nebude tak kvalitní, jako bys měl kameru ve foto režimu.

Díky. Takže je lepší dát foto sekvenci, nastavit časový interval a letět......


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: RunCam 2 Full HD Camera
PříspěvekNapsal: pon 19.12.2016 23:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.6.2008
Příspěvky: 4508
Bydliště: Praha ČR
Ano, přesně tak, varianta s timelapse je asi nejjednodušší. Sice je pak trochu otrava promazávání, ale jde to svižně. Akorát že právě tohle je z mého pohledu největší vada Runcam 2, protože rozlišení ve foto režimu je pořád bídné (4mpix). Třeba Xiaomi YI je ve fotorežimu velmi podstatně lepší a v podstatě to samé platí o skoro všech dalších alternativách, proč u Runcam 2 s ohledem na datum jeho vzniku toto nechali o generaci pozadu je mi docela záhadou. Přitom většina ostatních funkcí je docela podařená, ale tohle zaostává.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RunCam 2 Full HD Camera
PříspěvekNapsal: pát 23.12.2016 0:17 
Mazák
Mazák

Registrován: 11.4.2007
Příspěvky: 4282
Bydliště: Pardubice
tomashr píše:
Ano, přesně tak, varianta s timelapse je asi nejjednodušší. Sice je pak trochu otrava promazávání, ale jde to svižně. Akorát že právě tohle je z mého pohledu největší vada Runcam 2, protože rozlišení ve foto režimu je pořád bídné (4mpix). Třeba Xiaomi YI je ve fotorežimu velmi podstatně lepší a v podstatě to samé platí o skoro všech dalších alternativách, proč u Runcam 2 s ohledem na datum jeho vzniku toto nechali o generaci pozadu je mi docela záhadou. Přitom většina ostatních funkcí je docela podařená, ale tohle zaostává.

Hmmm, některé info by člověk raději nečetl, kór když už si myslí, že má vybráno ... :roll: :lol:


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: RunCam 2 Full HD Camera
PříspěvekNapsal: stř 08.02.2017 21:33 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 19.5.2012
Příspěvky: 156
Bydliště: Lednické Rovne SK
chalani, akú používate kartu do Runcam 2, dočítal som sa: Max Micro SD Card Supported: 64G (need class 6 or above) , bude stačiť Kingston 16GB class 10 ? Vlastne aký dlhý záznam dokáže kamerka s ohľadom na internú baterku a veľkosť pamäte ? Dík...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 79 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz