Pravidla fóra


Očekává se čestné jednání na obou stranách. V případě nežádoucího chování bude vše zveřejněno.
V okamžiku kdy inzerát již neplatí, tak inzerát editujte a do Předmětu napište text: KOUPENO, bude odklizen moderátory.
Poptávky po výrobě na CNC zadávej pouze v sekci CNC nabízím poptávám, pro vstup čtěte pravidla CNC poptávky.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 25.05.2019 20:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 918
Bydliště: Brno
Upotřebím nefunkční vysílačku FlySky FS-i6 (nebo TGY-i6) na náhradní díly. Pokud byste někdo vyhazovali, za odvoz převezmu.

EDIT: původně tady bylo Koupím, ale hlavní problém jsem už vyřešil, takže už jen případně převezmu nefunkční, kupovat už nepotřebuju.

_________________
Sky Surfer 1400; XPS samodomo: FT Mini Scout, samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze; FlySky i6


Naposledy upravil YenyaKas dne pon 03.06.2019 17:09, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: K: FlySky/Turnigy i6 i nefunkční
PříspěvekNapsal: sob 25.05.2019 21:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2014
Příspěvky: 1267
Bydliště: Mikulov na Moravě
Obrázky: 6
ahoj kamaráde :D kdyby ti stačila Flysky FS-T6. Mohl bych ti ji věnovat má jen utrženou anténu jinak by měla být funkční.

_________________
Nahoru to půjde ... dolů musí.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: K: FlySky/Turnigy i6 i nefunkční
PříspěvekNapsal: sob 25.05.2019 22:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 918
Bydliště: Brno
pepinozbrna píše:
ahoj kamaráde :D kdyby ti stačila Flysky FS-T6. Mohl bych ti ji věnovat má jen utrženou anténu jinak by měla být funkční.

Prozkoumám, co to umí, a ozval bych se.

Pro pobavení: občas někdo při létání rozbije model. Já jsem dneska při létání rozbil vysílačku. Zapomněl jsem ji při odjezdu na střeše auta. Urazil jsem jeden přepínač a páku plynu.

_________________
Sky Surfer 1400; XPS samodomo: FT Mini Scout, samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze; FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: K: FlySky/Turnigy i6 i nefunkční
PříspěvekNapsal: sob 25.05.2019 22:50 
Mazák
Mazák

Registrován: 15.8.2011
Příspěvky: 1121
Bydliště: Náchod-nedaleko
Znám člověka který si vysílačku přejel vlastním autem....

_________________
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: K: FlySky/Turnigy i6 i nefunkční
PříspěvekNapsal: úte 28.05.2019 16:49 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.1.2018
Příspěvky: 75
Bydliště: Sadská
mám křížový ovladač na I6 jan jsem z něj vzal pružinky
jestli ti pomůže L.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: K: FlySky/Turnigy i6 i nefunkční
PříspěvekNapsal: úte 28.05.2019 21:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 918
Bydliště: Brno
lubostom píše:
mám křížový ovladač na I6 jan jsem z něj vzal pružinky
jestli ti pomůže L.

Záleží jestli je to ten s plynem nebo ten s pružinkama v obou směrech. Podle mě jsou mechanicky jiné nejen co se týká pružinek.

Já potřebuju ten s plynem.

_________________
Sky Surfer 1400; XPS samodomo: FT Mini Scout, samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze; FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: K: FlySky/Turnigy i6 i nefunkční
PříspěvekNapsal: stř 29.05.2019 17:08 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.1.2018
Příspěvky: 75
Bydliště: Sadská
jsou oba stejné ,akorát ten od plynu nemá pružinku ale plech co slouži jako brzda,to
použiješ z toho tvého ,pošli adresu L.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 03.06.2019 17:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 918
Bydliště: Brno
Luboši, díky.

Vyeditoval jsem titulní příspěvek, akutní problém je vyřešen, ale inzerát bych tady nechal pro případ, že by se někdo chtěl za odvoz nebo tak zbavit nějaké nefunkční i6.

_________________
Sky Surfer 1400; XPS samodomo: FT Mini Scout, samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze; FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 03.06.2019 17:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 427
Bydliště: Blansko
ja bych potreboval na tento vysilac potenciometr co je na ch4 tedy na prave pacce.
Nevim zda jde demontovat nebo bych musel sehnat celej knipl.
Kdyby nekdo mel tak klido pisne.....za postovne bych "koupil" :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 03.06.2019 19:07 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.1.2018
Příspěvky: 75
Bydliště: Sadská
Ahoj ,já ho koupil tady cena ok ale dodání cca měsíc L.
https://www.aliexpress.com/item/3281526 ... 4c4dRmyCdG


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 03.06.2019 21:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 918
Bydliště: Brno
milagros píše:
ja bych potreboval na tento vysilac potenciometr co je na ch4 tedy na prave pacce.
Nevim zda jde demontovat nebo bych musel sehnat celej knipl.
Kdyby nekdo mel tak klido pisne.....za postovne bych "koupil" :)

Já tady mám to co mi poslal Luboš, použil jsem z toho vlastně jen knipl. Můžu ten potenciometr vymontovat a nějak předat. Aspoň to bude k užitku více lidem.

Ještě teda - mám docela dobré zkušenosti s Banggood - přijde mi, že to odtam chodí nějak rychleji než z jiných čínských e-shopů.

_________________
Sky Surfer 1400; XPS samodomo: FT Mini Scout, samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze; FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz