Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: FunCub CUP 2013
PříspěvekNapsal: úte 09.07.2013 16:59 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.7.2013
Příspěvky: 5
Bydliště: Pravlov
Ve dnech 10. a 11.8.2013 pořádá RC model klub Brno na letišti Czech Heaven první ročník sletu modelů FunCub od Multiplexu a ostatních modelů z Elaporu. Vyzkoušíme si nenáročné soutěže, vyměníme zkušenosti, polétáme, pokecáme... Kdo máte chuť to vyzkoušet, tak na následujícím odkazu najdete vše potřebné - plakát, propozice, formulář přihlášky...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FunCub CUP 2013
PříspěvekNapsal: pon 29.07.2013 10:25 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.7.2013
Příspěvky: 5
Bydliště: Pravlov
POZOR! Nestanovili jsme sice termín uzávěrky přihlášek, ale to neznamená, že bychom nepotřebovali znát dopředu přibližný počet účastníků... Pokud tedy uvažujete o účasti, pošlete nám co nejdříve přihlášku. V případě, že počet přihlášených účastníků dovolí soutěž odlétat v jednom dni, bude v tomto smyslu změněn časový plán akce. V sobotu bychom soutěžili, předali ceny a do neděle by mohl zůstat jen ten, kdo by si chtěl zalétat i v neděli.
Děkujeme!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FunCub CUP 2013
PříspěvekNapsal: ned 11.08.2013 22:57 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2008
Příspěvky: 6902
Bydliště: Moravský kras ČR
Kdo nepřijel zaváhal. Neskutečně pohodová akce, kluci z RCklubu Brno si ověřili, že to má smysl pořádat i příště, takže za rok v Budkovicích!

Přes nepřízeň počasí se nakonec ve startovním poli objevilo patnáct pilotů, i přes vítr ve špičkách dosahující 11m/s se odlétaly všechny disciplíny až na "vlekolet", který se neletěl soutěžně, protože se nesešlo dost vlekatelných větroňů. Putovní pohár si odvezl Laďas Ochotný z pořádajícího klubu, druhý stál na bedně Eugen Sokolovský a třetí byl nejmladší účastník soutěže David Zukal z LMK Babice nad Svitavou. Přesto, že se pořadí mělo stanovit podle výsledků tří nejlepších disciplin každého soutěžícího, o výsledku na prvních dvou místech rozhodly rozdíly až sedmé disciplíny, protože Laďas a Eugen si připsali shodně plnou stovku v šesti disciplínách! Pro příští ročníky s tím ovšem bude pořadatel počítat a "nabušencům" bude umožněno startovat jen s nevyváženou vrtulí nasazenou naopak a reverzem minimálně na dvou ovládaných plochách :mrgreen:.
Ostatně na pořadí vlastně až tak nezáleželo. Oproti "opravdovým" soutěžím typu F3M nebo F3A to bylo opravdu FUN, nikdo nepodával protesty, nekoukal přes rameno bodovačům kolik to sype, dokonce se snad nikdo ani průběžně neptal na výsledky. Drtivá většina pilotů odlétala všechny disciplíny, drtivý crash byl pouze jeden (autor obdržel cenu útěchy, házedlo z EPP, vteřiňák a vrtuli :) ), všichni si vyzkoušeli, že "houba" FunCub má potenciál na let i za takových povětrnostních podmínek a že to stojí za tu srandu.
Zbylí piloti neuprchnuvší potupně domů k manželkám setrvali v družné zábavě do časných ranních hodin za doprovodu kytar a požívání lahodných pokrmů a nápojů :)

Předpokládám, že se na webech zúčastněných klubů brzy objeví i fotografické reportáže.

_________________
OK2WY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FunCub CUP 2013
PříspěvekNapsal: pon 12.08.2013 18:32 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.7.2013
Příspěvky: 5
Bydliště: Pravlov
Něco málo jsem o té sobotní kratochvíli sepsal na náš web.

Co se týče nabušenců - kdyby bylo více pilotů, ani by mne nenapadlo létat. Hlavní výhru - stavebnici FunCub - jsem ale postoupil dalším, narozdíl od putovního poháru, který díky mé výhře budeme mít šanci ještě malinko vylepšit, když bude po ruce...

Nad všechny ceny a diplomy je ale stejně ten pocit, když se zadaří v letu na zádech podlítnout s Fanóšem stuhu, která ve větru plandá někde ve výšce 90 cm nad dráhou :-)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  


Následující akce

Pozvaný

Akce vložena od

Víkend s MoNaKem 2024 - sraz lodních modelářů
31 kvě, 2024 01:00 Do 02 čer, 2024 01:00
Všichni ladous
   JETI: Asi JETI meeting
21 srp, 2027 Do 21 srp, 2027
Všichni TomasC

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz