Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 428 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: EasyStar II
PříspěvekNapsal: úte 12.04.2016 20:26 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2016
Příspěvky: 286
Bydliště: Kutná Hora
Mám stejný pocit.
Dneska bylo krásně, polétání jedna báseň.

Virtual píše:
Klidně je možný, že je máme oba stejně "volšový" :wink: ale zatímco plachtit bez motoru jde dobře a úsporně, tak v silnějším větru se s tím letadlo dost pere, i reakce ovládacích ploch nejsou nejlepší, často je potřeba plný výkon (mám výrobcem doporučenou elektroniku, nic silnějšího) atd.

_________________
LionE, 5" Mefisto, 3" Meffie, Taranis T9, X7


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: EasyStar II
PříspěvekNapsal: pát 15.04.2016 16:44 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2016
Příspěvky: 286
Bydliště: Kutná Hora
Tak mám další dotaz.

ESII mi při naložení plného kotle jde přímo vzhůru, musím ho dost krotit směrovkou.
Musím vyosit motor? Případně kam, když je tlačný, taky dolu?

_________________
LionE, 5" Mefisto, 3" Meffie, Taranis T9, X7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: EasyStar II
PříspěvekNapsal: sob 16.04.2016 7:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2011
Příspěvky: 592
Bydliště: Ružindol,SK
Obrázky: 9
ak je tam silnejší motor a čerstvo nabite baterie, nechaj to tak, koriguj to vyškovkou :wink: Ak chceš lietať na plný "kotol" tak potom by unášač s vrtulou mal smerovat nahor.
Vymenil som motor, a robí mi to ako tebe na začiatku pokial nepoklesne napätie a kapacita, bud idem na polovičnom plyne aby to prudko nestúpalo, alebo to korigujem vyškovkou.

_________________
Futaba FC-16, Frsky Taranis +


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: EasyStar II
PříspěvekNapsal: pát 06.05.2016 19:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.5.2015
Příspěvky: 559
Bydliště: Ostrava-Poruba
Obrázky: 0
Moje zkusenost Easy star 1 a Focus (klon s kapku aerodynamictejsim trupem). Oboji vyoseni motoru vrtuli nahoru. Pokud jsem tam mel DC motor tak jedine co to umelo byl houpavy let a nebo tlacit smerovkou.

ES2, alfa, beta, gama vsechno to same jen drobne detaily ve zmenach.

Pri dalsi stavbe jsem se vykaslal na originalku a dal sem tam stridak v ose letadla. At si kdo chce co che rika, lita super. Pridam plyn zrychli. Pokud potrebuju nahoru tak proste pritahnu. Potrebuju pomalejsi motorovy let, tak proste lehce drzim na vyskovce v nabehu.

_________________
Taranis X9D Plus
Foto RC.CERNIK-NET.COM/CS/Gallery.html
Videa RC.CERNIK-NET.COM/CS/VideoGallery.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: EasyStar II
PříspěvekNapsal: pát 06.05.2016 22:23 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 22.8.2015
Příspěvky: 288
Bydliště: Ostrava/Vsetín/Brno
Obrázky: 0
(Alfa s gamou jsou normální větroně s vrtulí v čumáku. Tam s vrtulí dolů.)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: EasyStar II
PříspěvekNapsal: sob 07.05.2016 9:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.5.2015
Příspěvky: 559
Bydliště: Ostrava-Poruba
Obrázky: 0
maspravdu nektere byly v provedeni tazne a ne talcne, moje chyba

_________________
Taranis X9D Plus
Foto RC.CERNIK-NET.COM/CS/Gallery.html
Videa RC.CERNIK-NET.COM/CS/VideoGallery.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: EasyStar II
PříspěvekNapsal: čtv 07.03.2019 21:24 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 31.1.2013
Příspěvky: 3
Bydliště: Jihlava
RiMr píše:
Tady je slíbený malý fotoseriál ze stavby EasyStara II:
http://ok-rimr.com/cs/jak-na-to/multipl ... -standard/


Chtěl bych se zeptat, jestli by bylo možné někam nahrát fotky z návodu na stavbu ( http://ok-rimr.com/cs/modely/multiplex- ... dle-navodu)?Původní úložiště je asi nedostupné. Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: EasyStar II
PříspěvekNapsal: ned 10.03.2019 9:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 2129
Bydliště: Nitra Slovensko
montykh píše:
Tak mám další dotaz.

ESII mi při naložení plného kotle jde přímo vzhůru, musím ho dost krotit směrovkou.
Musím vyosit motor? Případně kam, když je tlačný, taky dolu?


Asi si myslel výškovkou! Motor vyosiť hore. Ešte sa dá použiť mix. motora do výškovky, ale to jelepší ovládaný potenciometrom, aby si mohol korigovať potlačenie podla nabitia aku. a chce to aj správnu kryvku aby to všetko dobre fungovalo. Doladiť to chvílu trvá. Tebe by som doporučil to vyosenie motoru a riadenie to sám.

_________________
(HORUS X10) - Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Loop, Solius, Olympic (Topmodel), FunCub.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 428 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz