Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Oxy3
PříspěvekNapsal: ned 04.03.2018 15:10 
Mazák
Mazák

Registrován: 12.11.2014
Příspěvky: 576
Oxy4 s 325 blades https://www.lynxheli.com/index.php?cPat ... e5a1860fa7

Tak sa robi z maleho vacsi a potom z vacsieho zase maly. To je ta vecna kolotoc. :D .....Co sa nevztahuje len na rc vrtulniky.

_________________
KDS 450 Q FBL _DEVO 10 v deviation4.0.1 (deviationtx.com)


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Oxy3
PříspěvekNapsal: úte 13.03.2018 10:05 
Mazák
Mazák

Registrován: 12.11.2014
Příspěvky: 576
seltino píše:
to bude VBAREM, s pokmitáváním jsem na něm bojoval celou dobu co jsem tam dal Kbar a pak VBAR. Vše chodí mechanicky volně, vyměnil servo 3x ani servo za 2500 to neodstranilo. Jakmile jsme tam dal SPIRIT, bylo ihned po problému. Zkus jiné bezpádlo.


A ine bezpadlo moze byt aj GV8000, ten drzi ocas bez kmitania, reaguje na uhlovu zmenu inac, ako Kbar. ... GV8000 je spicka, cenovy rozdiel oproti Kbar nie je nahoda. ..Bacha, pod plus 5 stupnov nie, alebo len tazko pouzivatelne, lebo neinicializuje sa, alebo bez pomoci, bez vonkajsieho ohrievania sa neinicializuje, neaktivizuje. Nie je pre zimnych pilotov teda. :)

Kmitanie vrtulky je mozne minimalizovat u Kbar so znizovanim I-gain na 35-40, to vsak niekedy uz je nedostacujuce, vrtulka moze "odplavat" sem-tam pocas 'jazdy'. ................ Na GV8000 optimalny I-gain je okolo 60-70, P-gain od 80 az do 120. Nastavenie P-gain zavisi od dlzky paky, ramena chvostoveho serva! Cim mensia paka, tym vacsi P-gain. Mensie rameno serva znamena vacsiu silu a vacsiu presnost, lenze treba zvysit rychlost so zvacsenim P-gain. Ale to potrebuje rychle servo!! A potom rychlost serva je vyuzivane maximalne s P-gain 120, ..pri minimalnej moznej dlzky ramena chvostoveho serva.

P-gain hodnota udava vlastne tu povolenu rychlost chvostoveho serva pri gyroskopickej prace. So zbytocne dlhou pakou serva a potom s P-gain obmedzenim nemozeme vyuzivat rychlost a tym padom ani vyhodu tych nadpriemerne rychlych chvostovych serv!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

P-gain nastavenie plati zhruba rovnako pre Kbar a GV8000. ....... I-gain nastavuje citlivost, reakciu gyra na uhlovu zmenu, na uhlovy posun okolo osi hlavneho hriadela. Cim vacsi I-gain, na tym mensi uhlovy posun reaguje gyro. Mini Kbar na uhlovy posun reaguje s inaksim sposobom, ako GV8000 a preto nastavenie I-gain moze byt odlisny u tych dvoch Vbar klonoch. Mini Kbar reaguje nervozne, skakavo, kym GV8000 hladko, plynulo.
.................................................. No a Gyro-gain je celkovy zisk, vystupna hodnota, ktora je zodpovedna za to, ze nakolko vehementne, s akym usekom, ci akym velkym pohybom odpoveda servo a tym padom aj vrtulka na uhlovu zmenu, samozrejme vzdy len s rychlostou predurcenou s P-gain a s citlivostou predurcenou s I-gain. ..Podobne; ked pridam hlas na radio, z toho este redaktor nebude mat iny hlas, no ked hlas uberiem, nebudem ho pocut; Gyro-gain je na to, aby gyro zasposobilo s potrebnou intenzitou, ale Gyro-gain na vlastnostiach gyra nic nezmeni.

_________________
KDS 450 Q FBL _DEVO 10 v deviation4.0.1 (deviationtx.com)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Oxy3
PříspěvekNapsal: ned 18.03.2018 11:38 
Mazák
Mazák

Registrován: 12.11.2014
Příspěvky: 576
Oxy2, Oxy3, Oxy4 :D

Oxy2 je vyborna 200-ka, taka vacsia mikrohelina. Je tu celkom dobre napisane, aky je rozdiel medzi Oxy2 a Oxy3: https://www.helifreak.com/showthread.php?t=781650

Oxy4 je precizne vyrobena, kvalitna, vyborna 450-ka, urcite. Loziska, mechanika, pohon rychlejsie sa opotrebovavaju, urcite. :mrgreen:

No ale Oxy3 je nieco vynikajuce, vynimocne a jeho tajomstvo je prave v tych rozmeroch!
Nahradne diely nie su za babky, skoda. :( https://www.live-hobby.de/Ersatzteile/O ... satzteile/ Kvalitu treba ZAPLATIT, v tom pripade, ked predsa len ide o malu helinu, urcite.

Oxy3 V2 :
https://www.live-hobby.de/Hubschrauber/ ... 3-255.html
https://www.live-hobby.de/Hubschrauber/ ... ition.html

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zaujimave servo! https://www.banggood.com/Inservos-D1730 ... rehouse=CN

_________________
KDS 450 Q FBL _DEVO 10 v deviation4.0.1 (deviationtx.com)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz