Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: E-logger V3 problém
PříspěvekNapsal: úte 13.03.2018 23:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 741
Bydliště: Ostrava
Mám E-logger V3 od Eagle Tree, dokoupil jsem sondu na měření proudu serv.
Něco je ale špatně, protože to pořád ukazuje proud 13A(sonda je do 5A)
Co je horší, těch 13A to ukazuje na počítači v programu i když sonda není napojená do základní jednotky.
Nemá někdo tu sondu na zapůjčení, abych zjistil kde je zakopaný pes?
U p.Hořejšího nemá cenu zjišťovat, neboť neví, že sondou se dá měřit nejen odběr jednoho serva, jak mi tvrdil, ale třeba celá sestava RX+servo(serva)


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: E-logger V3 problém
PříspěvekNapsal: stř 14.03.2018 8:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 741
Bydliště: Ostrava
Nikdo nepoužívá http://www.eagletreesystems.com/index.php?route=product/product&product_id=54 tyto měřící jednotky? Nebo starší verzi V3?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: E-logger V3 problém
PříspěvekNapsal: stř 14.03.2018 23:34 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.5.2009
Příspěvky: 107
Bydliště: Kunčice u Nechanic => u HK
Obrázky: 0
zdravím - používám verzi V4
otázka - mrk jsem do manuálu nejsa angličtinář. Malůvka na sledování polohy serva přes Y kabel zapojena v RX do kanálu motor a doplněk je čtyřdrátem připojen do logu. KAM ??
V nastavení zobr. které parametry chci měřit je pravda i možnost měřit a zobrazit servo proud . . .
Já tu potřebu toto měřit nemám. Jinak log funguje bez problémů. Mám jen zapichovací rpm senzor. Opto na prd. A s GPS doplňkem také žádný problém....
Leon


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: E-logger V3 problém
PříspěvekNapsal: čtv 15.03.2018 7:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 741
Bydliště: Ostrava
Ahoj, zapojené to mám dobře, i nastavení co má jednotka logovat.
Z nějakého důvodu to ukazuje proud do serva 13,48A 8O
Nicméně včera jsem to zkoušel znova a aniž jsem cokoli změnil tak už to funguje, nechápu, asi si to žije vlastním životem...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: E-logger V3 problém
PříspěvekNapsal: čtv 15.03.2018 8:26 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.5.2009
Příspěvky: 107
Bydliště: Kunčice u Nechanic => u HK
Obrázky: 0
zdravím - jo, ten můj první si taky žil občas soukromě, mrkal na mne neznámou morseovku, až jsem ho vyreklamoval. Bez potíží ku cti prodejce.
Asi nám ádvojky v mládí tužili charakter. Oběma . . . .
:D
L


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: E-logger V3 problém
PříspěvekNapsal: čtv 15.03.2018 8:26 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.5.2009
Příspěvky: 107
Bydliště: Kunčice u Nechanic => u HK
Obrázky: 0
zdravím - jo, ten můj první si taky žil občas soukromě, mrkal na mne neznámou morseovku, až jsem ho vyreklamoval. Bez potíží ku cti prodejce.
Asi nám ádvojky v mládí tužili charakter. Oběma . . . .
:D
L


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: E-logger V3 problém
PříspěvekNapsal: čtv 15.03.2018 8:27 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.5.2009
Příspěvky: 107
Bydliště: Kunčice u Nechanic => u HK
Obrázky: 0
koukám, že musím vyhodit myš . . . sw si dělá dvojklik o své vlastní vůli . .
L


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz