Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1706 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 110, 111, 112, 113, 114
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: pát 23.02.2018 10:40 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 27.10.2015
Příspěvky: 7
To OK2BUH - Díky moc :)

To troiac - Dobrá poznámka, ale došlo mi to. :D Díky


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: úte 27.02.2018 4:06 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.12.2013
Příspěvky: 486
Bydliště: Dudince
To pixel1
Tak som konecne vyskusal tu skladaciu kopteru s novymi motormi a vrtulami letovka je okolo 7 minut bola vonku dost zima tak v lete mozno o minutku viac pri tej vahe okolo 1kg to uz asi lepsie nebude :(
Motory:
https://www.banggood.com/Racerstar-BR22 ... rehouse=CN
Vrtule:
https://hobbyking.com/en_us/multirotor- ... -2pcs.html
Adaptery:
https://hobbyking.com/en_us/25mm-foldin ... -pair.html
Ono s pevnymi vrtulami by to bolo asi lepsie [letovka] ale potom mi to nevojde do kapsicky na bicykel.
Stale pretrvava problem zo sledovanim voltov na baterke skusil som uz tri power moduly zacinam byt presvedceny ze to robi ten pixhack od thanksbuyer...
Tiez neviem stale dostat kopter do modu autotune i ked podla posledneho logu sa zda ze v mode prepnuty bol ale ladenie sa nekonalo takze idem kalibrovat vysielac a prijimac a hladat ci niekde nie su ulozene sutrimre :)

_________________
X8 Quad Pixhawk 2
Tricopter APM 2.6
Race Omnibus F4
Quad HKpilot32


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: úte 24.04.2018 12:53 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.12.2013
Příspěvky: 486
Bydliště: Dudince
Dobry den.
Pmohol by mi niekto vylustit z logu [ak sa to da ] pricinu preco mi
kopter zrazu zacne klesat az padne na zem? Stalo sa mi to uz dvakrat v PosHold mode nepomohlo prepnut ani do stabilize a pridat plny plyn. Urobil mi to dnes ale napr. v sobotu dva nadherne lety bez najmensich problemov. Naozaj tomu nerozumiem jedine co mi napada ze nestihala baterka dodavat prud ale do RTL sa neprepol ani v logu som si nevsimol ze by klesli volty pod unosnu hranicu.
Autolog mi ukazal toto ale moc stoho murdejsi nie som...

Size (kb) 15206.9677734375
No of lines 181908
Duration 0:08:54
Vehicletype ArduCopter
Firmware Version V3.5.5
Firmware Hash 27229c83
Hardware Type
Free Mem 0
Skipped Lines 0
Test: Autotune = UNKNOWN - No ATUN log data
Test: Brownout = GOOD -
Test: Compass = GOOD - mag_field interference within limits (4.55%)

Test: Dupe Log Data = GOOD -
Test: Empty = GOOD -
Test: Event/Failsafe = FAIL - ERR found: GPS_GLITCH
Test: GPS = UNKNOWN - join() takes exactly one argument (2 given)
Test: IMU Mismatch = GOOD - (Mismatch: 0.39, WARN: 0.75, FAIL: 1.50)
Test: Motor Balance = UNKNOWN -
Test: NaNs = GOOD -
Test: OpticalFlow = FAIL - FAIL: no optical flow data

Test: Parameters = FAIL - 'THR_MIN' not found
Test: PM = GOOD -
Test: Pitch/Roll = GOOD -
Test: Thrust = GOOD -
Test: VCC = GOOD -


Cely log je tu ak by niekto bol ochotny sa nan mrknut budem vdacny.
https://uloz.to/!98n5jDGY0y4r/00000275-bin
Diki za postrehy.

_________________
X8 Quad Pixhawk 2
Tricopter APM 2.6
Race Omnibus F4
Quad HKpilot32


Naposledy upravil troiac dne čtv 26.04.2018 3:22, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: úte 24.04.2018 15:03 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5441
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
GPS_GLITCH - to vypada spis na problem s GPSkou. Proveril bych jeji napajeni, konektory atd...

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: úte 24.04.2018 15:14 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.12.2013
Příspěvky: 486
Bydliště: Dudince
Dik GPSku som preveril ta je poriadku takze tym to nebude :(

_________________
X8 Quad Pixhawk 2
Tricopter APM 2.6
Race Omnibus F4
Quad HKpilot32


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: stř 06.02.2019 14:51 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.12.2013
Příspěvky: 486
Bydliště: Dudince
Zdravim.
Ma niekde pixhawk v nastaveniach obmedzenie vykonu motorov/reglov alebo nieco podobne? Ked totiz lietam s prazdnym vsetko je v poriadku ked ho vsak zatazim [gimbal,fotak a pod.] vzdy ide po niekolkych minutach k zemi a nepomoze ani plyn naplno proste ako by zrazu nieco stiahlo vykon a nekotrolovatelne a docela prudko ide k zemi dnes to odniesli dva drziaky motorov :(
Odber vo vise je okolo 43A co by baterka mala v pohode zvladat regle tiez ani sa nehreju alebo nieco podobne power modul to tiez nerobi ten som uz vymenil za 200Amperovy. Uz fakt neviem co :(
Dik za postrehy.

_________________
X8 Quad Pixhawk 2
Tricopter APM 2.6
Race Omnibus F4
Quad HKpilot32


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: čtv 28.02.2019 13:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.8.2010
Příspěvky: 1067
Bydliště: Hlohovec - Slovensko
Zdravim.

Nedavno som si kupil Pixhawk 2.4.8 ako nahradu za APM, ale nedari sa mi skalibrovat regulatory.
Mam HK30A so SimonK fw, ale ani nepipnu. Teda pipnu len na zaciatku ked pripojim baterku, ale co sa tyka Pixhawku, tak ziadna reakcia.
Robim vsetko podla navodu,ale akoby ich Pixhawk ignoroval.
Vedel by niekto poradit?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: pon 04.03.2019 15:14 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.12.2013
Příspěvky: 486
Bydliště: Dudince
Neviem ako v SimonK ale ja som nieco podobne riesil s BLheli tam bolo od vyroby nastavene ze sa nedali kalibrovat cez vysielac "throttle cal enable".
Robis to cez Mission planner tlacitkom Calibrate ESC?

_________________
X8 Quad Pixhawk 2
Tricopter APM 2.6
Race Omnibus F4
Quad HKpilot32


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: pon 04.03.2019 16:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.8.2010
Příspěvky: 1067
Bydliště: Hlohovec - Slovensko
Problem som vcera vyriesil, teda hned dva problemy.
Zistil som, ze som nevybral konkretny typ ramu, cize X quad. Trochu amaterska chyba :D a druhy problem bol s hodnotou Failsafe, ktoru som musel dat na 950.
Kalibracia uz prebehla v poriadku a aj armovanie.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: úte 05.03.2019 18:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2014
Příspěvky: 223
Taky jsem poridil Pixe a stavim svoji prvni hexu. Mam dotaz zacatecnika. Kdyz pripojim napajeni provadi se inicializace a regulatory jen pipaji jako pri kalibraci dokud nezmacknu safety switch. Potom zahraji a jsem schopen armovat. To je spravne?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: úte 05.03.2019 21:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.8.2010
Příspěvky: 1067
Bydliště: Hlohovec - Slovensko
Ano je to spravne. Ak safety switch nechces pouzivat, mozes ho aj deaktivovat.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1706 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 110, 111, 112, 113, 114

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz