Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Castle telemetry link pro futaba SBUS 2
PříspěvekNapsal: čtv 13.06.2019 17:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 12.3.2009
Příspěvky: 384
Nedaří se mi nainstalovat nový Castle telemetry link pro futaba SBUS 2 do TX Futaba T 18 SZ a připojit na Talon 60. Poradíte někdo?


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 13.06.2019 17:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2012
Příspěvky: 1541
Bydliště: Kladno
máš zapnutý Live protokol ?
pokud máš starší ESC a není tam volba Live protokol je třeba upgradovat FW

jo a ještě se dává pull-up odpor na signál. To jsem dělal pro Frsky.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 13.06.2019 17:46 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 12.3.2009
Příspěvky: 384
jaroslav.falcon píše:
máš zapnutý Live protokol ?
pokud máš starší ESC a není tam volba Live protokol je třeba upgradovat FW

jo a ještě se dává pull-up odpor na signál. To jsem dělal pro Frsky.


...no, není to Frsky a v návodech o Live protokolu není nikde ani zmínka. regl je rovněž starý cca 8 měsíců.
Bez telemetrie mi vše řádně chodí...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 13.06.2019 20:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2012
Příspěvky: 1541
Bydliště: Kladno
telemetrická data ti jdou po singnálovým kabelu ?
pokud ano musíš telemetrii aktivovat a potom po jednom drátu ti jde singnál do ESC a tím samým data ven do telemetrie.

nebo pro futabu to máš jinak?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 14.06.2019 10:51 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 12.3.2009
Příspěvky: 384
...problém byl vyřešen. Po odstranění krátkého spojení mezi ušima a postupu dle originálního anglického návodu vše chodí...


Přílohy:
IMG_6914.JPG
IMG_6914.JPG
[ 39.38 KiB | Zobrazeno 924 krát ]

IMG_6915.JPG
IMG_6915.JPG
[ 87.19 KiB | Zobrazeno 924 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 14.06.2019 12:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2012
Příspěvky: 1541
Bydliště: Kladno
tak to je jinak, než jsem to měl já na Frsky.
já to připojil na přímo a dal jen ten odpor. Tak že to není stejné.
Důležité je , že to maká.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz