Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1494 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 100  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 11.07.2019 15:11 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 10763
Bydliště: Praha Hloubětín ČR
Obrázky: 266
Blog: Zobrazit blog (3)
zdzd píše:
na nějaké etické komisi prosaď zákaz reklam jako běží teď. Nezodpovědný idiot létá s dronem v ulicích, ten se zblázní a kosí vše, co mu přijde do cesty. Závěr? O nic nejde, naše pojišťovna to zatáhne


Markeťák možná nekoná, ale jiní konají. Možná je jen potřeba vědět, že se něco dělá a nejen to prostě udělat.
Stížnost berte jako nasazení maxima, až k hranici ironie... Ale úředničina je prostě taková. :wink:


Stížnost:
obracím se na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání jako na dohledový orgán nad televizním a rozhlasovým vysíláním. Domnívám se, že není možné strpět porušení zákona pojišťovnou Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group.
Předpokládám, že jste reklamu viděli, ale pro jistotu přikládám odkaz na video: https://www.youtube.com/watch?v=BQokePaVR_E

Opakovaně mě rozčiluje reklama, kde ohrožujete dron lidi. Kromě toho, že reklama je, kromě pilotního výkonu, hloupá, tak porušuje zákon o reklamě §2 odst.4. a to ve všech bodech.
jen citát zákona, ať to nemusíte hledat: Reklama nesmí podporovat chování poškozující zdraví nebo ohrožující bezpečnost osob nebo majetku, jakož i jednání poškozující zájmy na ochranu životního prostředí.

Předvádí chování ohrožující bezpečnost osob a majetku. Dronem ničí kytky a ohrožuje stařečka třídícího odpad a tím podporujete jednání poškozující zájmy na ochranu přírody. V rámci spotu je prezentováno jednání ohrožující bezpečnost a zdraví holčičky u panáka, stařečka u popelnice a celý cyklistický tým neovladatelným dronem. Dron ničí majetek, kytky na ulici, tedy na veřejně přístupných prostorách.

Chování „pilota ve spotu“, který se předvádí před „synem“ porušuje ustanovení Doplňku X 3.1 Předpisu L2, Zákona o civilním letectví a o změně a doplnění zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů, Bezpečnost „Let bezpilotního letadla smí být prováděn jen takovým způsobem, aby nedošlo k ohrožení bezpečnosti létání ve vzdušném prostoru, osob a majetku na zemi a životního prostředí“.

Na dronu není splněna podmínka Doplňku X 6.3 Předpisu L2, Zákona o civilním letectví a o změně a doplnění zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), ve znění pozdějších předpisů „musí být vybaveno vestavěným bezpečnostním systémem, který při poruše provede ukončení letu“.

Uvedený spot zkratkovitě navozuje pocit, že porušovaní předpisů a zákonů je zcela v pořádku, pokud „jste pojištěn“. Takové ztvárnění reklamy podporuje chování ohrožující bezpečnost osob nebo majetku.


Vyjádření RRTV:
Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (dále jen „Rada“) projednala na svém 10. zasedání, konaném dne 4. června 2019, Vaši stížnost na reklamu Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group. Dle Vašich slov v reklamě ohrožuje dron lidi, reklama je celkově hloupá a porušuje zákon o reklamě – je v rozporu s ustanovením § 2 odst. 4 zákona č. 40/1995 Sb., které říká, že reklama nesmí podporovat chování poškozující zdraví nebo ohrožující bezpečnost osob nebo majetku, jakož i jednání poškozující zájmy na ochranu životního prostředí. Spot přitom zkratkovitě navozuje pocit, že porušování předpisů a zákonů je v pořádku, pokud „jste pojištěn“. Požadujete ukončení reklamní kampaně. Ačkoli je zřejmé, že ze strany dronu v reklamě dochází k poškození majetku (květin) a může potenciálně ohrožovat lidi (dívku, seniora, peloton), nejedná se o záměrné chování pilota bezpilotního letadla (dronu). Z reklamy je zřetelně a jasně patrné, že muž ztratil nad ovládáním dronu kontrolu a jednání se tedy nedopouští úmyslně. Chování dronu není prezentované jako žádoucí a není zřejmá ani žádná podpora tohoto poškozujícího a ohrožujícího chování. Je zjevné, že jde o nehodu, tedy o nešťastnou událost, na niž se odpovědní občané připravují právě pojištěním. Reklama tedy prezentuje nepředvídatelnou situaci a jasně odkazuje k tomu, že některé situace v životě nelze předem odhadnout. Odkazujete k leteckému předpisu, podle kterého by bezpilotní letadlo pod 0,91 kg mělo být vybaveno vestavěným bezpečnostním systémem, který při poruše provede ukončení letu. Je však třeba brát v úvahu běžnou reklamní nadsázku, kdy všechny detaily nemusejí zcela odpovídat realitě – dron by se při ztrátě signálu pravděpodobně stejným způsobem, který je prezentován v reklamě, nechoval. Ztvárnění reklamy zahrnuje nadsázku, která je v souladu s judikaturou akceptovatelná. Rada coby ústřední správní úřad v rámci své kompetence dané ustanovením § 5 písm. a) zákona č. 231/2001 Sb., o provozování rozhlasového a televizního vysílání a o změně dalších zákonů (dále jen „zákon č. 231/2001 Sb.“), rozhodla v souladu s ustanovením § 76 odst. 1 písm. a) zákona č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich, v platném znění, ve věci možného přestupku spáchaného odvysíláním reklamy společnosti Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group premiérově odvysílané na programu Barrandov NEWS dne 8. května 2019 od 05:43:50 hodin, že věc odkládá.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 11.07.2019 15:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.1.2007
Příspěvky: 9109
Bydliště: Praha 8, ČR
Obrázky: 9
Ano, reklama může pracovat s nadsázkou, tedy i se zblázněným dronem. Bohužel někteří lidé při své "yntelikency" to mohou brát za bernou mincí. Podle toho pak mohou přistupovat i k ostatním modelářům.
To hrst, obávám se, že se marně připravuješ na bitvu na Marně, ta skončila před víc jak sto lety. Směrnice je pro tento moment hotová a určitou dobu s ní nejspíš nikdo nehne. Navíc bys musel spunktovat i modeláře z dalších zemí, resp je zastupující svazy, aby ten hlas, ne jen hlásek, byl opravdu slyšet. A to může při nespokojenosti svých členů vyprovokovat třeba zrovna ten zatracovaný SMČR. A musí k tomu ovšem dodat, že zastupuje takový počet členů, ne jen dva pivní kecálisty z hospody U dubu. Máš pravdu, že vodáctví se věnuje větší počet lidí a v jiné skladbě, takže jsou víc vidět. My chodíme do polí mezi obce, vidí nás je kolem jedoucí cyklisté a pejskaři. Dronisti, aspoň ti divocí, létají všude, dost často na místech nevhodných nebo přímo zakázaných, což prezentuje i ta reklama. Přesvědč Jourovou, aby to znovu otevřela, místo dvojí kvality potravin.

_________________
Hitec Aurora 9X


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 11.07.2019 18:57 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2003
Příspěvky: 11187
Bydliště: Břeclav, ČR
TomasC píše:
Stížnost:
obracím se na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání jako na dohledový orgán nad televizním a rozhlasovým vysíláním. Domnívám se, že není možné strpět porušení zákona pojišťovnou Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group.
Předpokládám, že jste reklamu viděli, ale pro jistotu přikládám odkaz na video: https://www.youtube.com/watch?v=BQokePaVR_E


Tome díky.

Oni z toho evidentně vykličkovali na věcí, která v té stížnosti není dostatečně zvýrazněna - odstartovaní v místě, kde dron vůbec nemá co dělat. Pak už to utáhli na tu poruchu. O podstatě celé záležitosti nemají ani páru...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 11.07.2019 20:22 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 10763
Bydliště: Praha Hloubětín ČR
Obrázky: 266
Blog: Zobrazit blog (3)
Zase se to nesmíš přehánět. :roll: Pouštět modely se se synem, naprosto stejně jako je pouštěl táta se mnou, je dle mě naprosto jasně zaručen v LISTINĚ ZÁKLADNÍCH PRÁV EVROPSKÉ UNIE
Článkem 7,
Respektování soukromého a rodinného života
Každý má právo na respektování svého soukromého a rodinného života, obydlí a komunikace.


Protože v NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2018/1139 o společných pravidlech v oblasti civilního letectví.. je jasně napsáno
(28) Pravidla pro bezpilotní letadla by měla přispívat k dodržování souvisejících práv zaručených právem Unie, zejména práva na respektování soukromého a rodinného života, které je stanoveno v článku 7 Listiny základních práv Evropské unie



Musí se použít co se dá. :wink: :wink: :wink:


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 12.07.2019 7:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.9.2005
Příspěvky: 2388
Bydliště: Doma
koukam ze se tu resila otazka marketingu.. pokud hrst pise ze je marketak, tak by asi mel vedet ze zakladni otazka kazdeho marketingu je:

1) kolik na to hodlam venovat prostredku
2) koho tim hodlam oslovit
3) a hlavne, ceho tim chci dosahnout?

ze marketing funguje, nejucinneji na jednodussi cast populace (a bohuzel tu nejpocetnejsi) je znama vec. Ostatne, firma ANO momentalne vlastnici vetsinu ministerstev, strakovku a v joint venture s Mhlou i hrad je toho klasickym prikladem ze neni treba mit produkt, staci mit velka slova a rozpocet (a Marka).
Nebo obchodni model jaky maji postaveny neziskovky, to je priklad vykonneho marketingu (pokud mate rozpocet, dostatek drzych kriklounu a nejaky dav uzitecnych idiotu, da se zmenit i zakon). A co se tyce odvolavani se na LZPS a Ustavu treba - no zminovana dvojka BUres a Mlha nam dlouhodobe predvadi, jak se s temito dokumenty da vytirat rit a jak je vymahani techto ustanoveni v praxi naprosto bezzube.

problem s modelari ovsem je v podstate ve vsech trech bodech. Jak tu nekdo psal, "nikdy jsem nebyl, nejsem a ani se tak nějak nehodlám registrovat jen z toho důvodu, abych mohl svobodně trávit svůj volný čas při kterém nebudu nijak omezovat natož ohrožovat sebe či okolí " tohle je troufam si rict myslenka se kterou modelari asi vetsina modelaru a jejich vztah k okoli a hlavne ke statu je ze od nej nic nechce, jen aby je stat nechal na pokoji. Jak by asi vypadal modelarsky marketing?

odpoved na otazky:
1) no, co nejmene, protoze marketing je draha zalezitost. takze se to omezi na propagace modelarskych akci, pripadne modelarskych krouzku ve stylu inzerat v lokalnim tisku, na socialnich sitich apod.. modelarske vystavy, atd. to se ostatne jiz deje
2) dalsi potencialni modelare v radach dospelych nebo deti? male procento vyteznosti.. navic se to v omezene mire uz de facto deje prostrednictvim bodu 1) nebo predstavit siroke populaci ze modelarime? vetsine to bude jedno, neni to pro ne zajimave tema. Pokud tim nekoho neohrozujeme nebo nezabijeme, protoze nestesti a bulvar prodava, to je znamy fakt.
3) mit marketingove motto "nechte nas na pokoji" asi neni uplne nejlepsi napad. Jenze co jineho ve skutecnosti chceme? .. s timto skutecne neprorazime


koneckoncu, odpoved RRTV tomasovi stran te reklamy se nese v podobnem duchu - jste mala skupina, nemate zadny marketing, nejste natlakova skupina, neni to zadne nebezpecne tema typu rasismus nebo LGBT, nehrozi ze byste to medializovali co sme vam odepsali, nehrozi nam z toho zadny problemy, nezajimate nas, koop plati prachy za reklamu tak si vylizte rit.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 12.07.2019 9:30 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 17.6.2019
Příspěvky: 277
Bydliště: Země
Obrázky: 6
. .


Naposledy upravil hrst dne ned 23.05.2021 11:43, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 12.07.2019 13:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.9.2005
Příspěvky: 2388
Bydliště: Doma
no ja asi chapu kam miris. Ale guerilla marketing skutecne pri propagaci modelarstvi fungovat nebude, protoze i kdyby uplne vsichni modelari byli zdruzeni do SMCR a cele SMCR a vsechny jeho sekce tahli za jeden provaz jako jeden muz, porad nemame a) produkt pro sirokou verejnost b) alespon nejake uderne sdeleni pro sirokou verejnost.

Proc delaji modelari modelarinu? proto ze je to bavi. bavi se tim sami, bavi tim obcas sve blizke (priznejme si, obcas tim sve blizke i trochu serou..) a chteji se i pochlubit dalsim modelarum, sdilet radost ze sveho hobby. proto se delaji modelarske vystavy, letecke dny apod. Ale i kdyz se tomu udela propagace, kdo tam prijde? modelarska verejnost nebo lide kteri fandi modelarum nebo rodiny s detmi kteri to berou jako vystavu hracek. 90 procentum populace je to proste ukradene, jejich zajmy jsou jinde.
je to videt i na uspesich modelarskeho sportu - Tomas je mistr sveta v rychlikach, teoreticky na urovni treba sablikove, kulhaveho, apod.. ale kdo o tom vi? i z modelarske obce jen mala cast zainteresovanych. Je to chyba tomase? urcite ne, on dela pro propagaci maximum mozneho. je to chyba SMCR? nemyslim, snazi se tez. Ale lidi proste tohle hobby nezajima, pokud to nezajima lidi, nezajima to ani sponzory. Dokonce neni ani uveden v seznamu ceskych mistru sveta a dokonce tam vubec neni modelarstvi jako sport. https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_%C ... sv%C4%9Bta

A jake sdeleni bychom i kdyby vsichni modelari sveta meli sdelit urbi et orbi? de facto nic jineho nez "nechte nas na pokoji chceme si hrat, od nikoho nic nechceme" a to je taky nezajimave.. Nemame produkt. Nedeje se nam zadne prikori (z pohledu siroke verejnosti) ze bychom snad museli odevzdavat modely na policii (jako treba drzitele zbrani), dokonce nemame dosud zadne velmi prisne zkousky, nemusime modely zamykat do trezoru (jako strelci), nezakazuji nam nase hoby. Takze ani sdeleni "ted si jdou pro modelare, priste si pujdou pro vas, sira maso" nebude ucinkovat - to je jedno z kouzel salamove metody.
Podivej se jak maji postaveny byznys neziskovky, treba ukazkovy priklad je prazsky AutoMat. banda ultralevicaku a povalecu, ale maji dobre medialni pokryti a vsechny svoje silenosti dokazou prodat obligatnim "i kdyby to melo zachranit jeden lidsky zivot, umirame kvuli autum, auta zabiji matky s detmi". Tohle my fakt nikdy delat nemuzeme.. a asi ani nechceme.
A marketing jak ho dela Marek pro firmu ANO a Burese? slibovat vsechno vsem, lhat na potkani? ucinne, rozhodne. na blbce stoprocentne. Ale co bychom asi tak my meli komu slibovat?

krome RC modelu stavim i papirove modely. To je daleko mensi skupina modelaru i v porovnani s RC modelari (a ti jsou asi zase mensi nez plastikaci). De facto desitky lidi aktivnich, mozna stovky. Presto se najde par jedincu kteri neunavne propaguji (stejne jako TomasC) toto odvetni, mame i medialni pokryti v TV obcas, pradaji se casto vystavy, souteze.. Ale i tak - 11 z 10 lidi ktere oslovis na ulici to nezajima, maximalne si vpzomenou ze jako mali kdysi lepili neco z abicka a podivi se, ze to porad nekdo dodneska dela.

Delas v marketingu. tak sam rekni - jake sdeleni a jakym zpusobem bys vlastne chtel udelat, aby to oslovilo siroke masy? Jedine co muzeme delat a delame je sirit osvetu. Ale to je proste neucinne vuci masam. Tohle neni rezignace, hledani cest "proc to nejde" ale proste konstatovani faktu.

jeste bych chtel jednou podekovat nezavisle Tomasovi za to jak se snazi. je to boj s vetrnymi mlyny, nakonec nas stejne semelou.. ale dulezite je to nevzdat. Pokud opravdu nastane nejake mohutne utazeni sroubu, vesele prejdu do ilegality a jakekoliv pokusy statni spravy o regulace budu odrazet partyzansky co mi sily staci. zahltit statni spravu a dat jim ochutnat vlastni medicinu - jako to treba dela spousta lidi ve spravnim rizeni kvuli pokutam za rychlost. Proste velky bratr pretahl srouby a cim dal vic lidi se brani.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 12.07.2019 16:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.1.2007
Příspěvky: 9109
Bydliště: Praha 8, ČR
Obrázky: 9
On by se ten "produkt" najít dal, ale... V podstatě to chce najít a ukázat, že tady někdo začínal jako malý kluk s modely a nyní je to významný konstruktér, vynálezce, ředitel světově známé firmy apod. Je to příklad, ale takoví lidé jsou a není jich málo. Sice nejsem oním významným konstruktérem, ale díky modelářině jsem se směřoval na technické školy, které jsem také úspěšně absolvoval. Neznám historii Šonky, abych řekl: "v mládí lepil letadýlka a teď je mistrem světa". Je tu firma (četl jsem v L+K), která vyrábí leteckou techniku (přesný obsah článku si už nepamatuju). Snad všichni v ní začínali u různých druhů modelářiny. Každý píše do cévéčka jaké má školy, tituly, školení, jaké zastával funkce, kde byl na stážích, co prezentoval, kolik umí jazyků atd., ale kdo z vás tam napíše jsem modelář a byl jsem vítězem okresního přeboru SUMek. Skutečně spousta lidí to bere jako "hraní si". Kdysi jsem se bavil s kolegou a on řekl, že jeho 14 letý syn z toho už vyrostl. Je to blbost, ale mnoho lidí si to myslí a má tento názor.

_________________
Hitec Aurora 9X


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 12.07.2019 18:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.9.2005
Příspěvky: 2388
Bydliště: Doma
DAF píše:
Skutečně spousta lidí to bere jako "hraní si". Kdysi jsem se bavil s kolegou a on řekl, že jeho 14 letý syn z toho už vyrostl. Je to blbost, ale mnoho lidí si to myslí a má tento názor.


a sme u jadra veci. ono to ale opravdu, kdyz se na to podivas s odstupem, je "hrani si" akorat ve sve puvodni podobe. V dnesni dobe chlap ktery si hraje tak se ocekava ze ma hracky primerene svemu veku a postaveni - sportovni auto typicky. Chlap ktery si misto sportovniho auta postavi ctyrmetrovy tryskovy letadlo ve stejne cene (zdravime Vlastu :-) je proste v ocich prumerneho Pepika a bezne Marky "nejakej divnej a asi z toho jeste nevyrost". Notabene kdyz si chodi hrat s tema hrackama jeste do krouzku s malyma detma.. rodice deti co tam chodi to chapou, ale prumerny idiot ktery nedohledne dal nez za kravin nebo pres okraj pulitru nema mozkovou kapacitu na to aby pochopil, ze nekdo dela takovyho konicka a notabene ma jeste radost z toho, ze to nauci nejake cizi deti. Tohle neni ani skaut, kde ty deti aspon pod dozorem dospelych behaji po lese, ale proste sme divna sorta ktera se zavre nekam do sklepa s detma a tam sedi a u stolu patla barvicky a lepidla a spejlicky.

Doba je takova, ze medialni temata ktera se prodavaji jsou nasili, sex, celebrity. obcas sport. Asi nidko z nas neni ani jedno :-) a pokud chce nekdo prosadit svuj zajem nebo aspon zabranit prosazeni omezeni jeho zajmu skrz legislativu, musi mit bud hodne silny verejny hlas diky velke ovladatelne zakladne (tedy idealne jim naslibovat modre z nebe, pecene holuby do huby apod..) nebo mit hodne silnou lobby prostrednictvim zpriznenych dusi v parlamentu a senatu a vlade (typicky lobby zelenych lesnich teroristu) nebo mit silnou lobby prostrednictvim medialniho pokryti skrz zpriznene duse a tema, proti kteremu se nehodi spolecensky vystupovat protoze je to fujky (antifa, AutoMat, Greenpeace, AI, veskere aktivity spojene s LGBT).


Co z toho mame my? prd. mame moznost prezentovat vysledky nasich konicku, ze se vozi medaile z nejakych soutezi, ze je tu hodne deti vychovanych a zrucnych diky krouzkum apod. Tohle ale sirokou masu nezajima, stejne tak je nezajima ze mame mistry sveta v nasem sportu (protoze co z toho? slava ani prachy to nenese). takze nikdy nebudem mit silnou zakladnu hlasu o kterou se oprit. Stejne tak nemame medialni pokryti (naprosto nezajimave tema pro masy, tudiz malo prodejne). a ze bychom meli nejakou silnou zakladnu v parlamentu, vlade.. myslim ze s nadsazkou jediny kdo tam kdy modelaril byla schillerova, protoze ta si neustale modeluje nejake idealni ekonomicke modely (ktere pak naprosto neodpovidaji realite) aby mohla pred tupejsi casti verejnosti zakryvat, jak moc a jak hodne to tu privedou zu grunt.

pokud uz bychom meli nejake medialni tema, tak jedine snad s nadsazkou nejakou reklamu typu "pokud nechcete aby vase dite bloumalo bezcilne po sidlisti, chytilo se nejake party a skoncilo jako fetak nebo zlocinec, dejte ho do modelarskeho krouzku, i kdyby to melo zachranit jediny lidsky zivot".

priznam se, ze sam nevim, jak ucinne bojovat proti tomu co se proti nam riti (a do budoucna jeste bude ritit). jedine snad pravni cestou, zaloby, obstrukce, stiznosti, napadat soudne, procesni vady.. a to je vycerpavajici, vlekle, celkem drahe.. a povede to jen k odlozeni o par let. Tehle stat si s nejakymi pravy nebo ustavou nic nedela. podivejte se jake peklo pripravili za posledich 10 let treba ridicum a to je daleko silnejsi skupina nez modelari. Toz asi tak, timto sem se pri patku vecer asi intelektualne vycerpal.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 12.07.2019 18:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 17.6.2019
Příspěvky: 277
Bydliště: Země
Obrázky: 6
. .


Naposledy upravil hrst dne ned 23.05.2021 11:44, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 12.07.2019 19:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 9185
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
Uz to tu niekto zamknite.

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 12.07.2019 19:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2018
Příspěvky: 604
Bydliště: Trvalé
Obrázky: 0
Nejhorší je strašit lidi. :evil:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 12.07.2019 19:14 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 17.6.2019
Příspěvky: 277
Bydliště: Země
Obrázky: 6
. .


Naposledy upravil hrst dne ned 23.05.2021 11:45, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 12.07.2019 19:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2018
Příspěvky: 604
Bydliště: Trvalé
Obrázky: 0
Nikde nevidím, že je registrace za peníze, nikde nevidím, že je online zkouška za peníze. Mám se organizovat a registrovat v nějakém klubu, abych se vyhnul registraci? Myslím, že brod je ještě daleko, přitom někteří už mají stažené nejen kalhoty, ale i půlky.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 12.07.2019 19:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 17.6.2019
Příspěvky: 277
Bydliště: Země
Obrázky: 6
. .


Naposledy upravil hrst dne ned 23.05.2021 11:46, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1494 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 100  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz