Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: SP racing F3
PříspěvekNapsal: ned 17.02.2019 14:40 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.2.2019
Příspěvky: 1
Ahoj, mam prosím problém s deskou cleanflight SP F3 https://blog.seidel-philipp.de/wp-content/uploads/2015/12/sp_racing_pro_f3_vorne.png

Nejde se na ní zaboha připojit, flashnout nic. Ozkoušeno snad vše, ovladače atd. Samotná deska svítí modře (power) zároveň však svítí červená led kontrolka (nebliká) Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: SP racing F3
PříspěvekNapsal: ned 17.02.2019 20:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.2.2015
Příspěvky: 916
Bydliště: Chlumčany (PJ)
Obrázky: 0
Vyzkratoval jsi boot piny? Jakozedobre? Nekdy proste nestaci jen kablik :D ja tovzdycky propajel a byl klid

_________________
Taranis X9D+


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: SP racing F3
PříspěvekNapsal: pon 18.02.2019 8:30 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 21.11.2013
Příspěvky: 51
Bydliště: Olomouc
Vyzkoušej ještě prográmek ImpulseRC. ( necháš desku připojenou na USB a spustíš program ) Ono to nějak dokáže opravit. A stáhni si novej BF ten co fungoval v Googlu už myslím není podporovanej.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SP racing F3
PříspěvekNapsal: pon 18.02.2019 11:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2007
Příspěvky: 494
Bydliště: Brno
Mam pocit ze u tehle desky je potreba nastavit rychlost rozhrani manual/256000 pokud ji chces flashovat nebo tak nejak

_________________
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: SP racing F3
PříspěvekNapsal: úte 13.08.2019 13:41 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.7.2007
Příspěvky: 146
Bydliště: Skotnice
Obrázky: 1
Zůstala mi tato deska v šuplíku. Uvažuji o použití na stabilizaci modelu. Mám připojen Sbus Frsky .
Komunikace s vysílačem je v pořádku. V BETAFLIGHT configuraci bych chtěl zvolit airplane kde jsou popsány výstupy na serva . Napájení 5V mám připojeno na jeden z pinů PWM1? odsud se dostává i na přijímač SBUS. Na ostatních výstupech podle popisu očekávám pohyb serv. Nic se však neděje . Je třeba v tomto modu něco odblokovat ? Zkoušel jsem ARM tak jako na kopteře ale bez efektu. Na internetu jsem hledal ( možná špatně :( ) bohužel bez nějakého většího úspěchu. Předpokládám že nejsem první kdo toto zkouší , ale stačilo by nakopnout , popř nějaký odkaz . Děkuji Mirek


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: SP racing F3
PříspěvekNapsal: úte 13.08.2019 14:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 769
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 7
https://blog.dronetrest.com/how-to-conf ... etaflight/
https://github.com/betaflight/betafligh ... g-Aircraft
Jinak pro plošník je lepší Inav.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: SP racing F3
PříspěvekNapsal: úte 13.08.2019 15:28 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.7.2007
Příspěvky: 146
Bydliště: Skotnice
Obrázky: 1
Děkuji za odkazy , ten první nic moc, ale druhý je lepší. Vypadá to že mě nakopne :) .
Vím že INAV je na plošníky , ale prozatím jsem s ním nedělal , ale zkusím . Vše je jednou poprvé :)


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz