Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 117 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 08.05.2019 12:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 1237
Bydliště: Brno
Libor píše:
Baterku mám vymontovanou a kameru napájím z pohonného akumulátoru. Viz http://www.kolmanl.info/?show=SHOW_TXT& ... 20180327_2

Super. Šlo mi o to, jestli to bez té vnitřní baterky vůbec funguje. Udělám to taky tak.

_________________
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 09.05.2019 18:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2012
Příspěvky: 807
Bydliště: Most
anebo můžeš koupit jinou baterku :-) https://www.gearbest.com/action-cameras ... id=1433363

_________________
Multiplex, DJI, FrSky, RCM Lužice, SLČS, YI 4K+


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 09.05.2019 21:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 1237
Bydliště: Brno
Jo, tohle jsem viděl, ale není skladem. Pokud to bez baterky a s externím napájením funguje, ušetřím pár gramů a asi pár mAh vymontováním baterky.

_________________
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 21.01.2020 17:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2483
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Obrázky: 0
Tak nevím čím to je. Když by měla být nabitá, tak vypne. Jenže, nabíjel jsem asi tři hodiny a pak točil. Vydržela nahrávat pár minut. Tak jsem ji nechal nybíjet asi 12 hodin a vůbec nevypla. Znovu jsem dal natáčení. A to už vydržela něco mezi 45 - 46 minutama. Je problém v baterce, nebo někde jinde? Kamerku jsem používal i mimo letadla, kde sice externí napájení by bodlo, ale je to z jistých důvodů nepraktické.

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 26.01.2020 10:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2012
Příspěvky: 807
Bydliště: Most
baterka je mrtvá...mě taky odešla, dá se koupit nová, ale já mám vždy ext. napájení, takže mě to nevadilo

_________________
Multiplex, DJI, FrSky, RCM Lužice, SLČS, YI 4K+


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 17.06.2020 1:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.4.2009
Příspěvky: 551
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Ahoj,
zkoušel někdo napájení pouze servokabelem z 5V BECu bez přiloženého kabelu se stabilizátorem napětí?

Jak poznám, že se jedná o kameru s úhlem záběru 120° nebo 90°.

Díky Lukáš

_________________
Z-50LS - ŠAD, Z-50LX - maketa 1:4 (OK-XRD), Multiplex -Funray, Twister, Optic 6, Spectra 24


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 17.06.2020 4:43 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.8.2015
Příspěvky: 224
Bydliště: Královéhradecko
Obrázky: 9
Tipuju, že při 90° FOV by už neměl být viditelný ten efekt rybího oka - deformace obrazu.

EDIT: Z BECu napájím kameru RunCam 2, zatím bez problémů.

_________________
Graupner V-Venture, SkySurfer X8, SkySurfer 800, Stingray EDF
Eachine EV200D


Naposledy upravil leon_cz dne úte 30.06.2020 20:23, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 17.06.2020 10:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 1237
Bydliště: Brno
120° má výrazně vystouplou čočku před ten plastový okraj. 90° ji má spíš utopenou.

Kabel z BECu na miniUSB jsem zkoušel, funguje to, ale u lineárního BECu je to nesmysl kvůli ztrátám. Předělal jsem to na napájení z balančního konektoru přes ten dodaný stabilizátor.

_________________
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2020 12:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.4.2009
Příspěvky: 551
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Díky za odpovědi. Ta aku je fakt tragická.

Nikde jsem neobjevil spínání záznamu pohybem. Asi nelze že?

_________________
Z-50LS - ŠAD, Z-50LX - maketa 1:4 (OK-XRD), Multiplex -Funray, Twister, Optic 6, Spectra 24


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2020 14:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.4.2009
Příspěvky: 551
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Ahoj, dnes jsem měřil aku a má 4,14V. Při zapnutí dochází k poklesu na 4,1V, takže naprosto v pořádku. Po pár vteřinách se však kamerka vypne. Pokud ji napájím externím zdrojem přes USB, je vše OK. Hledal jsem v menu, zda to tak nemám nastavené a nic nenašel. Nechápu. Přece ani číňan nevyrobí něco, kde vestavěný zdroj potenciálem nestačí na spotřebič.

_________________
Z-50LS - ŠAD, Z-50LX - maketa 1:4 (OK-XRD), Multiplex -Funray, Twister, Optic 6, Spectra 24


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 29.06.2020 22:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2012
Příspěvky: 807
Bydliště: Most
já bych zkusil reklamaci, natoč to, postni na youtube a reklamuj...toto není úplně v pohodě, mě nová baterka vydržela nějakých 40 minut

_________________
Multiplex, DJI, FrSky, RCM Lužice, SLČS, YI 4K+


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 14.07.2020 9:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.4.2009
Příspěvky: 551
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Asi tu barerku vyndám. Jen se raději zeptám. Zbylé kablíky od aku mám spojit, že?

_________________
Z-50LS - ŠAD, Z-50LX - maketa 1:4 (OK-XRD), Multiplex -Funray, Twister, Optic 6, Spectra 24


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 117 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz