Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Raytronic C15 nabíjení bez balanceru
PříspěvekNapsal: ned 05.04.2020 13:05 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.1.2017
Příspěvky: 41
Zdravím všechny, prosím o radu, pár let vlastním Ray C15
Potřebuji nabijet bez balanceru,a po vybrání položky
BEZ balanceru,mi to přepne na chybu,
Jak to obejít,,?nebo co dělám špatně??
Díky moc za každou radu..


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Ray trojic C15 Rada
PříspěvekNapsal: ned 05.04.2020 16:38 
Mazák
Mazák

Registrován: 11.5.2005
Příspěvky: 741
Bydliště: Žatec
A máš odpojený balanční konektor?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ray trojic C15 Rada
PříspěvekNapsal: ned 05.04.2020 17:50 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.1.2017
Příspěvky: 41
Jo mám odpojen, nabijim Iionky od Jetaku,a ty
balanční kablik nemají,
Nabijim to starším GRAUPNEREM,ten to nepotřebuje,
kdy si sem tady četl o nějakém oblbování balanční přípojkou,
Jen nechápu proč to při navolením programu píše chybu.
Dík moc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ray trojic C15 Rada
PříspěvekNapsal: ned 05.04.2020 18:07 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 1.12.2017
Příspěvky: 109
Bydliště: ČR
Dobrý den. Vaše nabíječka nejspíš neumí nabíjet bez balančního konektoru, ale pouze bez balancování. To je rozdíl. A "oblbnout" to můžete jednoduše odporovým děličem. Tonda


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 05.04.2020 19:05 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.1.2017
Příspěvky: 41
Tak to nevím, píšou jak nabíjet z BaI .a bez Bál.
Lionky kablik Bál. nemají a pájet ho nebudu,
Proto jsem to kupoval,
A tam to udělátko jde sehnat nějaký plán??
Díky


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 06.04.2020 1:21 
Mazák
Mazák

Registrován: 7.5.2015
Příspěvky: 4687
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
Jak nabíjet Li-ion (bez servisního konektoru)
jyrry Napsal: pon 11.04.2016 16:27
== Zapojí se to k silovému konektoru jako dělič napětí (všechny odpory v sérii),
konce a uzly se vyvedou na balanční konektor. ==

http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=42&t=76818&start=15


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 06.04.2020 11:07 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.1.2017
Příspěvky: 41
guchar píše:
Jak nabíjet Li-ion (bez servisního konektoru)
jyrry Napsal: pon 11.04.2016 16:27
== Zapojí se to k silovému konektoru jako dělič napětí (všechny odpory v sérii),
konce a uzly se vyvedou na balanční konektor. ==

http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=42&t=76818&start=15

Koukal jsem na to a nechám to vyrobit,
Moc děkuji Pavel


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 06.04.2020 13:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2004
Příspěvky: 1134
Bydliště: Praha 4
Raytronic C15+. Nastaveno z Lipo Balance na Lipo Charge v menu nastavení. Pak nabíjí bez balanceru. Vyzkoušeno na 2 a 3 článku. Podmínkou je ale vždy mít nastaven správný počet článků a pack musí mít odpovídající napětí. Jinak se to nerozeběhne.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 06.04.2020 13:26 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.1.2017
Příspěvky: 41
To jsem vše kontroloval a nic,..
Budu muset udělat tu oblbovacku..
mám smůlu , nedá se nic dělat


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 06.04.2020 13:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2004
Příspěvky: 1134
Bydliště: Praha 4
Změřil jsi U packu voltmetrem?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 06.04.2020 21:06 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.1.2017
Příspěvky: 41
Jo měřil , lionky jsem měl na skladovacím
napětí, a obje stejný,soused mi už udělal
to udělátko tak to půjdu vyzkoušet,
Díky


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 07.04.2020 13:51 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.1.2017
Příspěvky: 41
sygytp píše:
Jo měřil , lionky jsem měl na skladovacím
napětí, a obje stejný,soused mi už udělal
to udělátko tak to půjdu vyzkoušet,
Díky

Tak mi soused vyrobil a maka to
Díky všem za pomoc


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz