Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: sob 04.04.2020 21:15 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.12.2017
Příspěvky: 150
Bydliště: Krnov
Dobrý večer,
pořídil jsem si přijímač Jeti Duplex REX 12A EPC ASSIST a mám takový problémek -
přijímač jsem spároval a všechna serva hrají jak mají. Dle návodu jsem na volný kanál ( u mě č.7 ) přiřadil 3-polohový přepínač. Poloha dopředu vypnuto, střed zapnuta stabilizace a dozadu režim zamknuto. Zisky nastaveny na 20 a 60 procent. Po celém nastavení se mi naskočila hláška : zablokované sevovýstupy. Nevíte někdo kde dělám chybu ?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: pon 06.04.2020 22:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 8096
Bydliště: Nový Bydžov ČR
Obrázky: 14
Na REX7 Assist mám přepínání stabilizace úplně stejně, zejtra ti můžu stáhnout screeny z Jetistudia. Mám tam navíc ještě řízení zisku pro V a K.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: úte 07.04.2020 5:03 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.12.2017
Příspěvky: 150
Bydliště: Krnov
Celeron píše:
Na REX7 Assist mám přepínání stabilizace úplně stejně, zejtra ti můžu stáhnout screeny z Jetistudia. Mám tam navíc ještě řízení zisku pro V a K.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: úte 07.04.2020 5:04 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.12.2017
Příspěvky: 150
Bydliště: Krnov
Děkuji, budu rád


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: stř 08.04.2020 19:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 8096
Bydliště: Nový Bydžov ČR
Obrázky: 14
Ahoj!
Chtěl jsem ti stáhnout ty screen z Jetistudia a zjistil jsem, že nemám USB převodník. Naštěstí jsem si vzpoměl, komu jsem ho na podzim půjčil. Dobře, že jsi se zeptal, za rok či dva už bych si třeba nevzpoměl. :oops:
Vydrž, v pátek se mi vrátí.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: čtv 09.04.2020 5:55 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.12.2017
Příspěvky: 150
Bydliště: Krnov
to znám, každopádně děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: čtv 09.04.2020 19:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 1630
Bydliště: Doma
Dneska jsem tez konecne programoval REX7A. sel sem od zacatku, pres guide, priradil tripolohovy prepinac a pak to jelo. nic dalsiho sem nenastavoval. Ale pamatuju ze vloni kdyz sem ho koupil a zkousel poprve tak sem mel podobny problem. prevodnik myslim mam, kdyby celeron nenasel tak zkusim vytahnout co potrebujes.

Dneska sem taky konecne vytah letadlo a letel s gyrem (acromaster) a zrovna foukal takovy narazovy vitr tak sem to aspon vyzkousel. nejake tipy a triky, jake zisky kde nastavit konkretne pro letadlo jako je acromaster? zatim je vse v defaultnich hodnotach.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: čtv 09.04.2020 20:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 8096
Bydliště: Nový Bydžov ČR
Obrázky: 14
Davide, tak Ti bohužel nepomůžu. Převodník mám doma a tak jsem ho zkusil připojit k PC s Jetistudiem V1.1.2 a Rex7 Assist. A ani prd vůbec se nepřipojí a nenačte. Vpravo dole je na výběr COM port a to "žádný", "Com1" a "Com10". A na všechny je tam malůvka, že je rozpojíno a že výpis, že ty porty jsou špatně. Nevím co dělám blbě, na podzim mi to chodilo normálně. Možná je odprásklej ten USB převodník, když ho připojím na USB port PC tak by se asi mělo nalýzt nový zařízení ale nic mi to nepíše. Zkusil jsem Jetistudio odinstalovat a zase znova stáhnout a nic, stále stejný. :cry:
V USB portu PC fleška chodí a v EXT portu Rexe telemetrický senzory taky, takže to asi nic jinýho být nemůže...


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: čtv 09.04.2020 21:49 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.12.2017
Příspěvky: 150
Bydliště: Krnov
dostal jsem tip od jeťáku kde mohu mít chybu. Co jsem to tak zběžně zkouknul v jeti studiu, tak jsem špatně ( asi ) nastavil polohu přijímače v modelu a proto mi to po dokončení nastavení hlásí , že je v režimu zamknuto. Teďka jsem byl v dílně, uložil přijímač v modelu a zítra to prubnu znova nastavit. Mám v plánu nastavit zisk v poloze zapnuto 20 procent, v režimu hold 60 procent. Hodím zítra pár fotek na toto forko z nastavování Assistu. Kdyžtak prosím o zkouknutí postupu a o radu , kde co přenastavit. Chci ten přijímač používat v akrobatu 3D Extra 330 Sc, rozpětí 2,2 m, motot DLE 60 boxer.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: čtv 09.04.2020 22:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 1630
Bydliště: Doma
kdyz budes potrebovat, ja mam assist, usb prevodnik, jeti studio a nebojim se ho pouzit :-)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: čtv 09.04.2020 22:05 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.12.2017
Příspěvky: 150
Bydliště: Krnov
jupí, zítra to tu namrskám. Vše co máš mám taky :roll: , ale mám respekt to použít. Vyrostl jsem na Acomsu a Modele. Terazky mám Jeťáka a musím přiznat , že mi dává zabrat . :lol: :lol: :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: sob 11.04.2020 9:05 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.12.2017
Příspěvky: 150
Bydliště: Krnov
Tak jsem zde. Přijímač už funguje, měl jsem špatně nastavenou orientaci příjmače ( :lol: ) Zasílám pár fotek jak to mám udělané a prosím o radu , jak nastavit příslušné režimy.
Děkuji .
Přijímač je v 3D modelu Vertigo 2m, motor ZDZ 80. ( chybně jsem napsal , ze v Extře )


Přílohy:
Poznámka: přiřazení funkcí
1.jpg
1.jpg
[ 37.72 KiB | Zobrazeno 950 krát ]

Poznámka: přiřazení kanálů
2.jpg
2.jpg
[ 42.85 KiB | Zobrazeno 950 krát ]

Poznámka: jak nastavit ?
3.jpg
3.jpg
[ 40.48 KiB | Zobrazeno 950 krát ]

Poznámka: jak nastavit ?
4.jpg
4.jpg
[ 45.45 KiB | Zobrazeno 950 krát ]

Poznámka: jak nastavit ?
5.jpg
5.jpg
[ 36.53 KiB | Zobrazeno 950 krát ]

Poznámka: M1 - vypnuto ( vypínač střed )
M2 - normální ( vypínač dopředu)
M3 - ostrý ( vypínač k sobě )

6.jpg
6.jpg
[ 47.78 KiB | Zobrazeno 950 krát ]

Poznámka: režim 1 - vypnuto,
Co mám nastavit ?

7.jpg
7.jpg
[ 41.47 KiB | Zobrazeno 950 krát ]

Poznámka: režim 2 - normal
co a jak nastavit ?

8.jpg
8.jpg
[ 42.75 KiB | Zobrazeno 950 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: sob 11.04.2020 9:07 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.12.2017
Příspěvky: 150
Bydliště: Krnov
Pokračování ….
Děkuji za každou radu.


Přílohy:
Poznámka: režim 3 - ostrý
jak nastavit

9.jpg
9.jpg
[ 36.83 KiB | Zobrazeno 948 krát ]

Poznámka: serovýstupy - ty skupiny nechat tak ?
10.jpg
10.jpg
[ 39.06 KiB | Zobrazeno 948 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: sob 11.04.2020 19:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 8096
Bydliště: Nový Bydžov ČR
Obrázky: 14
Aha, ty to máš na DS-ce. Já mám jen Jetibox a tak vše musím nastavovat v Jetistudiu na PC. Jetibox přijímače s Asisstem neumí. Takže moje screeny by ti asi moc nepomohly.
Taky jsem přišel na to, proč jsem se nechytal s USB převodníkem, vytaženej vodič dat ze zalisování pinu,viz fotka.
Příloha:
Jeti_konektor1.jpg
Jeti_konektor1.jpg
[ 295.61 KiB | Zobrazeno 890 krát ]


Nevím, jestli konektory mačkaj u Sloupa, nebo si je mačká Jeti ale takovou prasárnu jsem už dlouho neviděl. Ani jeden pin nebyl zamáčklej do izolace kabelu a ani nikdy nemohl být, protože izolace byla v zamáčknutí zcela volná. :roll:
Příloha:
Jeti_konektor2.jpg
Jeti_konektor2.jpg
[ 295.02 KiB | Zobrazeno 890 krát ]


Být to na něčem letově důležitým tak se smíchy neudržím. :roll:


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: přijímač Jeti ASSIST
PříspěvekNapsal: sob 11.04.2020 19:28 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.12.2017
Příspěvky: 150
Bydliště: Krnov
nějaký " ojebus maximus " :cry:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz