Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Taranis+ zapojení simulátoru
PříspěvekNapsal: stř 04.10.2023 14:48 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 142
Dobrý den, chtěl bych tento vysílač použít k simulátoru. Ale nevím kde je zdířka ke ,káblíku" simulátoru :( .Poradíte? Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Taranis+ zapojení simulátoru
PříspěvekNapsal: stř 04.10.2023 17:29 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 3609
Bydliště: Řečkovice
Obrázky: 0
Zezadu pod šachtou na externí modul. Resp. jsou tam dvě kulaté dírky, jedna je na sluchátko, druhá je TO DSC, co vysílá PPM. A mezi nimi je miniUSB, který je na ty simy asi lepší. Taranis+ se umí po připojení k PC tvářit jako joystick (8os, 24 tlačítek)

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Taranis+ zapojení simulátoru
PříspěvekNapsal: stř 04.10.2023 17:51 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 142
OK.Díky za vysvětlení :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz