|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
kocispavel
|
Napsal: pon 18.01.2021 21:18 |
|
Mazák
|
 |
 |
|
Ahojte, mám další dotaz - jako hlavní nosník křídla je použita uhlíková trubka průměru 6x5 mm. Do ní se má zasunout uhlíková tyčka průměr 5 mm. A teď co s tím - tyčka do trubky jde hodně ztuha, trubka se roztahuje. To asi není dobře. Mát tyčku jemně obrousit? https://drive.google.com/drive/folders/ ... 19JM2tHQ1UDíky za rady. Pavel
|
|
Nahoru |
|
 |
|
|
 |
DAF
|
Napsal: pon 18.01.2021 21:51 |
|
Mazák
|
 |
 |
Registrován: 9.1.2007 Příspěvky: 7435 Bydliště: Praha 8, ČR Obrázky: 8
|
Jestli jsem se dobře díval, jedná se o trubku s vlákny po délce, ale ničím po obvodu. V první řadě bych tu trubku něčím vhodným omotal v délce vložené tyčky a olaminoval. Pak bych se bavil o obroušení tyčky.
_________________ Hitec Aurora 9X
|
|
Nahoru |
|
 |
Celeron
|
Napsal: pon 18.01.2021 23:54 |
|
Mazák
|
 |
 |
Registrován: 22.4.2010 Příspěvky: 8809 Bydliště: Nový Bydžov ČR Obrázky: 14
|
Zítra se ti kouknu, Arabela má průběžnej nosník křídla z trubky a z trupu čumí uhlík tyčka. Jen nevím poměr průměrů ale šlo to do sebe suvně bez problému. To ovinutí jak píše DAF jsem dělal asi 30 mm dlouhý na konci trubky u trupu a asi 80 mm dlouhý se středem v místě, kde v trubce končí tyčka.
|
|
Nahoru |
|
 |
Bandikut
|
Napsal: úte 19.01.2021 10:30 |
|
Nováček serveru
|
 |
Registrován: 1.5.2019 Příspěvky: 9 Bydliště: Frenštát pod Radhoštěm
|
Micro Quarka jsem stavěl taky a tyčku jsem lehce obrousil. Stačí opravdu málo a jde tam zasunout přiměřenou silou.
|
|
Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|