Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 20.01.2017 17:04 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 14.1.2015
Příspěvky: 219
jaké laky se dají použít na přelakování hotového vinutí,popř.kde se dají sehnat?
Díky

_________________
Protos Stretch,TSA 600E,Oxy3,Gaui NX4 all@SPIRIT


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pát 20.01.2017 23:16 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 1490
Bydliště: Pardubice
Používám tohle: http://www.elchemco.cz/zbozi/79/lak-pro ... -elchemco/ .. Mají to v GESu či v GME.. Ovšem když je nouze tak to zakapnu jakýmkoliv čirým lakem co je poruce :wink: ..

_________________
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 22.01.2017 18:17 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 14.1.2015
Příspěvky: 219
Ten mám možná i doma,jen jsem si nebyl jistý zda je na to vhodný.Díky moc za radu

_________________
Protos Stretch,TSA 600E,Oxy3,Gaui NX4 all@SPIRIT


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 25.01.2017 15:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 14.1.2015
Příspěvky: 219
dílo dokonáno


Přílohy:
WP_20170125_13_59_48_Pro.jpg
WP_20170125_13_59_48_Pro.jpg [ 66.13 KiB | Zobrazeno 850 krát ]
WP_20170120_10_40_52_Pro.jpg
WP_20170120_10_40_52_Pro.jpg [ 62.6 KiB | Zobrazeno 850 krát ]

_________________
Protos Stretch,TSA 600E,Oxy3,Gaui NX4 all@SPIRIT
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 25.01.2017 16:46 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 1490
Bydliště: Pardubice
Elcobre2 píše:
dílo dokonáno


Vypadá to parádně :wink: !!

_________________
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 25.01.2017 18:02 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 14.1.2015
Příspěvky: 219
dík,ještě čekám na kamaráda,který mi vyrábí přípravek na měřen kv,abych věděl kolik to točí a pak pujde do heliny.

_________________
Protos Stretch,TSA 600E,Oxy3,Gaui NX4 all@SPIRIT


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 04.09.2018 8:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.7.2009
Příspěvky: 933
Bydliště: EU
Kolegové,
našel by se zde někdo, kdo by mi převinul za adekvátní odměnu Align MX800/520 Kv na cca 380 Kv. Chci ho používat v heli cca 12 - 15 kg na 6s. Motor je nový, nepoužívaný, ještě spí v krabičce.
Díky


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 04.09.2018 9:25 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6509
Bydliště: Dubai, UAE
Mohl bych se zeptat na dalsi udaje ? Jaky bude prevod a kolik hodlas tocit ? S beznou mechanikou se mi to snizeni KV a pouziti 6S nejak nezda.
V Mi8 mam s Goblin mechanikou motor 525KV na 6S a tocim 820 otacek.

Petr

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 04.09.2018 9:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.7.2009
Příspěvky: 933
Bydliště: EU
pkotatko píše:
Mohl bych se zeptat na dalsi udaje ? Jaky bude prevod a kolik hodlas tocit ? S beznou mechanikou se mi to snizeni KV a pouziti 6S nejak nezda.
V Mi8 mam s Goblin mechanikou motor 525KV na 6S a tocim 820 otacek.

Petr

Je to Vario mechanika benzin s konverzí na elektro. Teď při současném osazení se dostanu zhruba na 1.100 otáček. Pokud dolu pošlu KV, tak se dostanu na cca 820 otáček. Mohu experimentovat s pastorky, kterých jsem si pořídil širokou škálu a dostal bych se na podobné otáčky. Ale změna KV se mi jeví jako nejlepší varianta. Respektive není to z mé hlavy, mám konfigurace od pár pilotů z DE a AT, kteří se při 6S pohybuji v rozmezí cca 300 - 380 Kv. Bude záležet na váze ..... Mám ještě jeden 520 Kv k dispozici a tak budu zkoušet nejvhodnější variantu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 04.09.2018 16:19 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6509
Bydliště: Dubai, UAE
Pokud mas regl s freewheel funkci, tak se to pro zkousky urcite da uskrtit nejdriv na reglu. A v kombinasi s nejakym vhodnym prevodem by to mohlo fungovat i bez previjeni motoru. Jen myslenka. Neodrazuji od previjeni.

Petr

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 04.09.2018 20:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 5393
Bydliště: Vsetín
No já mám do polomakety EC-135 (2,3m rotor) připravený tento motor:

https://hobbyking.com/en_us/turnigy-aer ... tore=en_us

pohon na 6S, mechanika vlastní. Převod mám připravený 3:1 ; 3,5:1 a 4:1 no uvidíme....


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz