Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 140 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: ned 29.07.2018 7:46 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.6.2018
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Jičín
Ahoj, mohl by mi někdo upřesnit jak to přesně je?
Když připojím k 230s vysílač DXe můžu pomoci vysílače a jistého gesta přejít do módu kdy serva mají středni nebo neutralni polohu nebo jak to nazvat a pokud tomu tak není lze jim na tu neutrální polohu pomoct ať už jiným nasazením páky k servu nebo mírnym dotrimovanim. Jde o přijímač ar636. Jak se ale dostanu do tohodle režimu s vysílačem DX6i? Gesto co fungovalo u DXe s dx6i nic nedělá : 8O děkuji předem


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: ned 29.07.2018 9:07 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 5.2.2016
Příspěvky: 55
Musis mit spravne nastaveno radio vcetne zachrany. Pak by to melo fungovat

_________________
T500,B360


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: ned 29.07.2018 17:48 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.6.2018
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Jičín
Ajo pravda :) díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: pát 10.08.2018 7:28 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.6.2018
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Jičín
Ahoj kluci, zase otravuju :|
Už jsem psal o režimu u modelu 230s kdy se jistým gestem vyvolá stav, ze serva mají neutrální polohu a pokud tomu tak není lze jim k tomu pomoct...nenašel sem zde na fóru vlakno o blade 300 CFX proto to pisu zde. Lze se dostat do režimu neutralnich poloh serv u 300 CFX? K ničemu nemam manuál a s EN je to slabší... Měnil jsem servo a zřejmě není paka nasazena na střed. Předpokládám že dostat se do režimu neutralnich poloh serv jde u každého modelu nebo se pletu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: sob 11.08.2018 8:31 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 5.2.2016
Příspěvky: 55
Dulezita vec. Jakou mas jednotku? Pokud mas Beasta tak parametr G.

_________________
T500,B360


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: sob 11.08.2018 16:50 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 255
Bydliště: Bratislava
Obrázky: 0
Pozdravujem, ako napisal predošli členm zaleži aku maš rj, pravdepodobne tam maš AR7200BX
manual https://www.astramodel.cz/manualy/spekt ... ual_EN.pdf
https://www.youtube.com/results?search_ ... 00bx+setup

_________________
T-rex 600 ESP, Mini Prôtos, hračka Blade 200 SRX, DX8


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: sob 11.08.2018 20:17 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.6.2018
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Jičín
Dik :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: stř 10.10.2018 14:32 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.6.2018
Příspěvky: 16
Bydliště: Nový Jičín
:mrgreen: :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: pon 04.03.2019 12:52 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.2.2016
Příspěvky: 215
Bydliště: Pardubice
Ahoj,

má někdo z Vás už novou 230S V2? Měl jsem původní, o ni jsem přišel a plánuju, že bych možná zkusil vylepšenou verzi. Ještě přemýšlím o 250-ce, ta je opravdu lepší, ale to taky ta cena dílů :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: úte 05.03.2019 16:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 423
Bydliště: Blansko
taky jsem mel Blada a ted co ctu o te nove tak to vypada slibne.....ale zas ta cena je silene vysoka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: stř 06.03.2019 2:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.2.2016
Příspěvky: 215
Bydliště: Pardubice
Taky jsem od Tebe kdysi kupoval náhradní duralové ocasní trubky :-)
Vrátit se k heli je dnes trochu problém. Pokud chci něco menšího na lítání za barákem, prakticky tu máme MCP S nebo T-Rex 150X, kde rány nebolí. Blady 130S a 230S už stojí peníze. 250 CFX je už pěkně na ND drahá, ale už konečně má uhlíkovou dělenou kostru a Blade 270 Fusion je opravdu dobrý stroj, ale také na ND mastný. Měl jsem ještě T-Rexe 550 a 450-ku, tu jsem miloval, ale opustil :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: stř 06.03.2019 18:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 423
Bydliště: Blansko
ja presel na ultra rychle samokridlo a pak jeste moc pekny dron Eachine EX2mini......ktery ten Blade nahradil.....lita to moc pekne a ma to jak 4ch rezim tak i akro rezim a je to fest odolny......pady vubec nic nestoji.....elektronika to vypne pri pretizeni.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: stř 06.03.2019 19:41 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 5.2.2016
Příspěvky: 55
250ka má carb. rám a ten něco vydrží. Serva můžeš dát Emax. Cena tři serv je jako jedno od Spectra. Ocas nahradíš hlinikovou rourou. Stojí nula nula nic a uděláš z toho tři ohony. Tak ti zbyva vrtulka a podvozek. Ještě je tu možnost předělat to na používaní kol se šikmým ozub.( B450X). Víc vydrží a jsou tišší. Já sám mám 230ku. Beru ji na rozlitani a kraviny.Vydrží opravdu hrubé zacházení. Hlavní a příčnou hřídel jsem dlouho nemenil a to 230ku nešetřil. A cena 250ky.Je to Blade. No.

_________________
T500,B360


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: čtv 07.03.2019 13:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.2.2016
Příspěvky: 215
Bydliště: Pardubice
250ka má carb. rám a ten něco vydrží. Serva můžeš dát Emax. Cena tři serv je jako jedno od Spectra. Ocas nahradíš hlinikovou rourou. Stojí nula nula nic a uděláš z toho tři ohony. Tak ti zbyva vrtulka a podvozek. Ještě je tu možnost předělat to na používaní kol se šikmým ozub.( B450X). Víc vydrží a jsou tišší. Já sám mám 230ku. Beru ji na rozlitani a kraviny.Vydrží opravdu hrubé zacházení. Hlavní a příčnou hřídel jsem dlouho nemenil a to 230ku nešetřil. A cena 250ky.Je to Blade. No.

Měl jsem s 230-kou trable, oprav jako máku. Byla to ale srdcovka, i když mě nakonec opustila a uletěla :-( U ocasu mě štvalo to protáčení roury, bez fixace, lepit jsem to nechtěl. Podvozek jsem měl z karbonu, moc pěkný. Výhodou a nevýhodou je ocas bez náhonu kardanem nebo řemínkem. Myslím, že pro normální lítání to určitě stačí.
U 250 mě štve větší nedostupnost ND a již pořádná pálka za díly. Je ale pěkná, o tom žádná. Opravy budou snažší, 230-ku jsem vždy přestrojoval celou. Kdybys měl možnost výběru, dal bys přednost 230 V2 nebo 250-ce?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: čtv 07.03.2019 14:04 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 5.2.2016
Příspěvky: 55
Ja 230ku mam. Akorat jsem ji dal na carbon ( Lynx) . Po 3letech mi odesla jednotka tak jsem koupil tu co je na V2 ta ma jinej soft.
Lita to dobre. A sel bych znova do 230ky. 250ka vychazi z byvale 300ky. Jak jsem psal. Mam ji na blbnuti. A ocas drzi ,menis jen vrtulku pokud je potreba.Pro zacatecnika idealni.Nemusi nic nastavovat.
Jednotka se da poladit jestli chces ( ja to delal kdyz jsem daval jiny serva,tak jsem si pohral se zisky). Pak je dobry mit radio s telemetrii.

_________________
T500,B360


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 140 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz