Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Naze32 rev6
PříspěvekNapsal: úte 15.08.2017 20:25 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.8.2017
Příspěvky: 3
Dobrý den. Koupil jsem si tuto řídící jednotku naze32 rev6 na kvadrokopteru. Otázka zní jak jí naprogramovat. Nejde mi připojit do cleanflightu. Při pokusu jí flashnout napíše Failed to open serial port. Setkal jste se s tím někdo? Už si s tím nevím rady :( :(


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Naze32 rev6
PříspěvekNapsal: stř 16.08.2017 7:58 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.2.2014
Příspěvky: 32
Bydliště: Bratislava
Ak je problém, to čo myslíim , sú tam dva piny:
https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... nt-connect
http://www.dronetrest.com/t/how-to-upda ... roller/646
https://www.youtube.com/watch?v=nVF-gQsUu50


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Naze32 rev6
PříspěvekNapsal: stř 16.08.2017 14:19 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.8.2017
Příspěvky: 3
To co je v tom videu s těma piny jsem udělal ale na mím PC pořád stejný.Přesunul jsem se na druhý pc a tam mě to už nepíše to failed to open serial port. Ale při pokusu to flashnout napíše dole: STM32 Communication failed, wrong response, expected: 121 (0x79) received: 0 (0x0)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Naze32 rev6
PříspěvekNapsal: čtv 17.08.2017 0:04 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.2.2014
Příspěvky: 32
Bydliště: Bratislava
Skús "Option 2" z linku http://www.dronetrest.com
Ak sa vie nemecky: http://www.kopterforum.de/topic/60819-n ... eht-nicht/

Edit: skontroluj piny , od kalafuny, plastu, farby. Vyskúšaj flash-núť najprv starú, min polročnú verziu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Naze32 rev6
PříspěvekNapsal: čtv 17.08.2017 17:23 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.8.2017
Příspěvky: 3
Vyřešeno. Celou dobu jsem měl špatně nainstalovaný ovladače na port. Ale ještě mám otázku. Na win 10 mě to nefunguje ubec a na win 7 jo. Jde to ubec na těch win 10?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Naze32 rev6
PříspěvekNapsal: čtv 17.08.2017 21:33 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.2.2014
Příspěvky: 32
Bydliště: Bratislava
To už len vyskúšať . Overiť ovládače, či pod 10-nou idú. Mrcha 10-ka si inštaluje vždy svoje, aj keď jej dám MOJE.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: gray69, JardaRůžička a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz