Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 23.11.2017 16:57 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.6.2016
Příspěvky: 28
..kluci, nevím kde je zakopaný pes. ( mám za sebou už 3 coptery, všechny s nazou to byla legrace)

Ted poprvé testuji pixhawk rodinu. Po sestavení nechteji jít první 2 kanaly.
ESC na prvních dvou kanalech pípají jak kdyby nebyly zapojeny, pokud je dám na kanál 3, 4 funguji.
ESC jsou v poradku. nejde signál z pixhawk do ESC. (nevím proc????)

(zatím na test to mam na 500 rámu, esc hobbyking 40a, na nazu vse maka jak ma)

jen pro info nemám zatím PMU s monitorem voltaze
a jednotku napájím 5v z BECu, ale to by vadit snad nemelo

_________________
Quanum XJ470 - Jiyi P2 Pro
Tarot 680 Pro - Naza M V2
250 naza m lite


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 23.11.2017 19:47 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4716
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
koukam ze PixFalcon nema (stejne jako PixHack) k disposici zvlast vystupy pro 8 motoru a zvlast tech 6 Aux vystupu.

Pokud se nepletu (nemel jsem je, pouzivam bud Pixhawk Lite nebo velkej co maj plnej vystup) tak je to nejaky parametr ktery ovlada to sdileni a rika kolik toho kam jde

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 23.11.2017 19:53 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4716
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
http://ardupilot.org/copter/docs/common ... pping.html

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 23.11.2017 20:23 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.6.2016
Příspěvky: 28
chm..
když jsem zkousel pres apmplanner2 , tak sel jen jeden vystup..
tak nevím..verze jsem zkousel stable
(nikdy mi to do pres ty první dva kanaly esc nevezme, pritom zacnou pískat az po armovaní a spustení motoru )

no, mam nekde moznost videt zda ma esc odezvu na tech prvních dvou kanalech nekde pres planner?
(na testu motoru jde jen 3,4 kanal..)

jde posunout mapovaní motoru, ze bych je mel na vystupech 3-6? místo 1-4 (jinak bych mu asi slusne zamotal hlavu ve vzduchu:))
jeste by mě zajímalo proc je 2x napájení 5v, 2x GND a 3.3v ? u pixfalcon

_________________
Quanum XJ470 - Jiyi P2 Pro
Tarot 680 Pro - Naza M V2
250 naza m lite


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz