Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přepínač Spektrum - kde koupit
PříspěvekNapsal: ned 18.03.2018 23:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.11.2010
Příspěvky: 706
Bydliště: Praha 4 - Budějovická
Obrázky: 2
Ahoj, nevíte, kde pořídit originální přepínač Spektrum (na DX7s)? Díky. Mám nějaký trochu jiný, ale rád bych tam dal úplně stejný, abych na neopatrný průchod okolo futer mohl zapomenout :(


Přílohy:
Spektrum-DX7s-SPM7800.jpg
Spektrum-DX7s-SPM7800.jpg [ 40.54 KiB | Zobrazeno 1073 krát ]
Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Přepínač Spektrum - kde koupit
PříspěvekNapsal: ned 18.03.2018 23:21 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 24.4.2016
Příspěvky: 111
Kludne tam mozes dat tento 3polohovy ci podobny : https://rcstudio.cz/cs/nahradni-dily/18 ... louhy.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přepínač Spektrum - kde koupit
PříspěvekNapsal: ned 18.03.2018 23:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.11.2010
Příspěvky: 706
Bydliště: Praha 4 - Budějovická
Obrázky: 2
Díky, ale rád bych úplně stejný. Bohužel přepínače mají i různé závity, tak nemohu použít ani originální kotvicí matku (tomu se asi říká nějak jinak, ale jistě mě chápete).


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přepínač Spektrum - kde koupit
PříspěvekNapsal: pon 19.03.2018 7:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2014
Příspěvky: 316
Bydliště: Plzeňsko
Normálně zadej poptávku/dotaz k Astramodel.cz, dej vědět o co jde, co přesně chceš zakoupit, takový věci tam mají za pár korun běžně.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přepínač Spektrum - kde koupit
PříspěvekNapsal: pon 19.03.2018 20:13 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.2.2018
Příspěvky: 52
Bydliště: Opava
Myslim, ze by to mohl byt tento :)

http://goo.gl/images/pGfMyR

_________________
E-Flite Hawker Hurricane 25e
TORO900+RunCam Split2
Spektrum DX6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přepínač Spektrum - kde koupit
PříspěvekNapsal: pon 19.03.2018 22:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 174
Bydliště: Bratislava
10euro za prepinač? to je vtip? :lol:
Môj kolega nedavno menil na Spektrum DX8 trojpolohovy prepinač
nakoniec zistil že takmer rovnaky ako v Frsky Taranis vysielačoch .)
tu je fotka vybrateho prepinača z DX8
https://www.rcportal.sk/prosim-o-pomoc- ... post294384
tu je nahradny pre Taranis X9D / X9D Plus / Q X7)
https://www.mhm-modellbau.de/suche.php? ... nput=frsky
kratky sa da kupit za par centov - ale nikto nevier aky bude pocit z prepinania
http://ema-elektro.sk/elektromaterial/s ... -on-off-on

edit:
ja si myslim že tento bude super:
http://rc-cz.cz/cs/nahradni-dily-frsky/ ... louhy.html

samozrejme ak chceš mat totožny pocit tak asi vypytat original od astramodel,
aj by som chcel vediet kolko u nich stoji original .) a ktohovie či maju rovnake, možno davaju uplne ine .) aj tak novy sa bude inak prepinat ako dlhšie použivany .)

ja mam zase problem pozhanat obyčajny dvojity posuvny prepinač na zapinanie &spektrum DX5
normalne sa bojim napisat do astramodel aku cenu daju na origina :roll:
rozdiel od bežnych je ten že ma dlhšiu posuvnu pačku


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přepínač Spektrum - kde koupit
PříspěvekNapsal: úte 20.03.2018 0:23 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.8.2008
Příspěvky: 181
Bydliště: Sedlčany,Brandýs nad Labem,Dobříš
A co třeba některý z těchto a s poštovným zdarma....
https://www.banggood.com/buy/3-position-switch.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přepínač Spektrum - kde koupit
PříspěvekNapsal: úte 20.03.2018 13:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.11.2010
Příspěvky: 706
Bydliště: Praha 4 - Budějovická
Obrázky: 2
Objednal jsem ještě jeden přepínač z linku od Tomixe (díky, super obchod - včera jsem objednal a dnes přišel, poštovné 35 Kč), tak večer zkusím, zda má stejný závit jako originál. Jistící matka je částečně zapuštěná a ve vysílačce je tedy díra větší, než by odpovídala průměru přepínače. Zkrátka alespoň vysílačku chci mít pěknou, když letadla mám obouchaná ;)


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přepínač Spektrum - kde koupit
PříspěvekNapsal: úte 20.03.2018 21:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.11.2010
Příspěvky: 706
Bydliště: Praha 4 - Budějovická
Obrázky: 2
Tak mám radost. Přepínač z RCstudia má závitovou část i vlastní páčku identickou s originálem. Všem a především Tomixovi ještě jednou díky.

Jinak rozebírat tyhle vysílačky s nalepenými gumovými gripy přes spoje plastových dílů a přístup k vrutům je děs. Proč to asi tak vymysleli. Aby se v tom lidi nehrabali nebo aby to pak případně bylo vidět? Nezakládám flame, je to jen takové povzdechnutí ;)


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Luboš ZLÍN a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz