Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 22.03.2018 7:29 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.3.2018
Příspěvky: 5
Ahoj,

Nekdo zkusenejsi kdo by mi rekl jestli jdou pouzit DS20A regulatory kde je predehrany Oneshot125 s klasickym 8ch prijimacem?

Nebo budu muset prefleshovat pres Blheli, pripadne pouzit jiny prijimac s Sbusem?

Diky


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 22.03.2018 9:04 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2017
Příspěvky: 25
Bydliště: Pardubice
Obrázky: 2
já myslím, že je to spíš otázka řídící jednotky...
Umí řídící jednotka protokol OneShot125? Pokud ano, pak se s reglama "domluví".
Umí řídící jednotka klasický PWM vstupy? Pokud ano, pak lze použít klasický přijímač s PWM výstupy (ne-sériový).
Kdysi jsem takovou řídící desku měl a fungovalo to.

Pokud se pletu, zkušenější mne jistě opraví či doplní


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 22.03.2018 9:10 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.3.2018
Příspěvky: 5
No to je prave to.
Jednotka to umi, ale kdyz vyberu PWM RX input, tak mi to vubec moznost oneshot nenabidne. Kdyz vyberu jiny, treba Sbus, nebo PPm tak jo. Samozrejme jsem zkousel zadat pri nastaveni motoru primo oneshot, ale nefunguje mi to.
Zkousel jsem jak librepilot, tak preflashovany betaflight.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 22.03.2018 9:15 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2017
Příspěvky: 25
Bydliště: Pardubice
Obrázky: 2
Jo takhle, to mne nenapadlo, to máš asi pravdu, že jsem tenkrát řídil regly PWM signály z desky. Ale rozhodně jsem tenkrát regly neflashoval. a lítalo to. Ale asi na PWM.
tak se omlouvám za zmatky...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 22.03.2018 9:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2007
Příspěvky: 479
Bydliště: Brno
Jake mas nastaveni PID loop ? Ted me napada neni to spis HW omezenim desky? IRQ atd, u 1 kabelovych protokolu staci procaku naslouchat na 1 portu/pinu. Kdezto pokud jedes PWM tak naslouchana 4+ portech. Coz muze byt teoreticky duvod proc ti nedovoli oneshot/multishot. Co mas za system? A jaky FC pouzivas?

_________________
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 22.03.2018 11:10 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.3.2018
Příspěvky: 5
Pouzivam CC3D jednotku, ale uz mam na ceste novou F3. Nicmene mam na ceste i nove prijimace na sbus, coz by to melo vyresit.

Ale i tak bych rad vedel, jestli kdyz jsou esc predflashovany na oneshot125 tak jestli to nekdo pouziva s PWM RX input a funguje mu to. At uz na openpilotu(librepilotu) nebo na Betaflight.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz