Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: HITEC Flash 8
PříspěvekNapsal: ned 17.06.2018 15:27 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.2.2018
Příspěvky: 148
Bydliště: Opava
Ahoj chlapi. Chtěl bych získat nějaké informace ohledně tohoto vysílače. Jake méte s ním zkušenosti apod... Asi bych chtěl přejít ze spektrum :) Díky :)


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: HITEC Flash 8
PříspěvekNapsal: ned 17.06.2018 18:28 
Mazák
Mazák

Registrován: 21.9.2015
Příspěvky: 559
Ak to bude pre teba informacnonosne, my mame Flash7 a uplna sp9kojnost, nenarazil som na nieco co by chybalo, mame v tom teraz 5 roznych modelov

Snad ch7ba moznost zalohy, nenasiel som taku moznost, tak mam odfotene vsetky obrazovky s nastaveniami aspon pre zlozitejsie modely


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HITEC Flash 8
PříspěvekNapsal: ned 17.06.2018 18:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2008
Příspěvky: 1307
Bydliště: Hradec Králové
Obrázky: 0
Proč zrovna Flash 8? Když už Hitec, tak zrovna Auroru 9X. Tu jsem provozoval pár let a naprostá spokojenost.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: HITEC Flash 8
PříspěvekNapsal: ned 17.06.2018 18:56 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.2.2018
Příspěvky: 148
Bydliště: Opava
Tak zaprve flash je levnejsi, hezci a moc nemusim dotykovy display. Mam ted Spektrum DX6.
Mam to prave jen na letadlo, kde mam klapky a zatahovaci podvozek. V cem je tedy autora 9x lepsi? Krome kanalu navic :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HITEC Flash 8
PříspěvekNapsal: pon 18.06.2018 6:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2008
Příspěvky: 1307
Bydliště: Hradec Králové
Obrázky: 0
Celá věc je jasná po přečtení začatku tvého komentu,
Citace:
Tak zaprve flash je levnejsi
tím se vše vysvětluje... :mrgreen:
Jinak nevím v čem je Aurora lepší, než Flash 8, ten jsem nikdy neměl. Ovšem co vím naprosto přesně, tak to že kanálů není nikdy dost. :wink:
Ale to ty "víš také". Určitě si toho hodně postavil a máš nalétaných nějakých pár stovek hodin, ne...? :lol: 8)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: HITEC Flash 8
PříspěvekNapsal: pon 18.06.2018 11:49 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 17505
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Roman_rc.pilot píše:
... Mam to prave jen na letadlo, kde mam klapky a zatahovaci podvozek. ...

A víš jistě že u toho letadla s klapkama a podvozkem skončíš? Když čtu to tvoje vlákno o Hurricane tak myslím že popojedeš dál.
Měl jsem Hitec Eclipse 7 (tu starou na MHz) a nechal jsem si ji pobídnout na 2,4GHz a 8 kanálů; brzy jsem zjistil že 8 je taky málo - snažím se dělat jakomakety WWII. Teď mám Mx-20 se 12-ti kanály a občas používám udělátka s procesorem třeba na pumovnici protože prostě chybí kanály.

_________________
Aby mne mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HITEC Flash 8
PříspěvekNapsal: pon 18.06.2018 12:16 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.2.2018
Příspěvky: 148
Bydliště: Opava
Chapu, co tim myslite, ale do budoucna asi nebudu mit tak velke letadlo. Alespon ne v dohledne ;) Jen se ptam na Hitec a konkretne na model, ne na pocet kanalu :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HITEC Flash 8
PříspěvekNapsal: pon 18.06.2018 12:19 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 17505
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
V tom případě ti model rádia s osmi kanály bohatě stačí. :|

_________________
Aby mne mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HITEC Flash 8
PříspěvekNapsal: pon 18.06.2018 12:30 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.2.2018
Příspěvky: 148
Bydliště: Opava
Taky si myslim prave :) Chtel jsem spise, jak je nekdo spokojen primo s timto radiem :) Uvidime, treba se nekdo ozve. Abych rekl pravdu, u nas na letisti prochazi jakysi paprsek a dost se tam snizuje signal na jednom miste...A uz mam spektrum od zacatku, tak ze by zmena :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HITEC Flash 8
PříspěvekNapsal: pon 18.06.2018 15:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2003
Příspěvky: 1032
Bydliště: Praha 5 Lužiny
Obrázky: 0
Létam Hitec 12 let mám 15 přijmaču a nikdy jsem žádný problém neměl pro mě dobré rádio na rekreační létání.Optic,Eklipsa,Aurora9X.

_________________
https://www.youtube.com/user/blueangel222222/videos


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: HITEC Flash 8
PříspěvekNapsal: pon 18.06.2018 15:51 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.2.2018
Příspěvky: 148
Bydliště: Opava
Blueangel: myslis, ze ten Flash nebude dobre na rekreacni letani? Myslim, ze to je SW a castecne HW aurora :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HITEC Flash 8
PříspěvekNapsal: úte 19.06.2018 8:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2003
Příspěvky: 1032
Bydliště: Praha 5 Lužiny
Obrázky: 0
Já si myslím že Flash bude bez problému na létání jde také o to jak ti padne vysílač do ruky já jsem s Hitec spokojený ale každý má svoji značku já jsem si pořizoval Auroru z důvodu že jsem potřeboval více paměti na modely a že jsem měl spousty příjmaču za mě bezproblémové rádio já jsem spokojený ,nikdy jsem neměl žádné problémy akorát používám originalní přijmače .

_________________
https://www.youtube.com/user/blueangel222222/videos


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: HITEC Flash 8
PříspěvekNapsal: čtv 21.06.2018 6:59 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.2.2018
Příspěvky: 148
Bydliště: Opava
Cau kluci. Diky moc za prispevky. Jelikoz jsem si vsiml, ze flash asi neni dostupny v CR, tak mi zbyva ta Aurora. Nicmene jsem uvazoval nahlas mozma jeste o jednom radiu, a to o Taranis. Ano je komplikovane, zase laka cenou. Nevim, jak u nej se spolehlivosti. Kamarad jej ma a nemuze si to vynachvalit, ovsem jak jsem to procetl tady, jsou s tim problemy.... Diky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HITEC Flash 8
PříspěvekNapsal: čtv 21.06.2018 7:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.5.2003
Příspěvky: 1964
Bydliště: Košice, SK
Roman_rc.pilot píše:
Nicmene jsem uvazoval nahlas mozma jeste o jednom radiu, a to o Taranis.

O tomto rádiu nahlas uvažovať nesmieš. Ak ho chceš, tak si ho kúp, ale nikomu o tom nehovor. Pre kľud duše a fóra, radšej zostať pri Hitecu. :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: HITEC Flash 8
PříspěvekNapsal: čtv 21.06.2018 14:56 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.2.2018
Příspěvky: 148
Bydliště: Opava
Tak chlapci, objednan Hitec Flash 8 mod2 s Optima9. Uvidime, snad bude vse v poradku :)
Kazdopadne dekuji za rady, nazory apod...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz