Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: FrSky G-RX6
PříspěvekNapsal: ned 10.02.2019 9:03 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 27.6.2017
Příspěvky: 22
Bydliště: Poličná
Zdravím,chci si pořídit přijímač g-rx6.Chci ho kvůli váze a malým rozměrům.Potrebuji ale 7 kanálů.Jde to nějak elegantně vyřešit?
G-rx8 již mám a jsem s ním velice spokojený.
Děkuji

_________________
α,β,γ,Slick 540 SYSring,MX2,Edge Sonka 3D,eHawk 1500,Decatlon VA,Thowt,Taranis Q7


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky G-RX6
PříspěvekNapsal: ned 10.02.2019 9:39 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 24.4.2016
Příspěvky: 309
Bydliště: Nove Zamky
Obrázky: 0
Cez SBUS ti ide az 16ch ale do vetrona kde treba 7ch by som asi pouzil G-RX8 ma sice skoro 2x vecsiu vahu ale prevodnik z SBUS na PWM vazi viac. Dalsia moznost je kupit serva ktore vedia SBUS a naprogramovat ich ale to sa ti zase dost predrazi.

_________________
Bellanca Decathlon V2-B,Fieseler Fi 156 "Storch


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky G-RX6
PříspěvekNapsal: ned 10.02.2019 13:20 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 27.6.2017
Příspěvky: 22
Bydliště: Poličná
Děkuji,takhle mi to stačí. Zkusím ten jeden kanál ušetřit pomocí Y-kabelu na klapkách.Treba se mi to podaří seštelovat.
G-RX8 mám ve éru s kterým lítám a nechce se mi ho vytahovat.

_________________
α,β,γ,Slick 540 SYSring,MX2,Edge Sonka 3D,eHawk 1500,Decatlon VA,Thowt,Taranis Q7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky G-RX6
PříspěvekNapsal: ned 10.02.2019 15:15 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 18.4.2016
Příspěvky: 51
Bydliště: Rychvald
Tak ja jen doplním že na RC Studiu stoji tyto přijímače stejnou cenu a G-RX8 se dá pořídit i holý kvůli váze.

_________________
Taranis X9E a různé poletuchy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky G-RX6
PříspěvekNapsal: pon 25.02.2019 22:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2010
Příspěvky: 1523
Bydliště: Praha 9, Horní Počernice
Zaptám se asi úplně debilně a mírně mimo vlákno, ale netušite, co lidi vede k nákupu těch šestikanálů? Cenový rozdíl mezi RX6 a RX8 mi připadá zanedbatelný, užitná hodnota u osmičky výrazně jinde.Mám teda jen dvě G-RX8, tak nevím, jestli jsem něco nepřehlédl a jestli není šestka třeba v něčem užitečnější...

_________________
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky G-RX6
PříspěvekNapsal: pon 25.02.2019 23:18 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.3.2017
Příspěvky: 36
Bydliště: okr. Vyškov
Mám 2 kusy G-RX6 a důvod je jednoduchý - F3K :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky G-RX6
PříspěvekNapsal: pon 25.02.2019 23:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2010
Příspěvky: 1523
Bydliště: Praha 9, Horní Počernice
No jo, je pravda, že ta šestka je o konektor menší, já bych to asi i tak řešil neúplným osazením té osmičky (tím spíš, když si ji člověk může koupit nezapájenou).

Ale jo, tenhle důvod chápu, tím směrem se moje úvahy vůbec neubíraly.

_________________
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky G-RX6
PříspěvekNapsal: stř 27.02.2019 12:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 2172
Bydliště: Košice, SK
Keďže uvažujem o kúpe jedného s týchto prijímačov, skúsil som nájsť nejaké porovnanie rozmerov a musím povedať, že rozdiel vo veľkosti určite nie je len v absencii toho jedného konektora.


Přílohy:
G-RX8 vs G-RX6.jpg
G-RX8 vs G-RX6.jpg
[ 66.8 KiB | Zobrazeno 1291 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky G-RX6
PříspěvekNapsal: pát 29.03.2019 15:34 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 24.8.2014
Příspěvky: 86
Bydliště: Vyškov
Jj, G-RX8 by se mi do čumáku k baterce už prostě nevešel...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky G-RX6
PříspěvekNapsal: pát 29.03.2019 19:45 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 1151
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Nedá se G-RX6|8 nastavit přes rádio stejně jako třeba S8R? Pokud ano kde najít správný LUA?

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik vrtulemi poháněných létajících strojů)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky G-RX6
PříspěvekNapsal: sob 30.03.2019 8:06 
Mazák
Mazák

Registrován: 10.5.2005
Příspěvky: 681
Bydliště: Žatec
Zdravím, co tam chceš nastavovat? Možná něco nevím, tak bych se poučil. :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky G-RX6
PříspěvekNapsal: sob 30.03.2019 15:43 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5686
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
To by me taky zajimalo

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky G-RX6
PříspěvekNapsal: sob 30.03.2019 21:39 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 1151
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Njn, telemetrie se dá vypnout čudlem a s.bus se musí stejně přepárovat... Tak nic.

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik vrtulemi poháněných létajících strojů)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky G-RX6
PříspěvekNapsal: pon 01.04.2019 10:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 1266
Bydliště: Vysočina
RCStudio píše:
To by me taky zajimalo
No třeba - Oscillator Frequency Constants - když se o tom tolik píše (a aby to opravdu někoho nezmátlo, tak teda - když je ten apríl!) :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FrSky G-RX6
PříspěvekNapsal: pon 01.04.2019 11:56 
Mazák
Mazák

Registrován: 10.5.2005
Příspěvky: 681
Bydliště: Žatec
Zdravím, no já jsem se pokoušel ten oscilátor úplně vypnout a nějak to nešlo Hi Jos


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz