Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Připojení serv ve výškovce.
PříspěvekNapsal: ned 17.02.2019 11:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 7126
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Vážení, velkej benzínovej motorák, serva schovaný v výškovce, v každý půlce jedno. Šprdličková konstrukce, velký odlehčení žeber, takže spousta místa. Je dostatečně spolehlivý přilepit konec servoprodlužováku s pojišťovacím zobáčkem za bok na přechodový žebro trupu a kabel od serva mít navolno a jen ho při nasunutí výškovky na trubky zapojit? Moc se mi nelíbí to plandání kabelu mezi zapojeným konektorem a servem.
Je nějakej jinej spolehlivější systém?
Díky


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Připojení serv ve výškovce.
PříspěvekNapsal: ned 17.02.2019 21:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2008
Příspěvky: 1598
Bydliště: Hradec Králové
Obrázky: 0
Jak to děláš v křídlech...? Tak to udělej stejně.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Připojení serv ve výškovce.
PříspěvekNapsal: pon 18.02.2019 20:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 7126
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
A když už jsme u toho jak to dělám u křídel, tak vyměněnej dlouhej přímej kabel od serva vedu přímo do přijímače, nebo rozvodky. Kdybych to na jeho radu udělal stejně, tak budu při každý montáži a pak demontáži skoro dva metry dlouhý kabely provlíkat trupem do přijímače a nebo rozvodky a nechám ho tam plandat? To je tedy pro benzín opravdu stupidní rada. :roll:


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Připojení serv ve výškovce.
PříspěvekNapsal: čtv 21.02.2019 20:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.5.2009
Příspěvky: 211
Bydliště: Kutná Hora
Tohle by nepomohlo???

https://www.houska-modelar.cz/shop/prod ... snp05fk913


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Připojení serv ve výškovce.
PříspěvekNapsal: pát 22.02.2019 23:39 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 8889
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 300
Blog: Zobrazit blog (3)
V F3Ačku jsem se bál téhož. Vyřešil jsem to uložením servo kabelu v křídle do "trubky" z molitanu. Nebyl s tím problém. Trubka měla velký průměr a volný kabel se tam nějak vždy vešel.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz