Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 16.03.2019 22:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.7.2007
Příspěvky: 623
Bydliště: Žilina Slovakia
Obrázky: 8
Ahojte,

mam doma urobenú domácu automatizáciu samo-domo.
je tam zopar sonoff s tasmotou a naprogramovaných Node-MCU, MQTT server beží Raspi3 s OS openhabian.

všetko beží ok ale chcel by som napr kotolnu vidiet aj vo vizualizácii alá SCADA. neexistuje nieco opensource? staci mi ked sa to bude spravat ako clientMQTT pre PC s Windows. Pripadne ako plugin v OpenHAB?

neviete o niečom takom?

_________________
•Letu zdar•Futaba FX20•Spektrum DX6i•DiablotinXL EME55+starter•Trainer 2500mm•Diablotin MVVS12,7•


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 16.03.2019 22:26 
Mazák
Mazák

Registrován: 21.9.2015
Příspěvky: 752
LabView..........


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 16.03.2019 22:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.7.2007
Příspěvky: 623
Bydliště: Žilina Slovakia
Obrázky: 8
nenasiel som ze by to vedelo mqtt mas nejaký typ?

_________________
•Letu zdar•Futaba FX20•Spektrum DX6i•DiablotinXL EME55+starter•Trainer 2500mm•Diablotin MVVS12,7•


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 17.03.2019 9:47 
Mazák
Mazák

Registrován: 21.9.2015
Příspěvky: 752
https://github.com/DAQIO/LVMQTT


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 17.03.2019 10:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.7.2007
Příspěvky: 623
Bydliště: Žilina Slovakia
Obrázky: 8
Ďakujem vyskusam

_________________
•Letu zdar•Futaba FX20•Spektrum DX6i•DiablotinXL EME55+starter•Trainer 2500mm•Diablotin MVVS12,7•


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 19.03.2019 16:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2012
Příspěvky: 562
Neviem, či sa úplne rozumieme, ale ja na vizualizáciu (napr. MQTT dát) používam dashboard plugin pre Node-RED
https://nodered.org/
https://flows.nodered.org/node/node-red-dashboard
https://www.youtube.com/results?search_ ... +dashboard


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 21.03.2019 22:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.7.2007
Příspěvky: 623
Bydliště: Žilina Slovakia
Obrázky: 8
Potreboval by som do obrazku schemy vlozit polia s teplotami a pripadne tlacitka na zmeny atd. Vie to node red?

_________________
•Letu zdar•Futaba FX20•Spektrum DX6i•DiablotinXL EME55+starter•Trainer 2500mm•Diablotin MVVS12,7•


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 22.03.2019 9:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2012
Příspěvky: 562
iwojima1 píše:
Potreboval by som do obrazku schemy vlozit polia s teplotami a pripadne tlacitka na zmeny atd. Vie to node red?

v dashboard plugine je komponent zvany template node/widget, ktory je vlastne HTML kod v ktorom mas pristup k datam. cize ak vies trosku programovat v HTML/Javascript + Angular JS, tak si to budes vediet urobit.
Priklad: http://noderedguide.com/tutorial-node-r ... ui-widget/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz