px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: MULTIPLEX Profi 12 vs Royal Pro 16
PříspěvekNapsal: ned 17.03.2019 11:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2010
Příspěvky: 531
Bydliště: Jindřichův Hradec
Nemáte někdo zkušenost jaká je kompatibilnost co se týká nastavení v Royal Pro 16 zazálohovaný v PC a Profi 12? Jde mi o to, pokud bych pořídil Profi 12, je možný do ní stáhnout nastavení z PC pro Royal 16 (využito pouze 12k) , nebo se musí znovu nastavovat?
Pokud má někdo skušenost s poslední řadou Profi 12, jak moc se liší v programování oproti Royal.

Děkuji J.

_________________
ASW22E Baudys,Moswey3,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,Seawind carbon,XB-8 ,MPX Roy Pro 16,


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: MULTIPLEX Profi 12 vs Royal Pro 16
PříspěvekNapsal: ned 17.03.2019 23:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 770
Bydliště: Ostrava
Ahoj, mám jen Royal Pro/SX. Podle mne to není kompatibilní, Profi má více možností mixů, více bodové křivky serv atd.
Kdysi jsem viděl stejnou otázku na fóru MPX technikforum, podívej se tam, nebo tam napiš.

Jinak co jsem viděl, tak logika programování Profi je dost stejná jako u Royal s tím, že má více možností.

_________________
MPX Royal SX 2,4Ghz...F3J Enjoy3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MULTIPLEX Profi 12 vs Royal Pro 16
PříspěvekNapsal: pon 18.03.2019 6:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2010
Příspěvky: 531
Bydliště: Jindřichův Hradec
Jde ještě o to, jestli budou využitelné všechny ty převodníky od Royal Pro. Ale pokusím se najít. Děkuju J.

_________________
ASW22E Baudys,Moswey3,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,Seawind carbon,XB-8 ,MPX Roy Pro 16,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MULTIPLEX Profi 12 vs Royal Pro 16
PříspěvekNapsal: čtv 21.03.2019 23:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2010
Příspěvky: 531
Bydliště: Jindřichův Hradec
Tak mám problém. Sesypalo se mi PC a zálohování modelů z Royal Pro 16 je v háji. Hledám na stránkách MPX a nemůžu najít, kde se to stahovalo. Nemáte to někdo zmáknutý. Mám strach vzít vysílač do ruky, dokud nebude záloha. Děkuju předem. J.

_________________
ASW22E Baudys,Moswey3,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,Seawind carbon,XB-8 ,MPX Roy Pro 16,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MULTIPLEX Profi 12 vs Royal Pro 16
PříspěvekNapsal: pát 22.03.2019 0:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 770
Bydliště: Ostrava
Musíš si stáhnout MPX Launcher, připojit rádio a zazálohovat.
K tomu je potřeba ten propojovací kabel.

https://www.multiplex-rc.de/service/dow ... tware.html

_________________
MPX Royal SX 2,4Ghz...F3J Enjoy3


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MULTIPLEX Profi 12 vs Royal Pro 16
PříspěvekNapsal: pát 22.03.2019 6:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2010
Příspěvky: 531
Bydliště: Jindřichův Hradec
Všechno mám, už jsem to dělal ale nějak se mi nedařilo najít ten prográmek na stránkách MPX.

_________________
ASW22E Baudys,Moswey3,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,Seawind carbon,XB-8 ,MPX Roy Pro 16,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MULTIPLEX Profi 12 vs Royal Pro 16
PříspěvekNapsal: pát 22.03.2019 7:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2010
Příspěvky: 531
Bydliště: Jindřichův Hradec
Už to funguje, nějak mě spletla ta nová verze.

Děkuji J.

_________________
ASW22E Baudys,Moswey3,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,Seawind carbon,XB-8 ,MPX Roy Pro 16,


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz