Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 16.05.2020 11:37 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 10.8.2018
Příspěvky: 7
Potřebuji poradit. Zkoušel jste někdo propojit kabelem Spektrum DX8 G2 a DX 7? Zkoušel jsem to podle manuálu a nějak se mi to nedaří DX 8 mi po zmáčknutí knoflíku hlásí NO SLAVE a DX 7 mi nic neřídí. Ještě to budu zkoušet, ale kdyby s tím měl někdo zkušenost a poradil, tak budu rád.


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 16.05.2020 13:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 315
Bydliště: Bratislava
Obrázky: 0
Ktoru dx7 maš?, aky firmwer maš v DX8-G2?
ja mam doma ešte striebornu DX8 prvej generacie
tiež chcem vyskušat učitel-žiak .) tak sa na to možem večer bližie pozriet

_________________
T-rex 600 ESP, Mini Prôtos, Blade 230 V2, Spektrum DX8-G2, DX7-G2, DXe


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 16.05.2020 14:08 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 10.8.2018
Příspěvky: 7
DX 7 mám starší stříbrnou a v DX 8 G2 Nevím přesně jaký je firmver, ale dělali mi tam loni v PV model aktualizaci kvůli telemetrii na vario.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 16.05.2020 16:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 315
Bydliště: Bratislava
Obrázky: 0
Dakujem za info. Poprosim ta oftot tu DX7 alebo opis zo zadnej strany cislo modelu, lebo teraz som si spomenul ze existuju este starsie DX7 DSM2.

Tu je ako priklad dobre video, skus to podla neho nastavit.
Ja teraz sedim v aute .) a draha nakupuje :-)



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
T-rex 600 ESP, Mini Prôtos, Blade 230 V2, Spektrum DX8-G2, DX7-G2, DXe


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 16.05.2020 20:25 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 10.8.2018
Příspěvky: 7
Mám starší DX 7 DSM2 a podle informací, které jsem získal tak ta bezdrátové připojení neumí a proto soupravy potřebuji propojit kabelem. Propojoval jsem tu DX 7 s DX 5 ze seru a to trochu fungovalo, ale ta DX 5 se chovala trochu podivně. Soupravu zítra ofotím a údaje opíšu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 16.05.2020 23:19 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 315
Bydliště: Bratislava
Obrázky: 0
Miloslav M pozrel si si dobre video?
Starú DX6i DSM2 pripojil pomocou bezdrátové připojení "Wireless Trainer" k DX8-G2 :!:
DX8-G2 ma v sebe prijimač ktory prijima signal z vysielača DX6i - Kabel neni potrebný :!:

Na videu je prave stara DX6i s DSM2 presne ako tvoja DX7 DSM2 pripadne možeš mat aj ešte starši model DX7
alebo DX7s DSM2 ktora ešte nema roler ale tlačitka, pytal som sa aky maš vysielač, zatial som odpoved nedostal.

V podstate sa na žiacky vysielač môže použit akykolvek Spektrum vysielač DSMX a DSM2 :!:
a ten sa spoji s pomocou "Wireless Trainer" s vysielačom Učitel DX8-G2 na ktorom je nabindovane lietadlo



Postup:
1. na vysielači učiteľ DX8-G2 zapnuť: Bezdrátový Trener - Wireless Trainer
2. prepnuť na: Pilot Link Master
3. stlačiť BIND v menu Wireless Trainer
4. na vysielači žiak DX7 DSM2 stlačit BIND tlačitko a zapnuť vysielač - vysielače sa sparuju

kontrola:
zapnut monitor na DX8-G2 stlačit a podržat tlačitko "I" BIND,
na DX7 pohybete pakami a na DX8-G2 vidite ako sa hybu ukazovatele :-)
pustite tlačitko "I" BIND - DX8-G2 prevezme kontrolu

je to absolutne jednoduche - prave som postupval podla videa a mam to spojene :D

Spojil som:
Spektrum DX8-G1 žiak s DX8-G2 učiteľ
RTF vysielač MLP6DSM DSMX žiak s DX8-G2 učiteľ

Mam zapnute zvuky, vysielač pri prepinani pekne rozprava ktora funkcia je prave zapnuta.
teraz mam v DX8-G2 najnovši firmver 2.05 a 1.09 čestinu


Přílohy:
DSC_6135.JPG
DSC_6135.JPG
[ 91.57 KiB | Zobrazeno 424 krát ]

DSC_6140.JPG
DSC_6140.JPG
[ 83.28 KiB | Zobrazeno 424 krát ]

DSC_6143.JPG
DSC_6143.JPG
[ 29.36 KiB | Zobrazeno 416 krát ]


_________________
T-rex 600 ESP, Mini Prôtos, Blade 230 V2, Spektrum DX8-G2, DX7-G2, DXe
Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 17.05.2020 7:05 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 10.8.2018
Příspěvky: 7
Příloha:
P1090876.JPG
P1090876.JPG
[ 79.11 KiB | Zobrazeno 384 krát ]

Příloha:
1SPM-DX72.jpg
1SPM-DX72.jpg
[ 48.46 KiB | Zobrazeno 384 krát ]


Mám tenhle typ DX7 a prozatím děkuji za rady a budu to zkoušet.
Moc děkuji za rady. Podařilo se mi to bezdrátově propojit a všechno dobře funguje. Tak plná spokojenost.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 17.05.2020 11:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 315
Bydliště: Bratislava
Obrázky: 0
Dakujem za info a gratulujem k uspešnemu vysledku. Presne taku DX7 som niekedy davno mal .)

_________________
T-rex 600 ESP, Mini Prôtos, Blade 230 V2, Spektrum DX8-G2, DX7-G2, DXe


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: michalv a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz