Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Eachine E010S + Frsky Taranis QX7
PříspěvekNapsal: čtv 21.05.2020 19:02 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 26.9.2015
Příspěvky: 103
Bydliště: Praha, Zlín
Příloha:
IMG_0703.JPEG
IMG_0703.JPEG
[ 38.18 KiB | Zobrazeno 520 krát ]

Ahoj,

dostala se ke mě Eachine, identifikoval jsem to jako Eachine E010S,
Dle původního majitele s tím zřejmě lítal na staré dx6i. Já vlastním jen taranis QX7 a tak jsem zkusil zakoupit "Multiprotocol TX Module"
https://www.aliexpress.com/item/3288370 ... 4c4drbIkTQ

Postupoval jsem dle návodu, vytvořil jsem ve vysílačce nový model, pojmenoval Eachine E10S, vypnul vestavěný modul, zapnul externí modul, nastavil ppm, 1-12ch, pořadí kanálů AETR a vysílačku vypnul. Připojím napájení k eachine, dám oba kniply do pravého dolního rohu a vysílačku zapnu a model se stále ne a ne spárovat. Na modulu svítí zelená dioda, takže zdá se že je oživený.

Nejsem si jistý, jestli vůbec modul podporuje E010S, všude nacházím jen že podporuje E10. Nicméně jsem do toho už investoval tolik času, že jsem si říkal, že zde zkusím položit dotaz, zda se náhodou někdo nesetkal s něčím podobným, nebo náhodou někdo neví jak to (jestli to vůbec je řešitelné) řešit.
Je také možné, že se to páruje přes jinou polohu kniplů kterou se mi nedaří vygooglit..

Předem díky za případnou odpověď.

_________________
Phoenix 2000, AXN floater, Kingkong 6
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine E010S + Frsky Taranis QX7
PříspěvekNapsal: čtv 21.05.2020 19:39 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 20.8.2011
Příspěvky: 10
Bydliště: Kolín
Ahoj,

pokud původní majitel používal DX6 , tak potřeba vysílač - modul se systémem DSM2. To tento modul pokud vím neumí.
E10 se dělá ve verzích s protokolem E10 nebo DSM2.
S E10 a orig. protokolem E10 s tímto modulem funguje požívám to s futabou.

Miloš.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine E010S + Frsky Taranis QX7
PříspěvekNapsal: čtv 21.05.2020 19:46 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 26.9.2015
Příspěvky: 103
Bydliště: Praha, Zlín
Díky za reakci,

možná by mohl umět -
Příloha:
IMG_0706.JPEG
IMG_0706.JPEG
[ 55.28 KiB | Zobrazeno 483 krát ]


Příloha:
IMG_0705.JPEG
IMG_0705.JPEG
[ 59.11 KiB | Zobrazeno 483 krát ]


Příloha:
IMG_0704.JPEG
IMG_0704.JPEG
[ 47.76 KiB | Zobrazeno 483 krát ]



jen neznám postup na tohle párování..

_________________
Phoenix 2000, AXN floater, Kingkong 6
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine E010S + Frsky Taranis QX7
PříspěvekNapsal: čtv 21.05.2020 19:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 926
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 9
Eachine E010S se dodává s DSM2,Frsky,Flysky Rx.Ten minimodul je v tomto případě k ničemu.Funguje ale třeba s Eachine E010.Takže potřebuješ tohle...
https://www.aliexpress.com/item/4000594 ... 7563%23519
Pak poladit pár věcí...
https://www.google.com/search?sxsrf=ALe ... LMQ4dUDCAs


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine E010S + Frsky Taranis QX7
PříspěvekNapsal: čtv 21.05.2020 19:56 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 26.9.2015
Příspěvky: 103
Bydliště: Praha, Zlín
ok, díky za info. Tak na to prdím. Koptéru jsem dostal k dalším třema, je k ní asi osm baterek, tak mi bylo líto to nerozchodit, ale další prachy se mi do toho investovat nechce.
To ji radši nechám jako zdroj náhradních dílů pro KingKonga.

_________________
Phoenix 2000, AXN floater, Kingkong 6
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz