Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 25.07.2021 20:43 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.7.2021
Příspěvky: 8
Bydliště: Ostrava
Dobrý večer,
prosím, kdo by mně pomohl nastavit klapky a mix na výškovku. letadla Cessna? Mám vysílač Aurora. Podle návodu mně to nejde.
Trápím se celé odpoledne tak proto píši. Jsem z Ostravy. Kdyby se někdo ozval, tak po domluvě bych přijel. Děkuji.


Naposledy upravil tikytaka dne pon 26.07.2021 7:50, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení klapek na Auroře
PříspěvekNapsal: ned 25.07.2021 22:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 15.2.2005
Příspěvky: 331
Bydliště: Hradec Králové
a co ti nejde?
dodej víc informací
serva na klapky máš v jakých kanálech přijímače?
chceš nastavit butterfly?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 26.07.2021 7:52 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.7.2021
Příspěvky: 8
Bydliště: Ostrava
Omlouvám se mělo to být klapky +mix na výškovku na Auroře.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 26.07.2021 14:45 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.2.2013
Příspěvky: 451
Bydliště: ČR
Zdravím,
já mám AURORU 9X a pokud vím,tak jsem si k této funkci (mix ovládání klapek) přiřadil přepínač a pak při začátku programování zadal model s 2 klapkama, podle návodu nastavil jednu klapku a pak druhou, a ve finále nastavil výškovku.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 26.07.2021 20:04 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 31.3.2015
Příspěvky: 424
Bydliště: Košice, SR
ahoj titykaka, skúsime to na diaľku?

Máš samostatné klapky, alebo chceš použiť krídelká ako klapky?
Pôjdu klapky len dole, alebo aj hore?
Máš programátor HPP22?

Samé otázky, ale inak sa na začiatok nedá.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 27.07.2021 20:21 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 4146
Bydliště: Zvole u Prahy
Obrázky: 0
S Aurorou ti neporadím. Ale jedna věc k tomu mixu.

Nastav si klapky tak, aby se sklápěly třeba 3 vteřiny a pro první lety s jejich používáním je nemixuj s výškovkou. Budeš mít čas reagovat výškovkou, pokud bude potřeba.
Na většině modelů mně vždy vyšla nepatrná kompenzace výškovkou a třeba dojdeš k názoru, že ji vůbec nepotřebuješ.
Já kdysi takhle zaryl akrobata do země. Nastavil jsem mix moc a prostě nízko nad zemí při použití klapek už jsem nestačil reagovat na přehnanou kompenzaci. Je lepší, když se ti model na začátku při zapnutí klapek trochu vzepne, než obráceně :wink: .


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz