Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: MC-19 - starý modul Duplex
PříspěvekNapsal: stř 16.11.2022 13:02 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 16.11.2022
Příspěvky: 1
Dobrý den,
po dlouhé odmlce jsem se vrátil k modelařině. Cca v roce 2009 jsem nechal do starého Graupnera namontovat modul od Jeti Duplex. Teď jsem to po dlouhé době oživil a nastal problém. Mám malé RC hazedlo, které chci napájet jednočlánkem Li-Pol, přijímač tam mám starý Jeti R6.
A teď k problému. Když zapojím baterii, vysílač s přijímačem komunikuje, serva fungují, nicméně vysílač v jednom kuse píská - údajně by to mělo být upozornění na nízké napětí na přijímači.
Přijímač by však měl mít pracovní napětí od 3,5V. Kde je tedy chyba? Jde to pískání nějak vypnout?

Předem děkuji za vaše rady!


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: MC-19 - starý modul Duplex
PříspěvekNapsal: stř 16.11.2022 13:46 
Mazák
Mazák

Registrován: 8.7.2015
Příspěvky: 1469
Bydliště: Orlova v noci , Karviná ve dne
Zkus toto.
Nastavit mod PCM 20
Menu
fail safe
nastaveni
A v nem zrusit kontrolu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MC-19 - starý modul Duplex
PříspěvekNapsal: stř 16.11.2022 15:01 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 31.10.2022
Příspěvky: 3
Podľa návodu bude treba naprogramovať príjímač jetiboxom je tam položka v menu nastavenie napatia/alarm nízkeho napatia ktorý je nastavený na 4,5V od výroby.

http://support.jetimodel.cz/cs/Nevyrabe ... /@print/1/

_________________
Pilot RC Extra 260NG 78"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: MC-19 - starý modul Duplex
PříspěvekNapsal: stř 16.11.2022 15:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 1502
Bydliště: Lysice,Brno.
Obrázky: 10
Tady je návod. http://support.jetimodel.cz/cs/Nevyrabe ... -generace/
Musíš k modulu připojit Jetibox a v menu Main setting upravit hodnotu Act/Alarm.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: MC-19 - starý modul Duplex
PříspěvekNapsal: čtv 17.11.2022 18:39 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 10328
Bydliště: Praha Hloubětín ČR
Obrázky: 265
Blog: Zobrazit blog (3)
Je třeba naprogramovat PŘIJÍMAČ, v jeho menu je nastavení alarmu na přijímačové napětí. Výchozí nastavení je kolem 4V a tak jedna lipolka je "málo".

Ideálně propojit přijímač a JETIBOX, alternativně připojit přijímač k jinému JETI vysílači a nastavit to přes emulátor JETIBoxu v menu.

Jestli jsi z Prahy, tak napiš a nastavím ti to.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz