Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: FAILSAFE PPM/SBUS (Radiolink)
PříspěvekNapsal: čtv 26.01.2023 10:58 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.9.2022
Příspěvky: 12
Bydliště: Litomyšl
Ahoj,

mam zacatecnickou sestavu od Radiolink (T8FB A R8EF). Funkce FailSafe funguje pouze u PPM, nikoli vsak u SBUS. Je to nejaka obecna systemova vlastnost nebo pouze problem konkretniho zarizeni?

Dekuji Pop


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FAILSAFE PPM/SBUS (Radiolink)
PříspěvekNapsal: čtv 26.01.2023 11:25 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 23.9.2022
Příspěvky: 12
Bydliště: Litomyšl
... tak bezu z5, ono to funguje :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz