Máš SZ.
A k těm úpravám:
serva samozřejmě samostatně, bez Y kablíku. Vyměnil jsem regulátor za 60A se silnějším SBECem
https://www.bighobby.cz/regulator-sunrise-ice--yep--60a-sbec-6a-air-heli/, protože to při nabité baterce bralo skoro 50A. Původně je osazený 40A a SBEC 3A (na 6 serv se mně to zdálo málo) - vše samozřejmě čínské hodnoty.
Větrací mřížku na spodku trupu jsem překryl jemnou kovovou síťkou, protože lítám na ne moc udržované ploše a téměř každé přistání končilo vylomenou lamelou o zdřevnatělý stvol.
Rovněž podvozkové kolo se po několika přistáních vylomilo, takže jsem ho usadil zpět, řádně zalepil a ještě pro jistotu jsem přilepil z každé strany uhlíkovou pásnici, aby se síly během doteku kola se zemí víc rozložily do trupu.
VOP jsem musel na jedné straně vypodložit, protože vůbec nebyla kolmo na SOP a ještě jsem ji pro jistotu "bodnul" sekunďákem.
Při přistání si dávej pozor, abys křídlem neškrtl o zem. Mně se to jednou podařilo (žádná hvězda se přitom nekonala) a ustřihl se plastový kolík v křídle, který ho aretuje v protikuse připevněném v trupu. Ten u nás není vůbec k sehnámí, takže jsem ho musel objednat přímo u FMS a doprava byla dražší než těch 5 aretačních kolíků. Navíc se to z křídla dost blbě preparuje. Ale fixovat křídlo pokaždé páskou se mně fakt nechtělo.
Z původní krabice jsem si vyrobil přepravní - je o ní zmínka někde na "trubce" při prezentaci tohoto modelu, takže transport a skladování je v poho.
Příloha:
IMG_20230323_190850.jpg
[ 49.83 KiB | Zobrazeno 988 krát ]