Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: hobbywing funfly v5
PříspěvekNapsal: úte 26.09.2023 18:53 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Ahoj nasel jsem tenhle HV regl je za zajimavou cenu. Nema sice funkci governoru ale to by mi nevadilo protoze bych pouzil governor v brainu ale nejak se mi neshodujou manualy nebo to nechapu... kdyz se podivam do manualu k brainu tak je tam napsane toto:
For Hobbywing FlyFun ESC, the yellow wire is RPM (to GOV port), white wire is the telemetric signal to pin 5 of 4-5-6 connector.
a v manualu od esc je zas toto:
① Throttle Signal Cable (Long White/Red/Black Tri-color Cable): plug it into the TH channel on the receiver or flight
controller. The White wire is for transmitting throttle signals, the Red & Black wires are BEC output wires.
② Reverse Brake Signal Wire (Yellow Wire): it must be plugged into any vacant channel on the receiver
(when using the Reverse Brake mode) to control the ON/OFF of the Reverse Brake function.
③ Programming Cable (Short White/Red/Black Tri-color Cable): connect it to a LED program box if users want to program the ESC

z cehoz mi to nejak nevychazi...
potom jsem nasel tuto stranku kde to popisuji ze manual nesedi.. ale uplne nevladnu anglictinou....
https://www.helifreak.com/showthread.php?t=781217
popisuji tam ze se drat pro rpm da doplnit...
oc mi jde nemate nekdo zkusenosti? jde mi oto ze oproti platinum to stoji pulku a stejne bych radeji gov pouzil v brainu....

jeste me napadlo pridat externi rpm sensor
https://www.hobbywingdirect.com/products/rpm-sensor