|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Michal Matějka
|
Napsal: úte 03.10.2023 15:53 |
|
Mazák
|
 |
|
Ahoj,nemáte někdo typ na výřezy/stavebnici/rozsyp na sportovního dvouplocha cca 1,6m na 20ccm žhavíka. Díky za typy.
|
|
Nahoru |
|
 |
|
|
 |
VTjr
|
Napsal: stř 04.10.2023 12:41 |
|
Mecenáš serveru
|
 |
 |
Registrován: 9.2.2010 Příspěvky: 6766 Bydliště: Žilina, SK Obrázky: 15
|
Zkus hledat Googlem na webu dvojplošník Ultimate!  Bylo zveřejněných hodně jeho plánků různých velikosti, mnohé i se soubory pro řezání dílů. Něco stažené taky mám, ale momentálně mám porouchaný PC, kde je to na disku, a nemám možnost se k těm souborům rychle dostat. Taky se hodně vyskytují plány pro Pittse, ale Ultimate se mi zdá stavebně jednodušší. Pitts je přece jen polo/maketa,
_________________ Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
|
|
Nahoru |
|
 |
Michal Matějka
|
Napsal: čtv 05.10.2023 15:12 |
|
Mazák
|
 |
|
Nějaký plánky jsem našel ale soubory na řezání dílů zatím bohužel ne.......
|
|
Nahoru |
|
 |
VTjr
|
Napsal: pát 06.10.2023 9:48 |
|
Mecenáš serveru
|
 |
 |
|
Pokud jsou plánky ve formátu DXF (nebo jiném vektorovém), tak se z nich obrysy na řezání dají poměrně snadno vytvořit a uložit zas jako DXF, co většina laserových nebo frézovacích řezaček umí zpracovat.
_________________ Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
|
|
Nahoru |
|
 |
Michal Matějka
|
Napsal: pát 06.10.2023 9:58 |
|
Mazák
|
 |
|
to samozřejmě vím, ale zatím vše v pdf........
|
|
Nahoru |
|
 |
VTjr
|
Napsal: pát 06.10.2023 10:07 |
|
Mecenáš serveru
|
 |
 |
|
Pokud bylo PDF generováno z vektorového grafického programu (kupříkladu CorelDraw, nebo Adobe Illustrator, či AutoCAD), tak to PDF lze do některého z nich importovat a bude z něj zas plnohodnotný vektor.  Čili situace stejná jako kdyby se importovalo DXF. Někdy dokonce lepší, protože například DXF vytvořené v AutoCADu je po importu do CORELu zmršené měřítko absolutně bulharskou konstantou (ale pokud člověk zná správné rozměry, tak se to dá snadno napravit). Takže PDFka bych se vůbec nebál. 
|
|
Nahoru |
|
 |
Michal Matějka
|
Napsal: pát 06.10.2023 10:34 |
|
Mazák
|
 |
|
no radši bych popravdě již hotové výřezy, tohle překreslování je na dlouhé zimní večery - alespoň pro mne. Již jsem pár modelů překresloval.
|
|
Nahoru |
|
 |
Steve
|
Napsal: pát 06.10.2023 16:57 |
|
Mazák
|
 |
|
A co nic nepřekreslovat a rovnou stavět Výkres máš... Nebo se normální stavba už nenosí? 
|
|
Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|