Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Externí modul do Taranis 9+
PříspěvekNapsal: pát 23.02.2024 12:14 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 143
Dobrý den,
páni modelář, když vložím do vysílače externí modul-/Assan/, je zapotřebí u modulu mít ,,našroubovanou" anténu? Nebo je to propojeno s interní anténou? Děkuji za vysvětlení.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Externí modul do Taranis 9+
PříspěvekNapsal: pát 23.02.2024 13:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.1.2010
Příspěvky: 1109
Bydliště: PN - SK
Jednoznacne treba mat antenu na module (inak si mozes poskodit koncovy stupen).
Bezne moduly nemaju priamo moznost prepojenia s internou antenou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Externí modul do Taranis 9+
PříspěvekNapsal: pát 23.02.2024 21:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2011
Příspěvky: 369
Bydliště: Praha 5 Smíchov
Obrázky: 4
Moduly vybiras u kazdeho modelu zvlast, pokud neni u modelu interni modul zvolen, nevysila. Nevim jak Taranis, ale muj Frsky Horus ma kontrolu pripojeni anteny, a pokud pripojena neni, ozve se. Vyzkousej, chvilka bez anteny tomu vazne neublizi.

_________________
Hacker Rapier; MPX FC,EG,ES; Phoenix 2k; RCF SBach 342XL
mikroheli a hromada kopter
FrSky Horus X10s


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Externí modul do Taranis 9+
PříspěvekNapsal: pát 23.02.2024 22:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.1.2010
Příspěvky: 1109
Bydliště: PN - SK
chorche: ako som to pochopil, tak Messer3 sa pytal na antenu externeho modulu, tu mu po nasadeni modulu nepripoji na vnutornu antenu, musi mat na module nasrobovanu antenu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Externí modul do Taranis 9+
PříspěvekNapsal: sob 24.02.2024 19:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2011
Příspěvky: 369
Bydliště: Praha 5 Smíchov
Obrázky: 4
Ano to uz tady bylo zodpovezeno, ze antena musi byt nasazena na modulu. Koukam ze X9D Plus ma antenu na pevno, takze ma predchozi odpoved neni relevantni pro toto radio.

_________________
Hacker Rapier; MPX FC,EG,ES; Phoenix 2k; RCF SBach 342XL
mikroheli a hromada kopter
FrSky Horus X10s


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz