|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Mosquito
|
Napsal: pon 12.08.2024 8:23 |
|
Mazák
|
|
|
|
Jj.Díky za odkaz.Ale po změření jsem zjistli,že ta 8,5 má zadní ložisko z toho odkazu tj.s metrickými rozměry,ale vepředu je ložisko typu:R6-2rs.Tedy s palcovými rozměry.A dokonce si myslím,že v tom odkazu je přední ložisko udáno špatně.Je moc malé.Tem motor má stejnou klikovou skříň a předpokládám,že i klikovku od 6,5 přes 7,5 až po 8,5.Liší se jenom vrtáním.Tak pozor kluci ať někdo neobjedná špatně.Moc dík za pomoc.
|
|
Nahoru |
|
|
Mosquito
|
Napsal: pon 12.08.2024 11:19 |
|
Mazák
|
|
|
|
Asi to je opravdu podle staršího nebo novějšího provedení motoru.Nevím. . Asi umíš líp hledat.Nevěděl bys prosímtě rozměry (typ) obou ložisek na ASP FS 61(čtyřtakt)?Tam mě výměna taky čeká co nevidět.
|
|
Nahoru |
|
|
Mosquito
|
Napsal: úte 13.08.2024 14:49 |
|
Mazák
|
|
|
|
To Sagitta:Měl bych na Tebe ještě jeden dotaz.Když jsem tu 8,5 ccm rozebíral,tak jsem si sice poznačil polohu vložky válce,ale byl tam se mnou mladej a pořád do mně hučel,takže když jsem vyndal píst s ojnicí,tak jsem se zapomněl podívat a označit si jak patří.Na pístním čepu je drátěná pojistka(ségrovka).Patří na tu stranu kde je výfukovej kanál nebo kde je přepouštěcí?Nerad bych ten píst otočil,když je motor už jetej.To by nedělalo dobrotu.Mám ty motory ještě tři,jenže všechny namontovaný v letadle a nechce se mi to vyndavat abych se na ten pístní čep podíval.Tak dík
|
|
Nahoru |
|
|
Sagitt62
|
Napsal: úte 13.08.2024 18:06 |
|
Zkušený debatér
|
|
|
Registrován: 2.7.2017 Příspěvky: 273 Bydliště: Olomouc Obrázky: 62
|
Viz katalog. S62
Přílohy: |
ASP52RNexp1.jpg [ 53.41 KiB | Zobrazeno 328 krát ]
|
|
_________________ FunCub,Solius,Texas-"Rudý skřet", Middle Stick, Admirál II... + Graupner Mx-20 Hott
|
|
Nahoru |
|
|
Mosquito
|
Napsal: stř 14.08.2024 6:54 |
|
Mazák
|
|
|
|
Děkuju za nakopnutí.Ten rozstřelovej obrázek mě nenapadl .Hlava už mi taky tolik neslouží.Já to taky blbě napsal.Ten čep má pojistku logicky vzadu kde na vložce není žádný okno.A vepředu tím pádem nemůže při prasknutí pojistky vletět do přefukovýho okna(kanálu).Tak za všechno moc dík.Robert.Dneska přijdou ložiska a odpoledne půjde do luftu .
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|