Tady vidím dvě tabulky.
malá říká, že při párování zelená bliká a červená svítí*. Pokud se párování povede, zelená přestane blikat a začne trvale svítit.
* Velká tabulka říká, že červená LED může při "párovacím" režimu poblikávat několikrát, podle následného počtu zmáčknutí párovacího tlačítka. Režimy viz ten dokument.
Pokud přijímač (Rx) poblikává oběma LED, (červená asi stejnou střídou, nevím Rx nemám), tak je nejspíš přijímač ve "failsafe" režimu a nebude reagovat na párování z rádia.
Co mi z toho vyplývá.
Zmáčkout párovací tlačítko na Rx, připojím napájení, LED červená by asi měla svítit, zelená blikat. Pak zapnu rádio a nastavím na něm
režim D8 a zapnu párování. Na Rx by se měla zelená LED trvale rozsvítit. Pak všechno vypnu (asi nejdřív Rx, pak rádio) a pak už kdykoli zapnu rádio a pak Rx, tak by se měla zelená LED na Rx rozsvítit stabilně a přijímač by měl přijímat.
Pokud se mi "zaklepe ruka" a po té, co je Rx v párovacím režimu a párovací tlačítko zmáčknu víckrát, začne blikat červená LED (dle tabulky) a podle mě už nemusí být Rx v párovacím režimu. Ale je to jen můj dohad.