Sejny píše:...Jediný průšvih může dělat to napájení, které nefunguje při pouhém rozlomení desky bez dalších úprav...
Ano, tuto úpravu v návodu popisuji a myslím, že tady možná bude problém s třížilovým vodičem. Mám podezření, že bude to napětí zavedeno ještě jinam, takže bez úpravy třížilák nejde. Ale jak říkám, až najdu slinu, podívám se na to. S celou deskou problém není, s rozdělenou chodí čtyřžilák určitě.
RC.305.cz - stránky věnované RC autům, scale a expedicím
Chápu-li to správně tak ty nějak spolupracuješ s PSXem? Bude se ten nový firmware ještě nějak vyvíjet? Bylo by totiž naprosto super kdyby se povedlo toto rádio naučit spolupracovat s FrSky Telemetry moduly, podobně jako jiní naučili mluvit Turnigy 9x s FrSky telemetrií.
S elektro autem jsem nějak nepociťoval potřebu dálkové telemetrie, ale u spalováka by se mi to docela líbilo mít info o teplotě motoru, napětí aku a třeba i to, že nádrž je skoro prázdná. Rozhodně by to chtělo nastavitelný akustický alarm.
Dále mě napadá ještě jedna věc.... rádio se mi už párkrát nechtěně zaplo v báglu aniž bych o tom věděl.... nechtěl by PSX udělat nějakou indikaci, která by třeba co minutu pípala pokud by nedocházelo k pohybu s ovládacími prvky?