V paneláku v suterénu mám krásnou velkou místnost. Na dveřích (po projití zamčenými dveřmi do prostoru) jsou mříže s obrovským zámkem (bývalý sklad CO) a za ní normální zamčené dveře. Uvnitř je velká skříň, na které je závora a visací zámek.
Ve skříní mám uložené na regálech lodě. Jsou to polomakety, největší je, resp. byl remorkér Grimeshorn, asi 110cm. Smutné je, že jsem ho celé léto vyšperkovával, kompletně osadil, vč. packu baterií na pohon, LiPo dvoj.čl. na osvětlení, motor 550 s převodovkou na ložiskách (pan Gribl, pamětníci možná pamatují) samozřejmě servo a regl na pohon a druhý na osvětlení vč. reflektoru, vrátek na kotvy atd... +přijimač,
vysilač jsem měl vtipně hned vedle něj na regále. Občas jsem si zkušebně "zavrtěl" motorem, vše krásně šlapalo.
Byl jsem tam večer ve 22,30 a vše bylo v pořádku, no a dopoledne v 10,00 bylo vymalováno. Visací zámky přeštípnuté, dveře vylomené a dokořán... lod se vším co pobrali pryč.
Policie sepsala, nafotila...
Škoda, že nepřišli za měsíc, mám rozpracovaný kamerový systém sklepů a mých prostor... ale nějak jsem pomalej.
Ted se to urychlí současně s větším mechanickým zabezpečením dveří.
Prostě je to pakáž zlodějská.... a bojím se, že bude hůř.
Jinak o té lodi jsemm tu nedávno psal, že ja uvnitř vylitá epoxydem a jsou tam zalitá závaží pro vyvážení a tudíž po naložení baterkama je to moc těžké, tak jsem sondoval, jak to "vydlabat" Jinak lod je naprosto poznatelná, ale pochybuji, že se někde objeví na servru.
Tak jsem si musel poštěžovat a už je trochu líp