Zloději zasr..ý

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
JMalik

Re: Zloději zasr..ý

#46 Příspěvek od JMalik »

pepin píše:tak tobě je hej, ty jak někomu řekneš že jsi JMalík, tak se ti samozřejmě bude ihned ochotně legitimovat,.......

Snad ho napřed vysvlékneš a podíváš se co má případně u sebe než se ho botou zeptáš jak se jmenuje.
Ale řeš to po svém, já taky.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
pepin

#47 Příspěvek od pepin »

Drondys píše:Podle toho co tady JMalik uvedl bych řekl, že je spíš nakloněn okamžitému vyřízení při dopadení k čemuž legitimaci pachatele nepotřebuje. Obavy z odvety jak zmínil moc nemá.

jenže Malík je agent 007, jeho nemužeš absolutně srovnávat s řadovým občanem :lol: jemu stačí senzibilní pohled a z každého zloděje se rázem stane poslušný králíček, kterého bude Malík ovládat pouze sílou myšlenky.
pepin

#48 Příspěvek od pepin »

JMalik píše:[Snad ho napřed vysvlékneš a podíváš se co má případně u sebe než se ho botou zeptáš jak se jmenuje.
Ale řeš to po svém, já taky.

pěkně máš ten scénář vymyšlený, co tak počítat i s variantou, že budou dva, případně tří, či čtyři :lol:

já vím, určitě chodíš i na zahradu opékat buřty s devítkou u pasu a druhou pistoli máš nad kotníkem :lol:

Vubec nechápu co tady melete a na co si hrajete, máme nějaké zákony a pokud je porušíš, tak to bude někdo řešit, že to byl zloděj bude tak maximálně polehčující okolnost--teda pokud někdo vubec prokáže nějakou zlodějnu.
Drondys

#49 Příspěvek od Drondys »

pepin píše:jenže Malík je agent 007, jeho nemužeš absolutně srovnávat s řadovým občanem :lol: jemu stačí senzibilní pohled a z každého zloděje se rázem stane poslušný králíček, kterého bude Malík ovládat pouze sílou myšlenky.

Na to není potřeba být agent 007. Stačí na to mít povahu a pak už je to jen otázka rychlé úvahy zda v tom či onom případě podstoupíš riziko toho či onoho řešení a pokud máš na jeho realizaci v dané situaci dostatek sil. Naprostou jistotu nemáš nikdy a pokud na to nemáš obecně tak obvykle ani pachatele nejsi schopen vůbec zadržet a už vůbec ne si s ním ještě něco vyřizovat. :D
zdekar

#50 Příspěvek od zdekar »

Jednej známej zloděj vykradl auto, policajti věděli kdo, ale řekli jí, ať si zatím zlodějem zajde a nějak se s ním domluví, jak jí to bude splácet :roll:
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
JMalik

#51 Příspěvek od JMalik »

pepin píše:
Vubec nechápu co tady melete a na co si hrajete, máme nějaké zákony a pokud je porušíš, tak to bude někdo řešit, že to byl zloděj bude tak maximálně polehčující okolnost--teda pokud někdo vubec prokáže nějakou zlodějnu.

Ty asi žiješ v Banánově.
Ten idiot co přijde do domečku kde bydlím, mě nepřišel vykrást, chtěl mě zabít. Teď je z něj zabijačka a já vyprávím jak se to stalo.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
pepin

#52 Příspěvek od pepin »

JMalik píše:Ty asi žiješ v Banánově.
Ten idiot co přijde do domečku kde bydlím, mě nepřišel vykrást, chtěl mě zabít. Teď je z něj zabijačka a já vyprávím jak se to stalo.

takže žádnej agent 007 ale čistokrevnej Hannibal Lacter, tys ho fakt sežral? tak to je fakt síla:D né, já to normálně chápu, v poho kámo, v poho, žádný problém, ale fakt dost hustý, to bych nedal, zabít v afektu, to možná jo, ale sežrat ho, to už je uplně jiná liga.
Naposledy upravil(a) pepin dne čtv 12.09.2013 22:55, celkem upraveno 1 x.
JMalik

#53 Příspěvek od JMalik »

Pepine, až ti budou rozbíjet okýnko u auta a ty na to budeš čumět, tak strč hlavu do písku, uteč, volej policii......, já si to budu řešit jinak :wink:
pepin

#54 Příspěvek od pepin »

JMalik píše:Pepine, až ti budou rozbíjet okýnko u auta a ty na to budeš čumět, tak strč hlavu do písku, uteč, volej policii......, já si to budu řešit jinak :wink:

no rozhodně ho hned nenaporcuju a nesežeru :lol:
JMalik

#55 Příspěvek od JMalik »

Snad o tom někde píšu?

Když ti něco kradou, tak se můžeš dívat na druhou stranu, nebo volat policii = dost podobný efekt.
Někdy předloni si u nás dva blbci uspořádali večírek na schodišti ve věžáku v 10p. Výsledek je ti asi jasný. Poblité schody, ty zapálené sirky na stropě, počůrané rohy.....
Asi za měsíc o půlnoci jsem šel se psem ven a zjistil jsem stejnou akci. Čokl je šarpej, děsivě vypadá, ale nekouše a neumí běhat schody dolů. Vyjel jsem do patra k nim a spletl jsem si to o patro výš. Hned jak jsem otevřel dveře výtahu v jedenáctém, tak mazali po schodech dolů. Idioti. Kdyby si na mě počkali ve dvou, tak mi srovnali krupon. Začal jsem kmitat ty schody. Do půlky schodů, otočku kolem zábradlí a takhle každé patro. Po dvou patrech jsem si říkal, jestli mi to za to stojí, zlomit si hnátu. Po dalších dvou patrech to už byl jenom sportovní výkon, zkusit to, kdo bude dole dřív. Na každém patru jsem na toho pomalejšího dělat tak pět schodů a v přízemí ten blb nestihnul otevřít dveře.
Teď si představ sebe co by jsi po tomhle běhu dělal. Jestli vyhlásíš, že by jsi ho legitimoval, předal policii...., tak nejsi normální.
pepin

#56 Příspěvek od pepin »

JMalik píše:Teď si představ sebe co by jsi po tomhle běhu dělal. Jestli vyhlásíš, že by jsi ho legitimoval, předal policii...., tak nejsi normální.

čoveče já nevim, asi mám smulu na to, že nepotkávám pokaždé blby, co jim na každém patře dám pět schodu, jednou jsem takhle vezl omluvit synka do školky--zákaz vjezdu a řešil tam se mnou ten zákaz vjezdu jeden tatínek, po té pecce si jen pamatuju, že říkal, že boxoval za Dubnicu :lol: to ti jsou kolikrát takové situace, že by ti na to nestačilo ani 20 tisíc přízpěvku na mánii :lol:

PS: muj panelák má pouze 7 pater, takže já se do podobné situace jako ty dostat nikdy nemohu :oops:

možná, pokud se někdy zase nastěhuji zpátky do rodinného domku, tam máme docela akčního souseda :lol:

http://www.novinky.cz/krimi/20127-za-ut ... 5-let.html
Naposledy upravil(a) pepin dne čtv 12.09.2013 23:41, celkem upraveno 1 x.
JMalik

#57 Příspěvek od JMalik »

Pepine, dožer se tak na hmotnost 95kg, věš se na noc na rozpínku pro čuníky ať se vytáhneš cca o 15cm, nekuř, nechlastej, choď běhat, do posilovny... a nebudeš mít tyhle problémy :lol:
pepin

#58 Příspěvek od pepin »

JMalik píše:Pepine, dožer se tak na hmotnost 95kg, věš se na noc na rozpínku pro čuníky ať se vytáhneš cca o 15cm, nekuř, nechlastej, choď běhat, do posilovny... a nebudeš mít tyhle problémy :lol:

pak by ale reálně hrozilo, že až tě někde zase potkám, tak ti dám okamžitě po hubě :lol: bud rád, že jsem malej a neduživej :D
JMalik

#59 Příspěvek od JMalik »

Jdu spát a snad se mi nebudou zdát hrůzné sny o tom, jak Pepin nabobtnává.
AR1
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od AR1 »

Načapal jsem jednou v domě zašitýho feťáka. Vykázal jsem ho z domu a jak šel po schodech dolu, tak mu louplo, otočil se a začal na mě řvát, že mě zabije a takový kecy. Stál pode mnou asi 5-6 schodů a mě první napadlo, že mu dám kopačku do ksichtu. Po pár vteřichách mi došlo, že to není nejlepší nápad, že mu něco udělám, až poletí po těch schodech a já najednou nevěděl co s ním. Tak jsem se mu koukal upřeně do čí, aby neměl pocit, že se ho leknu a doufal, že větší strach bude mít on. Věděl jsem, že jestli ke mě půjde, že ho asi nejspíš budu muset skopnout, naštěstí si to rozmyslel a vztekle nadávaje odešel.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“