BKSL píše:Tak radsej jemny hrb ako nieco co sa mozno pri prvom prudkom lete rozpadne. A to nehovorim o neporovnatelnej pohodlnosti samotnej opravy zvonku.
schválně si tu proved pruzkum, kolik asi tak majitelu kompozitu ho chce mít po opravě hrbolatý
BKSL píše:Tak radsej jemny hrb ako nieco co sa mozno pri prvom prudkom lete rozpadne. A to nehovorim o neporovnatelnej pohodlnosti samotnej opravy zvonku.
BKSL píše:Nehovorim ze to bude vypadat ako original ale ja osobne mam radsej funkcnost ako design.
A lepena vrstva na mensi priemer je menej pevna ako lepena vrstva na priemer vacsi, to sa oklamat neda.
Toto je len moj nazor a postreh, nech si to kazdy opravi ako chce.
semi píše:Ještě bych měl dotaz. Ty anténky dát zase tam kde se to zlomilo nebo je radši ohnout zpět a vytáhnout je za křídlem, kde je trup silnější ?
pepin píše:tam kde máš ty díry si to trochu podlaminuj kouskem uhlíku, nebo skla, at je to místo trochu zesílené, ono při ráně to stejně musí někde prasknout, ale také jak už zde bylo zmíněné zeslabuji trup raději v místech, kde se to pak bude dobře opravovat--pokud to tedy vnitřní rozmístění elektroniky umožnuje.
semi píše:[Taky jsem si to tak myslel, že dám kolem dírky ještě rowing. A ve stejném místě to už nepraskne, spíš za nebo před opravovaným místem.
pepin píše:mluvíš nejspíš o opravě toho červeného nerozpadého trupu na té fotce---to popraskané přemotej .....
semi píše:Už stačííí .., díky.Musím si to vytisknout a udělat z toho bodový postup
![]()
. Ještě jednou díky.
semi píše:Regl je v pořádku, jen to hází tu chybu. Verze mám poslední jak Clinku tak reglu.
BKSL píše:Pouzivate casto pri beznom lete vo vyske vztlakove klapy ?
Alebo ich pouzivate len pri pristavani na brzdenie + kontra kridelka.
Neviem ci by mi stacili len kridelka alebo mam kupit aj s klapkami.
A aky je parametrovy rozdiel medzi sklom a uhlikom kedze je uhlik znacne drahsi ?
klingon77 píše:Zakriveni cely odtokovky dolu (termika) nebo nahoru (rychlost) na vypinac pouzivam dost casto. K tomu jeste plynule zakriveni odtokovky dolu ovladane plynovym knyplem.