Ovsem s vhodnou frezkou v sikovnych rukou s tim lze delat divy
Lidl nabidky
- Xenomorfus
Re: Lidl nabidky
Asi se budu trosku opakovat, psal sem to uz nize...Vykon (pokud to je) te "gravirovacky" z Lidlu je 22W. Pokud by stala 150,- kc, proc ne! Takhle doporucuju dodat 400,- a koupit original Dremel, ktery ma 120W a o dost otacek vice. Vyrezat s takovymto nastrojem jde leccos, ovsem presna prace jako podle pravitka je problem. Mozna to upnout a zkusit neco jako CNC frezovani...ale to uz jsou spise takove uvahy nahlas...
.
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
No mluvil jsem o tom s tátou a došli jsme k závěru ať to zatím nechám a kdybych to potřeboval nutně ať si pak radši nějakých 500 přidám a mám dremel, za jistotu kvality, síly a přesnosti by to určitě stálo. Jinak na balzu by to bylo výjmečně, já bych to potřeboval primárně právě na překližku 2 a 3mm, někdy i víc a s tím se asi můžu díky výkonu rovnou rozloučit.
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
Docela akutně sháním brusku na průměr kotouče 150 mm. Od pondělí mají mít v Lidlu kombinovanou (kotouč/pás).
Netuším ale jak je to s hlučností v porovnání s dvoukotoučovou bruskou. Je to horší?
Je bruska tišší, když je sundaný brusný pás?
(Samozřejmě to srovnání myslím obecně, tuhletu Parkside brusku nabízejí nejspíš poprvé, takže zkušenosti s touto konkrétní nemá patrně nikdo...)
Netuším ale jak je to s hlučností v porovnání s dvoukotoučovou bruskou. Je to horší?
Je bruska tišší, když je sundaný brusný pás?
(Samozřejmě to srovnání myslím obecně, tuhletu Parkside brusku nabízejí nejspíš poprvé, takže zkušenosti s touto konkrétní nemá patrně nikdo...)
PROTOS 500, BLADE 130 X
Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
twint píše:ta sada s bitama vypada dobre, ma nekdo zkusenost s kvalitou? sou tam sestihranne bity HEX 1.5 2 2.5 3 ?
Za ty peníze dobrý, povedlo se mi zlomit jen jediný plochý šroubováček na jednom fakt paličatém šroubu. Jinak fungují dobře. Pokud to je stejná sada - a podle fotky jo - tak tam je 0.7, 0.9, 1.3, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0 a 4.0.
Pinzeta i lupa je samozřejmě k ničemu, ale zbytek je v pohodě a na drobnou nechaniku použitelný.