Beta 1400 - další souhrn a další diskuze
Re: Beta 1400 - další souhrn a další diskuze
jasne, nastavit brzdu nieje ziaden problem, ked to regulator podporuje. Ja to vyskusam na setovom, ked sa dostanem k bete (asi v piatok).
přesně jak píšete,regulátor všechno odpípá jak má,ale motor nebrzdí.díky všem za rady 
Ahoj,takto jsem si udělal chlazení baterky a regulátoru
. Na letový projev to nemá žádný vliv
.
A já chladím takto
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
matus141 píše:Kridla od graupnera junior uz dorazili, najblizsie ked bude cas tak to prerobim, potom dam vediet info a fotky
Ahoj.
Jak dopadly křídla od juniora, rád bych je dal na mého Easy Stara II
Ahoj. Jsem tu nový. S letadli jsem již dříve lítal, ale z nedostatku financí to skončilo jen modelem Wild Hawk. Tento model jsem měl asi rok, a pak následkem řušení přišel jeho fatální konec. Nyní jsem se konečně rozhodl znovu začít a tak jsem si pořídil model Beta 1400, ale šel jsem na to trochu jinak něž ostatní a to sadou pouze modelu s motorem, regulátorem a servy, a hodlám ho zprovoznit na bývalou vysílačku z Wild Hawka, tedy klasiku na 35mhz. Můj dotaz zní, zda li bude setový regulátor fungovat s klasickým přijímačem na 35mhz, jelikož jsem tu někde četl, že to někomu nefungovalo.
Děkuji za odpověď
Děkuji za odpověď
malo by to fungovat, serva a regulator funguju standardne vsetky rovnako (teda ak sa zameriame na skupinu analogovych). Neviem preco to niekomu nefungovalo, vyskusat sa to ale oplati.
Děkuji za odpověď, dnes mi výrobce odpověděl stejně
. Model dorazí příští týden (pelikán má inventuru skladu), pak napíšu více
... Není tu někdo z okolí Kladna na společné polétání ? 
Zdravim,
uz nejaku dobu mam Betu 1400 a pomalinky ma prestava s nou bavit lietat. Rozmyslal som co dalej a napadlo ma: je Beta vhodna na svah do vetra? Ak ano, ake upravy by som mal vykonat pred letom na svahu?
Predom dakujem za vsetky nazory a rady.
uz nejaku dobu mam Betu 1400 a pomalinky ma prestava s nou bavit lietat. Rozmyslal som co dalej a napadlo ma: je Beta vhodna na svah do vetra? Ak ano, ake upravy by som mal vykonat pred letom na svahu?
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Herball píše:Zdravim,
Přidat do ní aspoň 200g závaží
@Ancistrus01: Dakujem za rychlu reakciu a radu. Smiem sa Ta este spytat: Mas odskusane pri akom silnom vetre to lieta? Menis tu hmotnost podla sily vetra alebo mas tam vzdy 200g? Predom dakujem.
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Herball píše:@Ancistrus01: Dakujem za rychlu reakciu a radu. Smiem sa Ta este spytat: Mas odskusane pri akom silnom vetre to lieta? Menis tu hmotnost podla sily vetra alebo mas tam vzdy 200g? Predom dakujem.
Když je silný tak 3.5 - 5 m/s jinak to nemá smysl....
Ahoj,
nezkoušel někdo lyže na Betu?
Sníh už tu bohužel zase není, ale žiju v oblasti, kde ho je většinou dost, takže bych to chtěl zkusit.
Mám k dispozici tenhle podvozek, který je sám o sobě o ničem, protože má moc malý kola, to je tak na asfalt:
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... wheel.html
Nemá někdo nápad, jak přidělat buď přímo pod kola nějaké lyže nebo vyhodit kola a dát je nějak místo nich? Jde mi hlavně o to, jak vyřešit, aby se lyže mohly otáčet, jinak by Beta asi neodletěla.
nezkoušel někdo lyže na Betu?
Mám k dispozici tenhle podvozek, který je sám o sobě o ničem, protože má moc malý kola, to je tak na asfalt:
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... wheel.html
Nemá někdo nápad, jak přidělat buď přímo pod kola nějaké lyže nebo vyhodit kola a dát je nějak místo nich? Jde mi hlavně o to, jak vyřešit, aby se lyže mohly otáčet, jinak by Beta asi neodletěla.
Swift II | T9X(OpenTX)