jyrry píše: quote="coro".... teraz hviezdne AA LSD z hobbykingu čo fungujú lepšie než eneloopy.....toto mně zaujalo - řeším aku do nového foťáku (no vlastně to je taky takové nářadí....), sice jsem tu a tam zachytil poznámku v tom smyslu že LSD jsou celkem dobré, ale dál jsem to neřešil... ale pokud to myslíš vážně, ten výrok, zkusím je

A ještě otázka - jak a čím je nabíjíš?
Ptám se pouze "coro", na jeho praktické zkušenosti.
Napchal som to malému do hračiek, do ovládačov na telku, do hodín na stene, vozím to v MP3..
Chodí to.
Autíčko vyhrabané spod skrine po nejakých asi pár týždňch, normálne jazdí (a v podstate jedno navyše slúži ako nočné svetlo a nabíjam ho veľmi zriedka, povedal by som že 2-3 mesiace aj dlhšie, samozrejme ak nezostane 4 dni zapnuté..)
V hodinách ešte nedošla...tak neviem ako dlho ale asi dlho.
Nabíjam na MAHA Powerex C-9000 prúdom 1A (AA) alebo 500mA (AAA) a netvári sa nijak zle. Je to už dlho, neviem presne koľko ale tipnem si že rok.
Ešte som nevyhodil ani jednu "hobbyking" LSD, ale tá MAHA mi nechce nabíjať už skoro žiaden originál Eneloop ani AAA ani AA, že ich mám vyhodiť (na začiatku do baterky vždy pustí 2A na nejakú sekundu, a ak vyskočí napätie nad 2V tak s takými sa odmieta baviť).
Nutno podotknúť že každý slot má teplomer opretý o baterku a nedovolí nad 50 stupňov. Ale jedným dychom dodám že keď bola nová dosť som ju podozrieval a meral teplotu, a neprehrieva to ani blízko k takej hodnote.