Easy Copter V6
7.4V je na nabíjení 2čl(2x3.7V) a mAh se udávají jen jako zichr, kdyby nabíječ nevypl na konci. Jinak by se ještě měl dát nastavit proud jakým chceš nabíjet-ale je možný že si ho nastaví sama dle tý nastavený kapacity baterek-ale pak asi budeš moci nabíjet jen jedním proudem(asi 1/10C) píšu bludy-samo že jsem myslel 1C a nemůžeš tedy nastavit menší proud.O jaký nabíječ se jedná? Není to od Conrada?
Naposledy upravil(a) arda1 dne pát 28.12.2007 18:06, celkem upraveno 1 x.
takže když ted mám jednočlánek tak tam nastavim 3.7Vp mam tuto nabiječku http://www.reichard.cz/eshop/product_in ... ts_id=3375
- Pepe Cunito
Nevite jestli nahodou tyto listy nejsou stejny jako na EC?
- Pepe Cunito
- petrcorrado
- Kontaktovat uživatele:
- Pepe Cunito
Nabíjení
Když už se tu mluví o nabíjení, jak řešíte nabíjení baterek ve vysílači? V anglickém návodu k EC V6 se píše něco o možnosti nabíjet vložené baterky nabíječem od letové LiPolky, ale to ve skutečnosti nejde. U konektoru na zádech vysílače je 12V 50mA. Mám nabíječ s odpovídajícím konektorem, ale výstupem 12V 500mA. Klapne to? Abych něco nezničil... Díky
Easycopter V6
Re: Nabíjení
guttata píše:V anglickém návodu k EC V6 se píše něco o možnosti nabíjet vložené baterky nabíječem od letové LiPolky
To jim tam asi zůstalo od minulé verze návodu (asi z EC V2) kde je dvoučlánek a prý se dá tou nabíječkou nabíjet i TX.
Konektor na TX u V6 je stejný jako mají Hitecy, takže nabíjím normálně Sharkem na 0,1C.
Jakou máš kapacitu aku v TX?